canon d600 almayı düşünüyorum ama içine toz kaçma muhabbetini bir türlü anlıyamadım kimisi tossuz bir ortamda yap diyo lens değişimini kimisi elektrikli süpürgeyi çalıştır onun yanında değiştir lensi hayatta toz kaçmaz diyo ve 2. el alıcağım için de bi kaç kişi makinası olan bi kaç arkadaşım sıfır almamı tavsiye etti içinden parça almış olabilirler dedi sizcede olabilirmi ?
elektrikli süpürge derim ben
bu 5. kişi oldu eyv fikir için
quote:
Orijinalden alıntı: makarasdc45
benim kuzende makine vardı bozuldu servis 15 gün e göndeririz diyor
Ulan nolcak saçmalama 15 gün tatilde güzel yerlerin fotolarını çek bende 1100D var şuan heryerde değiştiririm aynı zamanda d600 ve d5100 kullanıyorum hiçbirinde sorun yok .
eyv
quote:
eyv
Bu arada makinenin adı d600 değil :D 600D haberin ola
Öncelikle d600 Nikon, 600D Canon'dur. Toz kaçma muhabbetine gelirsek elektrikli süpürge biraz komik olmuş, sonuçta dışarda çekim yaparken lens değiştirme ihtiyacınız fazlaca olabilir. Özellikle konser, festival gibi çekimlerde 2 makina yoksa mecbur değiştireceksin lens değiştirirken, lensi takacağın kısımı kendine değilde aşağıya doğru tutarak değiştirirsen sensöre toz kaçması daha zor bir ihtimal olur. Olduda kaçtı diyelim, sensör temizleme kitleri var. İkinci el olayına bende sıcak bakmıyorum, almışken sıfır almak lazım
biliyom onu canım :D
W.Allen
kullanıcısına yanıt
eyv
quote:
Orijinalden alıntı: W.Allen
Öncelikle d600 Nikon, 600D Canon'dur. Toz kaçma muhabbetine gelirsek elektrikli süpürge biraz komik olmuş, sonuçta dışarda çekim yaparken lens değiştirme ihtiyacınız fazlaca olabilir. Özellikle konser, festival gibi çekimlerde 2 makina yoksa mecbur değiştireceksin lens değiştirirken, lensi takacağın kısımı kendine değilde aşağıya doğru tutarak değiştirirsen sensöre toz kaçması daha zor bir ihtimal olur. Olduda kaçtı diyelim, sensör temizleme kitleri var. İkinci el olayına bende sıcak bakmıyorum, almışken sıfır almak lazım
Hocam haklı olabilirsiniz ben hiç bilmiyordum bu olayı her şekilde lens değiştiririm :D Allaha emanetmiş demekki :D Hiç bişey olmadı Benim 1100D satılık beyler kozmetik 10 üzerinden 10 yanında 50 mm f1,8 + 18-55 Dc veriyorum 1000 tlye :D Bisiklet alıcam la alıverin
quote:
Orijinalden alıntı: burakhan29
quote:
benim kuzende makine vardı bozuldu servis 15 gün e göndeririz diyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme