Şimdi Ara

D3'te ''A4Tech X7 V-Track F3'' macro kayıt yokmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mause'u yeni aldım. Yazılımıyla birlikte gayet basit bir şekilde tuşları istediğim gibi ayarlayabiliyorum.

Ama sormak istediğim şey şu; Örneğin kıyafet değiştirme işlemi için ''Çantayı aç - 1-2-3-4-5 nolu slotlara sağ tık vs vs'' bu işlemi mause üstünde bir tuşa kayıt yapamıyormuyuz?

Atıyorum 6 nolu tuşa atadım bu kaydı. 6'ya basınca direk çanta açılıp kıyafeti otomatik değiştirme gibi..

Konu hakkında bilgisi olan varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz -- 9 Temmuz 2012; 13:42:20 >

• degıl a4 mausu logitechin en pahalı mausunu getir scriptsiz yapamazsın bu dedıgını (çantanın otomatik acılıp inventoryden otomatik item degısımınden bahsediyorum) lakin forumda yazılanlara göre kıyafet degıstırmeye yakında bır duzenleme gelecekmiş diablo 2deki w tuşu gibi birşey olsa harika olur
  • Eyvallah. scriptten kastın mouse kayıt programları sanırım değil mi?
  • ben bi ara macro recorder kullandım gem basma işlemi için (300 kere sol tık + imleci indirme + 50 sol tık + imleci indirme vs. şeklinde) sonra riske atmıyım kendimi dedim, bence sen de riske atma. nolur nolmaz

milletin kullandığı bot'larla aynı muameleyi görüp banlanma ihtimalin bile var diye düşünüyorum.
  • Extra birşey yapmıcam. Sadece NAKE'D görevini yapmak istiyorum. Çıkar giy çok zor oluyor.
  • autoit le felan yapıyorlar galiba. zannetmiyorum blizzard tespit edebilir. mouse ilede kolaylaştırma yapılabiliyor olabilir. ben yapmadım gear swap
  • bende x7 kullanıyorum da hiç bir mouse ile çantadaki eşyanın konumunu belirleyemezsin ancak klavyedeki herhangi bir tuşu atarsın ,bu durum için en ideal oyun CS
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yapılır ama inventory deki çıkartma işini kendin yazman lazım.X7 nin programında direk mouse un konumunu tıklamasını vs ayarlıyabiliyorsun ama bi hayli uğraştırır yazması.
  • Bunu yapmanın tek bir yolu var önce inventory açık şekilde ss alıp duvar kağıdı yap sonra script yazma bölümünde kayda başlayıp önce ı ya bas ardından masa üstündeki itemlerin olduğu yerlere tek tek sağ tıkla ve ardından tekrar ı ya basıp scripti bitir.Gecikmeleri kapat ve herhangi bir tuşa ata ama bu olay script ve blizzard bunu yapmanı istemiyor ban yeme ihtimalin var bende bıraktım artık kullanmayı ne olur ne olmaz.

edit:Bu arada masa üstü çözünürlüğü ile oyunun çözünürlüğü aynı olmalı yoksa tutmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bangez -- 9 Temmuz 2012; 22:34:03 >
  • mouse konusu açılmışken yeni konu açmadan sorayım
    diablo için en iyi alınabilecek mouse hangisi max butce 200
    teşekküreler
  • quote:

Orijinalden alıntı: bangez

Bunu yapmanın tek bir yolu var önce inventory açık şekilde ss alıp duvar kağıdı yap sonra script yazma bölümünde kayda başlayıp önce ı ya bas ardından masa üstündeki itemlerin olduğu yerlere tek tek sağ tıkla ve ardından tekrar ı ya basıp scripti bitir.Gecikmeleri kapat ve herhangi bir tuşa ata ama bu olay script ve blizzard bunu yapmanı istemiyor ban yeme ihtimalin var bende bıraktım artık kullanmayı ne olur ne olmaz.

edit:Bu arada masa üstü çözünürlüğü ile oyunun çözünürlüğü aynı olmalı yoksa tutmuyor

Hangi programı kullanıyordun
  • A4 Tech'in 5 tl'lik mousu'unu al en az 3 yıl kullanırsın.

X7'nin tercih edilme sebeplerinden bir tanesi ''Laser sensör'' olması, bu sensörler içinde fiyatının makul olması ve piyasada fazla bulunması.. İnanılmaz derecede hassas bir mouse. Alırken benimde şüphelerim vardı. Hatta yarın değişime gelirim bile demiştim. Yanında bir adetde ''Trust GXT Oyun Mouse Pad'' aldım ki şuan tadından yenmiyor... ;)

Ayrıca Logitech G300 her iki ele göre tasarlandığı için herkesin hoşuna gitmeyebilir. Eli kavraması ve ele oturması insanların alışkanlıkları dışında olabilir. Bu yüzden bu tasarımları deneyerek almak gerekir.

Ha bu arada bildiğim kadarıyla G300'ün sensörü optik sensör değil mi..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz -- 10 Temmuz 2012; 10:10:50 >
  • Arkadaşım bi nefes al önce yahu. Ne o Logitech'ten pay mı alıyorsun nedir. Yukarda ki yazımda Logitech kötüdür mü demişim ben? Veya A4, Logi'den daha kalitelidir mi demişim?

Logi elbette A4'ten daha kaliteli bir marka. Ama bugün TR'de araştırma yapsan %50'sin de A4 vardır... Kıyasladığın ürünün biri 65 tl diğeri 55tl. Birinde Lazer optik var diğerinde yok. Satıcı bu ikisi arasında kalan birine, bu ikisini söylese zaten alan kişi A4'ü tercih eder.

İki ellede çok rahat kontrol edilebiliyor demişsin. Kaç kez sol elinde oynadın...?

Kaliteli optik ve kalitesiz lazer arasında ki farkı da sana söyleyim... Optikler ışıklı oldukları için cam masa da veya parlak mouse padlerin de hareket etmezler.... İsterse dünyanın en kaliteli optiği olsun yine hareket etmez.. Ayrıca En kalitesiz Lazer en kaliteli optikten daha iyi tarama yapar...

Ayrıca şu telefon kıyaslamana da baya takıldım.

Evet HTC daha kalitelidir. Peki neden insanlar Samsung'u savunur? Çünkü storesi daha geniştir. Daha fazla oyun program bulma şansına sahiptir insanlar. Ben Iphone 4s kullanıyorum. Galaxy s3 inanılmaz beğendiğim bir telefon. Ama APP, IOS'ta daha fazla olduğu için almıyorum...

Arasında ki fark bu. Tıpkı mouseların arasında ki fark gibi yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetz -- 10 Temmuz 2012; 14:47:15 >

• Konuyu ortlatacağım ama istediklerinin oscar yazılımı ile yapabilirsin. İstediğin tuşa makro yöneticisinden oyunda yapmak istediğin kombinasyonu ata ve kaydet. Sonrada mouse bunu yükle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.