Şimdi Ara

--->*** D880 için yüksek kapasiteli pil ***<---

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    SAMSUNG D880, hiç kapatmazsam günlük max 15-20 dakika konuşma ile pili en fazla 48 saat dayanıyor.
    Şöyle yüksek kapasiteli bir pili olsa da alsam diyorum.

ACABA SAMSUNG D880 için yüksek kapasiteli pil kullanan var mı ?
    Varsa kodunu, kapasitesini (mAh), kaç gün dayandığını ve nereden alınabileceğini buraya yazarsa çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 19 Ekim 2008; 6:47:36 >

• güncel... bence de D880 nin bataryası düşük kapasiteli...
  • güçlü pil yok mu günceli.....
  • arkadaşım bende aynı dertten müzdaribim. ben günlük ortalam yarımsaat konuşuyorum. mesaj falan atmıyorum. müzik dinlemiyor telefonumla fazla oynamıyorum. gece gündüz açık 1,5 2 gün gidiyor. çevremde kullanalar var. şarj sürelieri farklı hemde çok farklı. şöyleki avea ve başka bir hat kullanalar ortalam 2 gün. ama avea dışında diğer oparatörleri kullanalar (türkcel-telsim; türkcel-türkcel; telsim-telsimgibi ) bunlar ise ortalama gece gündüz açık 4 yada 5 gün hemde gümlük bir saatten fazla konuşma ile. sanıyorum bu şarj sorunu avea hattını kullanımdan kaynaklanıyor. aveaya mesaj attım.
    siz hangi hatları kullanıyorsunuz. muhtemelen birisi aveadır.
  • recep valla bravo, evet benim hatlardan biri avea diğeri turkcell.. sanırım avea nın zor çekmesinden ötürü telefon hat bulmak için kendini zorluyor ondan kaynaklanıyor.

şimdi aklıma geldi.. Avea 1800 MHz ile çalışıyor, .Turkcell ve Vodafone ise 900 MHz.. bundan kaynaklanmasın?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 24 Ekim 2008; 13:25:49 >
  • Ben de SAMSUNG D880'de Turkcell ve AveA kullanıyorum.
    Dün tam da öenmli sayılabilecek bir görüşme yaparken pil tükenince çevrede şarj adaptörü arayıp durdum.
    Farklı SAMSUNG model tlf kullanan arkadaşlarımdan bulduklarım da D880'e uymadı.

Gel de NOKiA'yı arama şimdi. Şarj cihazları sadece 2 farklı tipte. Ayrıca hızlı şarj cihazları da mevcut
    Kullandığım Nokia 6021'in pili gece gündüz açık, günlük 15 dk konuşmayla rahatlıkla 5 tam gün gidiyordu. Akşam saat 19:00'dan sabah 07:00'a kadar 12 saat kapalı tutarsam bu süre rahatlıkla 7-8 güne uzuyordu.

NEYSE dün iş çıkışı, soluğu cep telefonları tali bayiliği yapan bir arakadaşımın yanında aldım. Kutuları ve üzerlerinde SAMSUNG yazan şarj cihazı ve D880'nin içindekiyle aynı model pilden 1 tane aldım. Bunları sürekli aracımda taşıyıp, pil btiğinde ya yedek pili veya şarj cihazını kullanmaktan başka çıkar yol bulmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRAVEHEART11 -- 25 Ekim 2008; 6:03:42 >

• Braveheart dostum bak sen de turkcell + avea kullanıyorsun ve şarj süren az. recepin ve benim de az. bence bu olay avea nın 1800 MHz olmasından kaynaklanıyor. şimdi aveayı çıkardım, vodafone'u taktım. yarın akşam yorumlarımı yazarım...

eğer vodafone da da aynı problem devam ederse, ben bu D880 den soğuyacağım... 2006 mayıs tan beri kullandığım N70 in orjinal bataryası bile şu haliyle 3 gün gidiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75E81FD3D -- 24 Ekim 2008; 19:14:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar tri band seceneğinden dual band seceneğine alın...faydasını göreceksiniz
  • quote:

arkadaşlar tri band seceneğinden dual band seceneğine alın...faydasını göreceksiniz

EVET, bunu hiç düşünmemiştim. Bir denemekte fayda var.
  • Arama yapar gibi *#0228# yazınca pil ile ilgili bilgiler ekrana geliyor. Hem telefonla birlikte gelen hem de sonradan aldığım pil 1200mAh. 1200mAh pilin sadece 48 dayanabilmesi çok kötü. Ekrana tamamen siyah bir resim atadım, takvim görülecek şekilde ayarlamıştım, onu kaldırdım, hatta Turkcell, AveA ve nereden sinyal aldığını gösteren tüm yazıları kapadım. Bakalım bu şekilde bir değişiklik olacak mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: avast_

arkadaşlar tri band seceneğinden dual band seceneğine alın...faydasını göreceksiniz

Bu yazdığını görünce Samsung D900i'de uygulayım dedim...

Böyle bir özellik olduğunu bilmiyordum ama varmış... "Dört-Band" seçiliymiş, ben "900/1800" yaptım...

Ben sadece Trukcell kullanıyorum ve çok az kullanıyorum... Şarjım 4 gün falan gidiyor; bakalım şimdi ne olacak?...

D900i'de bu ayarı Menü -> Ayarlar -> Şebeke Servisleri -> Bant Seçimi menüsüne girerek yaptım...

Samsung D880'de de bant ayarı muhtemelen böyledir...

• Sanırım bu üç banttan iki banta çevirme olayı benim bataryaya yaradı. Avea + Turkcell takılı bugün 2. gün hala full görünüyor batarya seviyesi..
  • atta Turkcell, AveA ve nereden sinyal aldığını gösteren tüm yazıları kapadım. nasıl kapattınız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: avast_

atta Turkcell, AveA ve nereden sinyal aldığını gösteren tüm yazıları kapadım. nasıl kapattınız?

- Turkcell ve Avea yazısını kaldırmak için: Menü -> Ayarlar -> Ekran Ayarları -> Metin Görünümü -> Metin Konumu => Kapalı seçeneğini seç...

- Nereden sinyal aldığını kapatmak için: Menü -> Mesajlar ->Hücre Mesajları -> Ayarlar -> Etkinleştirme => Kapalı seçeneğini seç...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 7 Kasım 2008; 12:23:17 >
  • Arkadaşlar birşey sormak danışmak istiyorum d880 kullanıcısı olduğunuz için...şu an güncel olarak sağlam bir melodi olarak ne kullanıyorsunuz acaba..???
  • eyw. pulstar usta dediklerini yaptım. ben günceml melodi olarak deil de tel melodidisi olarak Last mohican ı dinliyom ve oldukça yüksek bir sesi var
  • Evet arkadaşlar,benimde aklımda aynı soru var.Bu telefonda etkili olan,gümbür gümbür çıkan bir melodi var mı kullandığınız??Zil sesi yapabileceğimiz?
  • arkadaşlar şarj meselesi çok can sıkıcı...1200mah lık pili var ancak 2 hat kullanıyoruz 600amper düşüyor hat başına ki bakkal hesabı

bu cihaza şöle 1800-2200 amper arası pil lazımki şöle 4-5 gün gidebilsin...

2000amper pili ise tabiki çinliler geliştirmişler

• quote:

Orjinalden alıntı: infinite

arkadaşlar şarj meselesi çok can sıkıcı...1200mah lık pili var ancak 2 hat kullanıyoruz 600amper düşüyor hat başına ki bakkal hesabı

bu cihaza şöle 1800-2200 amper arası pil lazımki şöle 4-5 gün gidebilsin...

2000amper pili ise tabiki çinliler geliştirmişler

Türkiye de varmı, satılıyor mu bu pil..

• BU yüksek amperli pil konusunda bir gelişme oldu mu arkadaşlar?

Bu arada burada bazı ayarları yapın demişsinizde sonuçlarını yazmamışsınız... Son durum nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet -- 15 Mayıs 2010; 3:02:38 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.