Şimdi Ara

Dacia Dokker Türkiye'de tutar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dacia Dokker 4 martta satılmaya başlamış..

http://www.ototicari.com/haberler/dacia-dokker-turkiye-de.html

Türkiye'de tutar mı? Bu fiyata değer mi???

• Bence tutuar. Bu kadar yeni olmasına rağmen ankarada her gün görüyorum.
  • değişik bir araç fiyatıda makul tutabilir
  • F/P aracı gibi görünüyor. Tutar gibime geldi
  • bilecik gibi küçük bir şehirde bile 2 3 tane gördüm
  • Kangonun ucuz kardeşi, tutar.
  • tuttu bile sıra yazıyor bayiler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla araba tutar tutmasına ama bir sorun var arabada standart sunulan özellikler çok az.Kliması yok taktırmak istersen 1800 tl,hafif ticari olmasına rağmen sürgülü kapı opsiyonel ve 650 lira,asr ve esp yok hill holder yok,yolcu hava yastığı bile opsiyonel (!) yani güvenlik ve konfor vasat böyle arabaya binilmez.Reklamda bahsedilen versiyon stepway (klima ve sürgülü kapısı var) ama verilen fiyat düz versiyon fiyatı canımdan değerlimi sanki gider doblo partner nemo tourneo falan alırım.Ucuzluk uğruna böyle araba alınmaz bundan olsa olsa şirket arabası olur.Ama bizim milletimiz ucuzluk peşinde,çoğu bahsettiğim güvenlik sistemlerinden bile habersizler ama aynı araç almanyada abs+ebd+asr+esp ile standart satılıyor klimanın standart olduğunu söylemeye gerek yok zatem girin dacia.de ye bakın görün.Neden çünkü adamlar bilinçli,cahil değiller,güvenlikten yoksun araba almıyorlar yasa da var zaten zorunlu yani.İşte bu yüzden bu araba Türkiyede tutar. !!! Çok sinirlendim şu an

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scapin -- 21 Mayıs 2013; 23:59:42 >

• Dacia = ucuz araç . Eğer tüm bu özellikler eklenirse fiyatı yükseleceğinden dacia felsefesine ters düşer.
  • İyi o zaman paradan taviz verelim diye ölelim ayni he ? yurtdışında neden güvenlik önlemleri opsiyon değilde standart he ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.