Şimdi Ara

Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu (167. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.330
Cevap
53
Favori
713.992
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri
  • Son Yorum 2 gün
  • Cevaplayan Üyeler 550
  • Konu Sahibinin Yazdıkları 67
  • Ortalama Mesaj Aralığı 1 gün 10 saat 58 dakika
  • Haberdar Edildiklerim (Alıntılar) 52
  • Favoriye Eklediklerim 53
  • Konuya En Çok Yazanlar
  • *XhsyPhoiDeus* (282 mesaj) sfzb67 (209 mesaj) himzo (148 mesaj) LaZsTyL (138 mesaj) Carsever (102 mesaj)
  • Konuya Yazanların Platform Dağılımı
  • Masaüstü (742 mesaj) Mobil (560 mesaj) Tablet (46 mesaj) Mini (15 mesaj) Uygulama (11 mesaj)
  • @
1 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Arkadaşlar 2015 latutude 4x4 aracımız var iki üç ay oldu alalı hatasız boyasız kazasız 150 binde ama ortalama yakıt tüketimi 7 litrenin altını hiç görmüyor 4-5 litreleri yakan arkadaşlar nasıl yapıyor. Araç 6 ileri olduğundan elin vites topuzunda gidiyorsun zaten sürekli vites değiştirmekten kolun yoruluyor. Vites geçişlerini genelde 2 bin devirde yapıyoruz ve 4x2 modunda kullandığımız halde şehir içi şehir dışı karışık kullanımda ki daha çok şehir dışıdır ama ortalama tüketim hiç 7 litre altını görmüyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selamlar kol dayama tavsiye edecek var mı esseantial pket için

• @Bright like a Diamond

Ve aleyküm selam

Fiyatı pahalı ama 2022 comfort duster da kullanıyorum, çok sağlam, sallantı vs yok; lök gibi derler ya :) ürünün kolisini kaldırınca anlıyorsunuz. sadece biraz yüksek, boy 1.70 altındaysa sıkıntı olabilir belki.

youtubeda montajı var, 5dk en fazla

yorumum reklam değil tavsiyedir.

https://comfortlineauto.com/product/duster-2018-kol-dayama/

bu arada araçtan da çok memnunum

ondaki tek eleştirim de bir aylık süreçte yine boyla ilgili

zira 1.70 altı ve 1.80 üzeri sürüşte koltuk yükseltme ve alçaltma olmadığı için orta pakete baksınlar bence

dipnot: boyum 1.78 Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CantYouSee-ELT -- 15 Şubat 2023; 1:48:39 >

• selamlar, 2022 dacia duster prestige plus araç sahibiyim. direksiyondaki hız göstergesi ve devir göstergesi arasındaki küçük ekranda saat ve hava derecesi yazmıyor bende, fakat internette bazı fotoğraflara bakınca yazan arabalar olduğunu görüyorum. bunun sebebi nedir acaba? gizli özellik denilen, sonradan açtırılan bir şey mi yoksa? şimdiden teşekkürler.

• A_AYDIN kullanıcısına yanıt

Bende 2022 journey var. Saati ve hava derecesi araç bilgisayarında yok. Multimedya üzerinde gösteriyor.

• 1.3 tce journey full paket duster olan bayi var mı bildiğiniz?nereyi arasam 2-3 ay sonrasını işaret ediyor.

• Bir kaç hafta önce 1.3 TCE Journey  aldım. Aralık'ta kapora vermiştim anca geldi. 2-3 ay sonrasını vermeleri normal.

Bu arada araçla gelen kullanım kitapcığı fransızca. Türkçe manuel pdf var mı birilerinde? internette bulamadım.

• aesacus a kullanıcısına yanıt

yazılımla eklenebiliyormuş, buraya yazdıktan sonra biraz araştırdım youtube'da videoları izledim de pek uğraşmak istemedim açıkcası... ama ekranda olmaması cidden saçma yani.

• 2023 4x2 Essencial aldık geçen hafta, multimedya ve geri görüş kamerası için önerisi olan var mı? Servis 20.000 istedi...

• sarpuli kullanıcısına yanıt

Piyasada çok fazla var, fiyatlar uygun. Geri görüş kamerasıyla 2800TL. 200-300 de montaja versen 3000'e malolur.

Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu
    Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubuwww.n11.com
    Dacia Duster 2019-2021 Android 10.0 Multimedya Navigasyon Fiyatları ve Özellikleri
    https://www.n11.com/urun/dacia-duster-2019-2021-android-100-multimedya-navigasyon-8200981?magaza=kayaototuning
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.