Şimdi Ara

Dabık'ta sokaklara Erdoğan posterleri asıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Dabık'ta sokaklara Erdoğan posterleri asıldı

ABD Savunma Bakanı Ashton Carter, Suriye'nin kuzeyinde bulunan ve terör örgütü DEAŞ için sembolik öneme sahip Dabık köyünün muhalifler tarafından ele geçirilmesini memnuniyetle karşıladıklarını bildirdi. Ayrıca DEAŞ'tan temizlenen Dabık'ta sokaklara Erdoğan posterleri ve Türk bayrakları asıldı.

Carter, konuya ilişkin yazılı açıklamasında, "Müttefikimiz Türkiye ve uluslararası koalisyon tarafından Dabık köyünün DEAŞ'tan Suriyeli muhalifler tarafından kurtarıldığına dair haberleri memnuniyetle karşılıyorum." ifadesini kullandı.

Dabık'ın DEAŞ için stratejik öneme sahip olduğunu, örgütün burada büyük zulümlere imza attığını ve İngilizce dergisine bu bölgenin adını verdiğini hatırlatan Carter, şunları kaydetti:

"Dabık'ın kurtarılması, DEAŞ'ın kalıcı bir yenilgiye uğratılması için Suriye'de mücadeleye yeni bir ivme kazandırmıştır. Dabık'ı özgürleştirmek için savaşan Suriyelilere ve müttefikimiz Türkiye'ye bu operasyon sırasındaki yakın iş birlikleri için bir kez daha teşekkür ediyorum."

TSK tarafından desteklenen Özgür Suriye Ordusu, Suriye'de Dabık köyü ve Soran beldesini DEAŞ'tan almıştı. DEAŞ'ın bir yayın organına adını veren Dabık, örgüt için sembolik öneme sahip. Örgüt, Dabık'ta "Müslüman olmadığına inandığı güçler" ile yapacağı savaşla "kıyamet"in başlayacağına inanıyor.

Kaynak:http://www.sabah.com.tr/dunya/2016/10/17/dabikta-sokaklara-erdogan-posterleri-asildi

• fotosoplu duvar guzelmis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    photoshop değil

Dabık'ta sokaklara Erdoğan posterleri asıldı
  • Birde reisi sevmezsiniz. Dünya hayran kendisine

• MaşAllah sevinçleri daim olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Ortadoğlular diktatör sever, isterlerse veririz. Tayyip ortadoğuda iyi iş yapar, halkta koyun... Bizimkilerde ara sıra muhalif çıkıyor, orası daha rahat. Ben olsam yerinde giderim.

Tayyip kadar özgürlükçü birisimi varya ? neyinizi kısıtladı ne diktatorlük yaptı onu açıklanasa bi? kafana göre diktator diyorsun. Biz burda tayyipden memnunuz sen gidebilirsin.
  • Erdogani alsinlar esadi versinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeopol -- 17 Ekim 2016; 13:48:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o bayrağı asan türk askerleri zaten
  • pemaxs P kullanıcısına yanıt
    Alın hocam... Ankara'da 1.5 ay tum etkinlikler ve eylemler yasaklandi.

http://m.t24.com.tr/haber/ankarada-30-kasima-kadar-her-turlu-gosteri-ve-etkinlik-yasaklandi,365625

• Diktatötün aslı geçmişte kaldı arkadaşlar rahat olabilirsiniz.
  • Erdoğana diktatör diyen HDP , k*rt propagandası yapıyordur. Eleştiririz ama diktatör değildir.

• quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Ortadoğlular diktatör sever, isterlerse veririz. Tayyip ortadoğuda iyi iş yapar, halkta koyun... Bizimkilerde ara sıra muhalif çıkıyor, orası daha rahat. Ben olsam yerinde giderim.

Pkk , K*rt propagandası yapma burada.

• SultanApex S kullanıcısına yanıt
    bence 29 ekim ve 10 kasim icin boyle yaptilar

• quote:

Orijinalden alıntı: Arkandayız Reis

MaşAllah sevinçleri daim olsun

Amin

• Komiksiniz.

Siz benim Kurt veya pkk propogandasi yaptigim bir yazimi bulun, bir daha foruma gelmem. Bulamazsaniz siz bir iftiracisiniz. Profile im acik, buyrun bakin...

• 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Güvenlik diyorlar, ben Ankara'da yasiyorum. Tamam bizim icin daha iyi olabilir. Ee Konya? Bursa? Samsun? guvenlik nedeni inandirici gelmedi. Baskent desen, kamudaki guvenligi arttirirsin...

• quote:

Orijinalden alıntı: Physical Graffiti

Erdoğana diktatör diyen HDP , k*rt propagandası yapıyordur. Eleştiririz ama diktatör değildir.

Kimiside erdogana diktator diyen hdp krt diyerek ve artik demeyin diyerek erdogani savunuyodur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 17 Ekim 2016; 21:58:54 >
  • Bu reisin posterler nedense hep işgal altındaki bölgelerde geziniyor.
    Ben hiçbir gelişmiş ülkede bırak reisin posterini resmini bile görmedim. Norveç'e gitsen başbakanı bile reisin kim olduğunu bilmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hyperionx

bencede verelim tayyibi onların olsun

14 senede bize kan kusturdu

Fişne suyudur o Ne diye kan kustun anlat hele. Bende bir çay demleyim

• quote:

Orijinalden alıntı: MateryalizminPeygamberi

Bu reisin posterler nedense hep işgal altındaki bölgelerde geziniyor.
    Ben hiçbir gelişmiş ülkede bırak reisin posterini resmini bile görmedim. Norveç'e gitsen başbakanı bile reisin kim olduğunu bilmez.

Almanya orya baglanarak telekonferans yapmasina bile izin vermedi erdoganin anca aslinda savunmasi dost olmasi gereken ulkeleri batili guclerle birlikte isgal ederken resmi asilir baskada asilmaz.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.