Şimdi Ara

Dacia Logan SW Aldım. Modifiye Tavsiyeleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar dizel dacia logan sw aldım. Araba süper bayıldım çekişi on numara ve seside öyle. Ufaktan modifeyeye başlamak istiyorum önerileriniz nedir?

İlk olarak ön panjuru siyaha boyucam ve maske giydircem. Borbet jant takıp bascam aracı ve arka tekerlere kamber vercem. Dörtlü egzos takmayı düşünüyorum çift bi tarafa çift bi tarafa. Ayrıca arka bagaj kapağına merdiven takcam. 8000k xenon far ve sisler takcam.

Bu arada aracım kırmızı renk kaplama ondan çok dikkat çekiyor herkes bakıyor, yaptığım modifiyelerle dahada dikkat çekcek. Sizin tavsiyeniz nedir arkadaşlar?

• Hayırlı Olsun Hocam,Allah kaza bela vermesin.
  • wankel swap

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 Bağımsız air süspansiyon, bagaja komple ses sistemi, dışına dikkat çekici renkte folyo kaplama, tamponlara difüzör, farları söküp içine angel ve mercek yaptır on numara olur.
  • hayırlı olsun

sakın merdiven kamber ve xenon uygulaması yapma

olay çığrından çıkıp dahada itici olur

şahsi fikrim
  • ne kadar aldınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar masraf yapacaksan araba alsaydın bari ortada araba yok yahuu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkes donup bakiyor ? Bence ufak bir sorun var hocam 😀

• Logan bence orjinal haliyle daha hoş bir araba.

• logan dikkat çekip herkes bakıyorsa bulunduğun yerde tek araba sahibi sensin galiba?

• scirocco lip taktır sisleri farları zenon yaptır logo iptali yaptır güzel bi jant attır amerikan park taktır . herkes biliyoya çok konuşuyo altınızdaki araba nede millete şekil yapıyosunuz burda herkes focusa passatamı biniyo dacia araba değilmi yani

• borbet gitmez senin arabana okumadım yukarıyı borbet demişsin yeni tarz jant taktır speedline, keskin, performa falan bunlara bak

• Hakkaride Dağda felan mı yaşıyorsun yoksa insanların Logan'a bakmalarına başka anlam veremedimBende Logan kullanıyorum Dilenciler bile görünce kaçıyor benden fakir diye
  • yap. çok güzel olur.
  • Bende Logan kullanıyorum arkadaşın dediği gibi dilenci bile yanaşmıyor bakmayı bırak Logan sade ve orjinal halde iyidir jant + cam filmi yeterli ses sistemide yapılabilir.

• loganima laf etmisler oglum sizin altinizdaki arabadan daha dikkat cekici hale getircem arabayi size inat resimde atacam

Bnwden daha dkkkat cekcek.. piyasada bmw cok aama benim araba gibi yok olcak

• Bir fotoğraf isterük. Bizde bakalım
  • julyan kullanıcısına yanıt
    Allah Kolaylık ve yakinlarina sabir versin.

Soylemesi ayip o arabayi komple sokup yeniden yapsan seninle yasit olan E36 BMW kadar bile dikkat cekemezsin.

Bosuna parani harcama

• sırf dikkat çekmek için modifiye yaptırmak yerine güze bir espace alabilirdin.Espace çok yüksek kesimde hitap ediyor

• Kendi aracının modelini bilmeyen adamdan ne beklersiniz se demiş mcv olduğunu bilmiyor sanki trol gibi geldi

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.