Şimdi Ara

Dacia Duster 1.0 TCe 100 bg. alındı. (alan arkadaşları bekliyoruz.) (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
711
Cevap
8
Favori
105.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse arkadaşlar şu LPG olayı yüzünden konu çok dağıldı, konuyu değiştirme adına, şunu sorayım, başka bir konuda daha sordum: Bizim Turbo benzinli araçlarda, PO nun sattığı 97 Oktan benzini kullansak, fazla para vermekten başka zararı veya bildiğiniz bir yararı olur mu??? 97 Oktan benzin satan Başka markalar var mı??? Ben hep Shell den alıyordum bugüne kadar PO yu denesek mi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Neyse arkadaşlar şu LPG olayı yüzünden konu çok dağıldı, konuyu değiştirme adına, şunu sorayım, başka bir konuda daha sordum: Bizim Turbo benzinli araçlarda, PO nun sattığı 97 Oktan benzini kullansak, fazla para vermekten başka zararı veya bildiğiniz bir yararı olur mu??? 97 Oktan benzin satan Başka markalar var mı??? Ben hep Shell den alıyordum bugüne kadar PO yu denesek mi???
    Ben denemedim fakat biraz alıp denemek gerek 2 oktan fazla sanırım pek bir şey olmaz.
    Opet, shel ve petline alıyorum petline biraz hesaplı fiyat olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umarım bir daha olmaz.

tavsiye eder misiniz bu aracı?

şu an daha önce uygun fiyata alanlar 2019 modeli 105 bin civarı satıyor. değer mi sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpjasper -- 6 Şubat 2020; 23:37:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpjasper

umarım bir daha olmaz.

şu an daha önce uygun fiyata alanlar 2019 modeli 105 bin civarı satıyor. değer mi sizce?
    Hocam beklentiniz ne? Önce bunu bilmelisiniz. 2 ay oldu aracı alalı ben çok memnunum. Önceki aracım 2011 Model 88.000 km de, 85 bg Lık 1.5 DCI Clio 3 grand tour idi. Performans olarak hiç aratmadı. Yakıtı makul, konforu bence parasına göre çok iyi. Aracı o kadar sevdim ki, ileride Allah nasip ederse 4X4 150 bg Lık en full donanımlısını almak istiyorum, tabiki de turbo benzinli olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: tefennili

Hocam beklentiniz ne? Önce bunu bilmelisiniz. 2 ay oldu aracı alalı ben çok memnunum. Önceki aracım 2011 Model 88.000 km de, 85 bg Lık 1.5 DCI Clio 3 grand tour idi. Performans olarak hiç aratmadı. Yakıtı makul, konforu bence parasına göre çok iyi. Aracı o kadar sevdim ki, ileride Allah nasip ederse 4X4 150 bg Lık en full donanımlısını almak istiyorum, tabiki de turbo benzinli olarak.

Alıntıları Göster
    teşekkürler. beklentim geniş, altı yüksek, kampa, yürüyüşe falan gidiyorum araziye de çıkabileceğim, yakıtı uygun, vergisi fazla olmayan bir araba :)) tipik Türk işi.. galiba bana uyuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpjasper

umarım bir daha olmaz.

Özel mesaj gönderdim

• Prestige ve prestige plus donanım seviyesi Türkiye ye gelse eminim Clio almaya bayiye giden birçok kişi bu aracı alıp cikar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    sservise gittim titreme konusunda 3 silindir araçlar böyle olur dedi geç marş almaya ise bir sorun bulamadık bir video çekerseniz iyi olur dediler çıktım izmirde reno servislerine gitmek zulüm sabah bırakıyorsun akşam alıyorsun onun için bir dah gitmeyi düşünmüyorum 3 yıl garantili arbaa zaten bozulursa tamir etsinler
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinal33

sservise gittim titreme konusunda 3 silindir araçlar böyle olur dedi geç marş almaya ise bir sorun bulamadık bir video çekerseniz iyi olur dediler çıktım izmirde reno servislerine gitmek zulüm sabah bırakıyorsun akşam alıyorsun onun için bir dah gitmeyi düşünmüyorum 3 yıl garantili arbaa zaten bozulursa tamir etsinler
    servistekiler sallamışlar, 3 silindir böyle oluyor diye atmışlar yıllardır benzeri motor 3 silindir 0.9 clio 4 lerde kullanılıyor.
    geç çalışması 2-3 kez bende de oldu ama düzeldi,
    şöyle oluyor bildiğim kadarı ile sürücü kapısı açıldığında benzin pompası çalışmaya başlıyor ve motora benzin akışı başlıyor, eğer depoda benzin az ise ve araç rampa bir yerde duruyor ise benzin gelmeme veya yetiştirememe durumu olabilir. benim araç 5150 km geldi şimdilik hiç bir sorun yok.
    servislerin ve çalışanların bir şey anladıkları yok,
    clio 3 1,5 dci aracımdaki bir arıza için 5 kez 2 ayrı servise gittim çözüm bulamadılar, çözümü bir arap tarafından çekilen videoda buldum 250 tl bir parça ile kendim hallettim.

bu aracıma serviste hediye park sensörü takmışlardı, çalışmıyor diye 4 kez gittim yinede olmadı havalar ısınsın kendim el atacağım, onlar akşama kadar lay lay yapalım maaşı kapalım derdindeler, kendilerini geliştirdikleri yok

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Valla hocam bencede servistekiler gerçekten bir şey anlamıyor ama işte izmirde sabah dokuzda randevu verip akşam 4 te aldıkları için bir dahada gitmek istemiyor insan marşa geç basma olayı depo doluyken hiç olmadı hep benzin işareti çıktığı zamanlarda oldu lakin titreme olayı kafama takıldı bakalım şimdilik benim 3500 de biraz daha kullanayim bakalım nasıl olacak. 3500 km boyunca hiç sıfırlama yapmadım 7.4 yaktı araç sabah fulledim birde o şekil deneyecem ne kadar yaktığını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akinal33

Valla hocam bencede servistekiler gerçekten bir şey anlamıyor ama işte izmirde sabah dokuzda randevu verip akşam 4 te aldıkları için bir dahada gitmek istemiyor insan marşa geç basma olayı depo doluyken hiç olmadı hep benzin işareti çıktığı zamanlarda oldu lakin titreme olayı kafama takıldı bakalım şimdilik benim 3500 de biraz daha kullanayim bakalım nasıl olacak. 3500 km boyunca hiç sıfırlama yapmadım 7.4 yaktı araç sabah fulledim birde o şekil deneyecem ne kadar yaktığını.
    Arada bir sıfırla değerleri

• İstanbul şehir içi 7.3 idi ortalama. 1000kmyi geçtik. Sıfırladım , sakin kullanımda şehiriçi 6.4lere kadar düştü. Sifirlayinca eski ortalamaları siliyor sanırım. Aracın ilk günunden beri olan genel ortalamayı görebildiğimiz bir sekme varmı merak ediyorum..

• Selam dostlar. 2020 yılındaki modelde hem sanderoda hemde dusterda bu motor lpg seçeneği ile gelecek sanırım. Romanya dacia sitesinde satışa sunulmuş bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: ivenrec

Selam dostlar. 2020 yılındaki modelde hem sanderoda hemde dusterda bu motor lpg seçeneği ile gelecek sanırım. Romanya dacia sitesinde satışa sunulmuş bile.
    Evet yurt dışında satışı başladı, bizdeki benzinli lerde de lpg enjektörleri in takılacağı yer hazır bırakılmış, ustaya inceledik o gösterdi, her şey hazır dedi.

• Havalar biraz ısındı, yakıt durumlarını nedir

• Arkadaşlar merhaba hepinize hayırlı olsun araba ben de düşünüyorum almayı pazarlığı da yaptık son aşamadayım sadece kafamda bir iki soru işareti var danışmak istiyorum . 2014 Sandero Stepway ilk sahibiyim ve mutlulukla sürüyorum hala . İç mekanda çok değişiklik yok sadece arabam büyümüş ve yeni model olmuş olucak gibi düşünüyorum ama motor çok kafamı kurcalıyor özellikle dizelden geçtikten sonra çekişte sıkıntı yaşar mıyım uzun yolda özellikle yokuşta sıkıntı olur mu yorumlarınızı bekliyorum arabam tork olarak doğal olarak daha yüksek 1.0a geçersem beni uzun yolda tatmin eder mi yaşadığım yer de genellikle rampa ilk kalkışta hızlanışta sıkıntı yaşar mıyım ? Yakıt olarak beni çok üzer mi yorumlarınızı merak ediyorum , cevaplarınız önemli şimdiden teşekkür ederim .

@carsever

• quote:

Orijinalden alıntı: JahreVikinq

Arkadaşlar merhaba hepinize hayırlı olsun araba ben de düşünüyorum almayı pazarlığı da yaptık son aşamadayım sadece kafamda bir iki soru işareti var danışmak istiyorum . 2014 Sandero Stepway ilk sahibiyim ve mutlulukla sürüyorum hala . İç mekanda çok değişiklik yok sadece arabam büyümüş ve yeni model olmuş olucak gibi düşünüyorum ama motor çok kafamı kurcalıyor özellikle dizelden geçtikten sonra çekişte sıkıntı yaşar mıyım uzun yolda özellikle yokuşta sıkıntı olur mu yorumlarınızı bekliyorum arabam tork olarak doğal olarak daha yüksek 1.0a geçersem beni uzun yolda tatmin eder mi yaşadığım yer de genellikle rampa ilk kalkışta hızlanışta sıkıntı yaşar mıyım ? Yakıt olarak beni çok üzer mi yorumlarınızı merak ediyorum , cevaplarınız önemli şimdiden teşekkür ederim .

@carsever
    Stepway aracınız 0.9 turbo muydu?
    Bu araç da onun biraz gelişmiş 1.0 TCe 100bg Facebook duster team da sorularınıza daha çabuk yanıt alabilirsiniz.
    Tatmin edici bir araç 1.6 atmosferik motordan daha iyi diyebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: JahreVikinq

Arkadaşlar merhaba hepinize hayırlı olsun araba ben de düşünüyorum almayı pazarlığı da yaptık son aşamadayım sadece kafamda bir iki soru işareti var danışmak istiyorum . 2014 Sandero Stepway ilk sahibiyim ve mutlulukla sürüyorum hala . İç mekanda çok değişiklik yok sadece arabam büyümüş ve yeni model olmuş olucak gibi düşünüyorum ama motor çok kafamı kurcalıyor özellikle dizelden geçtikten sonra çekişte sıkıntı yaşar mıyım uzun yolda özellikle yokuşta sıkıntı olur mu yorumlarınızı bekliyorum arabam tork olarak doğal olarak daha yüksek 1.0a geçersem beni uzun yolda tatmin eder mi yaşadığım yer de genellikle rampa ilk kalkışta hızlanışta sıkıntı yaşar mıyım ? Yakıt olarak beni çok üzer mi yorumlarınızı merak ediyorum , cevaplarınız önemli şimdiden teşekkür ederim .

@carsever
    Dizele gore yuklu halde biraz performans dusuklugu yasarsiniz ve haliyle yakit yuketiminiz dizele gore yuksek olacaktir.
    Ama yakinda bircok kisi bu motora lpgye takmaya baslayacak, siz de eger benzinle binmek sorun olusturursa lpg taktirirsiniz.
    Ama dizel aracinizdaki performansi beklemeyin.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.