Şimdi Ara

Dacia Sandero Ambiance 1.0 sce 75 bg Lpg uyumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uygun fiyatı yüzünden bu aracı almayı düşünüyorum fakat lpg taktırmak istiyorum.Sizce nasıl olur? Taktıran var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2017 model sıfır düşünüyorum

• ilk olarak sıfır almayı düşünüyorsanız hiç önermem 54bin tl bu araca verilmez. daha kullanmadan lpg düşünüyorsanız benzinli hiç önermem o fiyatlara 2.el clio4 1.5 dci öneririm. illa benzinli tüplü istiyorsanız 2.el stepway 0.9 TCe turbo 90 bg 2017 model düşük km 1.0 ambiance fiyatlarına bulabilirsiniz.

clio4 1.5dci

stepway 0.9 turbo 90bg

• Eğer 1 kişi veya 2 kişi olacaksa güzel araç ama 3 kişi olacaksa kesinlikle tavsiye etmem. Mtsk sınav görevi için bugün bu araçtaydım. Arka koltukta oturan adama böbrek taşı düşürtür. Aracın her şeyi hoşuma gitti ancak arka koltuklar konfor olarak rezil. Süspansiyon falan yok.

• . İlla sıfır fetişi yüzünden alınmaz.
  • Benim durum şöyle engelli indirimimiz var dolayısıyla sıfır almamız gerekiyor.Çok fazla bütçem olmadığı için en ucuz sıfır bu araç. O yüzden bunu sordum lpg taktıran var mı uyumlu mu bunu merak ediyorum.

• İkinci el clio yla vs sanayide uğraşmak istemiyorum sıfır olsun ayağımı yerden kessin yeter diye düşünüyorum.

Benzin olduğu için 30 kr altına zor düşer kmde.O yüzden de yakıtta ekonomik olsun diye lpg düşünüyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Punto Evo 1.4 Fire var. 8v, 77 bg.

Allem ettim kallem ettim 7 lt/100 km ortalamanın altına inemedim. Gazın altına yumurta koymadıktan sonra da inmeniz mümkün değil.

Baktığınız araba da bundan az yakmaz. Ayrıca bu kadar küçük hacimli motora LPG takarsanız, cebinizi değil ama sizi epeyi yorar. Rampa çıkmak, ara hızlanmalar ızdıraba döner. Bu tarz beklentileriniz yoksa ayrı tabi.

68.000'e Corolla 1.33 vardı sıfır. 2017'den kalan Corolla modellerini uygun fiyata kapatabilirsiniz, radyoda reklamını duymuştum. Vergi indirimiyle de belki güzel fiyata gelir.
  • Aynı aracın 2019 modeline sahibim ve 1 ay önce lpg taktırdım, gayet memnunum. 100 km'de 6,5/7 lt arası lpg tüketimi var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.