< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dacia Duster Kullanıcıları ve Sevenleri Grubu (167. sayfa)

-
-
selamlar kol dayama tavsiye edecek var mı esseantial pket için
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ve aleyküm selam
Fiyatı pahalı ama 2022 comfort duster da kullanıyorum, çok sağlam, sallantı vs yok; lök gibi derler ya :) ürünün kolisini kaldırınca anlıyorsunuz. sadece biraz yüksek, boy 1.70 altındaysa sıkıntı olabilir belki.
youtubeda montajı var, 5dk en fazla
yorumum reklam değil tavsiyedir.
https://comfortlineauto.com/product/duster-2018-kol-dayama/
bu arada araçtan da çok memnunum
ondaki tek eleştirim de bir aylık süreçte yine boyla ilgili
zira 1.70 altı ve 1.80 üzeri sürüşte koltuk yükseltme ve alçaltma olmadığı için orta pakete baksınlar bence
dipnot: boyum 1.78
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CantYouSee-ELT -- 15 Şubat 2023; 1:48:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
selamlar, 2022 dacia duster prestige plus araç sahibiyim. direksiyondaki hız göstergesi ve devir göstergesi arasındaki küçük ekranda saat ve hava derecesi yazmıyor bende, fakat internette bazı fotoğraflara bakınca yazan arabalar olduğunu görüyorum. bunun sebebi nedir acaba? gizli özellik denilen, sonradan açtırılan bir şey mi yoksa? şimdiden teşekkürler.
-
Bende 2022 journey var. Saati ve hava derecesi araç bilgisayarında yok. Multimedya üzerinde gösteriyor.
-
1.3 tce journey full paket duster olan bayi var mı bildiğiniz?nereyi arasam 2-3 ay sonrasını işaret ediyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kaç hafta önce 1.3 TCE Journey aldım. Aralık'ta kapora vermiştim anca geldi. 2-3 ay sonrasını vermeleri normal.
Bu arada araçla gelen kullanım kitapcığı fransızca. Türkçe manuel pdf var mı birilerinde? internette bulamadım.
-
yazılımla eklenebiliyormuş, buraya yazdıktan sonra biraz araştırdım youtube'da videoları izledim de pek uğraşmak istemedim açıkcası... ama ekranda olmaması cidden saçma yani.
-
2023 4x2 Essencial aldık geçen hafta, multimedya ve geri görüş kamerası için önerisi olan var mı? Servis 20.000 istedi...
-
Piyasada çok fazla var, fiyatlar uygun. Geri görüş kamerasıyla 2800TL. 200-300 de montaja versen 3000'e malolur.
www.n11.com
Dacia Duster 2019-2021 Android 10.0 Multimedya Navigasyon Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/dacia-duster-2019-2021-android-100-multimedya-navigasyon-8200981?magaza=kayaototuning
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X