Şimdi Ara

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi (461. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.983
Cevap
130
Favori
1.611.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: andreoni

Stepway in ncap sonuçları yok mu hala? Aşağıdaki sitede 4,5 almış..

http://www.carsite.co.uk/new/cars/dacia/sandero-stepway

ben bulamadım. aslında 5 alsaydı iyi olurdu

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • Merhabalar aranıza yeni katıldım 2013 sandero stepway aldım yalnız bir sorunum oluştu arabam sag ön camı kapattıktan bir kac saniye sonra tık tık sesi geliyor sanki sıkıstırıyor gibi cami aracımı alalı 5 gun oldu sabaha kadar yoktu aksam bir anda böyle birşey türedi sebebi ne olabiliir acaba fikri olan beni aydınlatırsa sevinirim

Orijinalden alıntı: cordex

Merhabalar aranıza yeni katıldım 2013 sandero stepway aldım yalnız bir sorunum oluştu arabam sag ön camı kapattıktan bir kac saniye sonra tık tık sesi geliyor sanki sıkıstırıyor gibi cami aracımı alalı 5 gun oldu sabaha kadar yoktu aksam bir anda böyle birşey türedi sebebi ne olabiliir acaba fikri olan beni aydınlatırsa sevinirim

Merhaba hos geldin

Ses normal zamanla gecer suan lastikler tertemiz gicirdiyor nedeni bu biraz tozlansin yaglansin eskisin bizde o eski sesleri ozledik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar önce arkadan vurup kaçmışlardı, şimdi de sol aynamı kırmış kaçmışlar. İstanbul Fatih civarlarında önerebileceğiniz bir servis var mı? Veya genel olarak istanbul'da işini iyi yapan dürüst bir usta bilen varsa paylaşabilir mi?
  • Arkadaşlar önce arkadan vurup kaçmışlardı, şimdi de sol aynamı kırmış kaçmışlar. İstanbul Fatih civarlarında önerebileceğiniz bir servis var mı? Veya genel olarak istanbul'da işini iyi yapan dürüst bir usta bilen varsa paylaşabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Techie -- 19 Mart 2013; 8:51:04 >

Orijinalden alıntı: mbuyuk

quote:

Merhabalar aranıza yeni katıldım 2013 sandero stepway aldım yalnız bir sorunum oluştu arabam sag ön camı kapattıktan bir kac saniye sonra tık tık sesi geliyor sanki sıkıstırıyor gibi cami aracımı alalı 5 gun oldu sabaha kadar yoktu aksam bir anda böyle birşey türedi sebebi ne olabiliir acaba fikri olan beni aydınlatırsa sevinirim

Merhaba hos geldin

Ses normal zamanla gecer suan lastikler tertemiz gicirdiyor nedeni bu biraz tozlansin yaglansin eskisin bizde o eski sesleri ozledik

İnşallah öyle olur kardeşim birden çıktı sanki motormu arızalandı diye korkmuyorum değil bekleyeceğiz artık yakında çıkar kokusu :D
  • Arkadaşlar araç almam için zaman daraldıkça ve tabiki tanıdıklara danışınca kafam karışmaya başladı. İstanbul dayım uygun fiyatlı, dizel, yüksek araç almak istiyorum. 1 sırada stepway var ama kime sorsam dacia ya para verilmez, sıfır araç alınmaz git ikinci el fiesta, yaris al diyen çok. stepway yeni olmasına rağmen epey görmeye başladım yollarda. Alanların bi bildikleri vardır ve 35.000 tl lik bir araç kötü olmaz diye düşünüyorum. Sizin yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler iyi forumlar

Orijinalden alıntı: andreoni

Arkadaşlar araç almam için zaman daraldıkça ve tabiki tanıdıklara danışınca kafam karışmaya başladı. İstanbul dayım uygun fiyatlı, dizel, yüksek araç almak istiyorum. 1 sırada stepway var ama kime sorsam dacia ya para verilmez, sıfır araç alınmaz git ikinci el fiesta, yaris al diyen çok. stepway yeni olmasına rağmen epey görmeye başladım yollarda. Alanların bi bildikleri vardır ve 35.000 tl lik bir araç kötü olmaz diye düşünüyorum. Sizin yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler iyi forumlar

Sandero Stepway'i kullanmayanlar alma diyor, kullananlar al diyor. Karar sizin...
  • Yeni stepway i temmuz da 3 sene kredili alsam. 3 sene sonra satmak istesem hemen satabilir miyim ve satarken çok zarar eder miyim. Kimse bilemez tabi ama genel olarak izlenim ne merak ettim. Dediğiniz gibi almayanlar elinde kalır satamazsın diyor. İlk aracım olacağı için ince eleyip sık dokuyorum. :)

• Merak etme bu devirde her araç mutlaka satılır, stepway güçlü motoru olan ve yerden yüksek bir araç, ben artık diğer normal araçlara binince kendimi garip hissediyorum, bir alışma devresi var ve alışınca uzun yıllar belki de değiştirmek istemeyeksin, ilk başlarda ben de donanım eksiklerine takılıyordum ama şu anda bir depoyla sırf şehiriçinde 900 km. yol yapınca durumlar değişiyor, eksiklerini görmezden geliyorsun bir süre sonra..
  • marjinal...

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi
  • bugün izmirde bir renault bayisine uğradım yeni sanderoları alıcı gözle bakayım dedim.bayide stepway olmadığı için inceleyemedim
    sandero+orijinal lpg 28700lira fiyat çekti satış temsilcisi bayan,bayan çok ilgisizdi ben anlamıyorum bu satış temsilcilerini.

"lütfen" araba satıyorlar.

bayiye öylesine gittim.dua etsin alma niyetinde değildim.ben böyle bişey görmedim
    fiyata metalik boya ve trafik sigortası dahil değildi.heralde bunları da eklerseniz 30000lirayı buluyor. lpg li sandero alan varmı arkadaşlar? son güncel fiyatlar nelerdir?

ayrıca yeni symbol ve yeni renault clio'yu inceledim.symbol güzel olmuş beğendim. ama renault clio'yu çok beğendim.çok iyi bir araba yapmışlar.

renault sonunda kendini aşmaya başlamış..helal olsun
    bu başlığın en eski üyelerinden dacia sever olarak sandero lpg'ye niyetlendim. gözüm renault clio'ya kaçmadı değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 22 Mart 2013; 18:22:40 >

"Türklerin yaşadıkları her yer misak-i milli hudutları içindedir". Mustafa Kemal Atatürk
  • Bende istanbul dayım. İnternetten yaptığım başvuru için dönüş olmadı. bayiyi aradım. Test sürüşü hafta içi yapılıyor dedi. Telefonumu aldı size bi program ayarlamaya çalışıcam dönüş yapıcam dedi. Bu arada araç için bir ay önceden siparişi vermeniz lazım dedi. Beklemedeyiz.

Orijinalden alıntı: disintegration

bugün izmirde bir renault bayisine uğradım yeni sanderoları alıcı gözle bakayım dedim.bayide stepway olmadığı için inceleyemedim
    sandero+orijinal lpg 28700lira fiyat çekti satış temsilcisi bayan,bayan çok ilgisizdi ben anlamıyorum bu satış temsilcilerini.

bayiye öylesine gittim.dua etsin alma niyetinde değildim.ben böyle bişey görmedim
    fiyata metalik boya ve trafik sigortası dahil değildi.heralde bunları da eklerseniz 30000lirayı buluyor. lpg li sandero alan varmı arkadaşlar? son güncel fiyatlar nelerdir?

ayrıca yeni symbol ve yeni renault clio'yu inceledim.symbol güzel olmuş beğendim. ama renault clio'yu çok beğendim.çok iyi bir araba yapmışlar.

bu başlığın en eski üyelerinden dacia sever olarak sandero lpg'ye niyetlendim. gözüm renault clio'ya kaçmadı değil...

lpg li olanı bende çok merak ediyorum
    bu arada reno nun satış temsilcileri gerçekten rezalet.

Orijinalden alıntı: helluri

quote:

Orijinalden alıntı: disintegration

bugün izmirde bir renault bayisine uğradım yeni sanderoları alıcı gözle bakayım dedim.bayide stepway olmadığı için inceleyemedim

lpg li olanı bende çok merak ediyorum
    bu arada reno nun satış temsilcileri gerçekten rezalet.

aslında yerine göre değişiyor.resimdeki satış temsilcisi de renault bayisinde çalışıyor.ama çocuk 2 yıl önce benimle çok ilgilenmişti.arabayı bana sattığı gibi plakayı bile kendisi gelip taktı.helal olsun
    biraz da karakter meselesi

Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi  Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi  Dacia Sandero ve sandero stepway serisi araclarin bilgi paylasim sayfasi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disintegration -- 22 Mart 2013; 23:19:49 >

• Arkadaşlar sandero stepwayime alır almaz 100tl mazotu koydum ve toplamda 310 km yaptı benzin ışığı yandı bazı arkadaşlar burda 100tl'ye 400 km yapıyor tarzında billgiler vermişler benimkinde bayağı farketti ilk seferi olduğundan olabilirmi çünkü devirindede kulllandım vites ışıgının bile dışına çıkmadım desem yalan olur :D bu fark neden ...

Arkadaşlar sandero stepwayime alır almaz 100tl mazotu koydum ve toplamda 310 km yaptı benzin ışığı yandı bazı arkadaşlar burda 100tl'ye 400 km yapıyor tarzında billgiler vermişler benimkinde bayağı farketti ilk seferi olduğundan olabilirmi çünkü devirindede kulllandım vites ışıgının bile dışına çıkmadım desem yalan olur :D bu fark neden ...

Aracı aldığınızda depo rezervi (yaklaşık 4-5 litrelik mazot kısmı) bile boştu , siz aracı alır almaz doldurduğunuz için 100 liralık mazotun bir kısmı bu rezerve gitti , yani depo ışığı yandıktan sonra 50-60 km. daha gittiğinizi farzedin , ki o zamanda toplamda 370 km. yol yapmış olursunuz , bu da kilometrede yaklaşık 27 kuruş yaktığını gösterir , sıfır araca göre makul karşılanabilecek bir değer bence normal ,

benim aracım şu anda 3200 kilometrede ve hesaplarıma göre 22-23 kuruş arası yakıyor (eco modu açık kullanıyorum)...
Sayfa: önceki 459460461462463
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.