Şimdi Ara

Dacia Logan SW Aldım. Modifiye Tavsiyeleri? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
3.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HeavyClocker

Arkadaşların dediği gerçek, insanlar gerçekten bu tarz komik modifiyelere bakıp bazen içten, bazen dıştan gülüyorlar. Aracınız hayırlı olsun ancak sanki yapmak istedikleriniz ve tarzınıza pek uygun olmayan bir araç almışsınız gibi duruyor. Saydığınız modifikasyonları yapınca gerçekten çok komik, tasarım hatası gibi duruyor.

Iyi günler dilerim.

Kıskanan kendisi sahip olamıyor diye çatlayan biri daha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: julyan

quote:

Orijinalden alıntı: PoloClassic75

quote:

quote:

İtibar etmeyin,özürlü herhalde.

Ayrıca,logan a öyle modifiye yapınca millet vaay adam napmış öyle yaa diye bakmıyor,şu sıfata bak deyip küfür edip gülüyorlar bil istedim.

Zaten troll olduğun çok belli ama bunu yazma gereksinimi duydum.

sen git teneke kutu poloya 100.000 tl ver bizim şirketin arabalarıda polo hepsi beyaz.. Şirket arabasına binmek nasıl bir duygu ?

Kıskananlar damlamış hemen konuya kendi aile arabaları dikkat çekmiyor diye benim arabama laf atmışlar. Benim araba piyasada çok yok.

Polo kullanmıyorum ki,şirket aracımda yok.Kaldı ki 100 bin asla vermem,ama senin aracından kat kat üstün olduğu kesin polonun.Birde dikkat çekememek demiş,çıldıracam Ben arabamla niye dikkat çekmek isteyeyim,apaçi miyim ben Onun yerine çalışarak,kendi paramı kazanarak yeterince dikkat çektiğimi düşünüyorum.Hele piyasada çok yok demişsin ona iyice güldüm,öyle modifiye edersen tabi piyasası olmaz

Daha araban bile yokmus ve hayal ede ede hayalindeki araba vosvogen polo hic gulcegim yoktu hdii abicim sen oyuncak arabalari sur biz gercek canavarlari surelim

neyse birşey demiyorum,lafı anlayamadığı o kadar apaçık ki.dünyaya senin gibilerde lazım,fazla takılmıyorum o yüzden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İtibar etmeyin,özürlü herhalde.

Ayrıca,logan a öyle modifiye yapınca millet vaay adam napmış öyle yaa diye bakmıyor,şu sıfata bak deyip küfür edip gülüyorlar bil istedim.

Zaten troll olduğun çok belli ama bunu yazma gereksinimi duydum.

sen git teneke kutu poloya 100.000 tl ver bizim şirketin arabalarıda polo hepsi beyaz.. Şirket arabasına binmek nasıl bir duygu ?

Kıskananlar damlamış hemen konuya kendi aile arabaları dikkat çekmiyor diye benim arabama laf atmışlar. Benim araba piyasada çok yok.

Polo kullanmıyorum ki,şirket aracımda yok.Kaldı ki 100 bin asla vermem,ama senin aracından kat kat üstün olduğu kesin polonun.Birde dikkat çekememek demiş,çıldıracam Ben arabamla niye dikkat çekmek isteyeyim,apaçi miyim ben Onun yerine çalışarak,kendi paramı kazanarak yeterince dikkat çektiğimi düşünüyorum.Hele piyasada çok yok demişsin ona iyice güldüm,öyle modifiye edersen tabi piyasası olmaz

Daha araban bile yokmus ve hayal ede ede hayalindeki araba vosvogen polo hic gulcegim yoktu hdii abicim sen oyuncak arabalari sur biz gercek canavarlari surelim

neyse birşey demiyorum,lafı anlayamadığı o kadar apaçık ki.dünyaya senin gibilerde lazım,fazla takılmıyorum o yüzden

Kıskanma ne olur çok çalış seninde olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• burası KONU DIŞI değillllllll.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.