Şimdi Ara

D3 Barbarian Toplanma Noktası (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.615
Cevap
13
Favori
116.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mockingjay

http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#bZYSVQ!ZdY!aZZaZa beyler burdaki linkte skillerin açıklaması daha ayrıntılı ve rakamsal ayrıntılı ama ben oyundan bu şekilde göremiyorum. Bu şekilde göremin imkanı varmı? varsa nasıl?

Options->Gameplay->Show advanced tooltip
  • quote:

Orijinalden alıntı: NER0

quote:

Orijinalden alıntı: mockingjay

http://us.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#bZYSVQ!ZdY!aZZaZa beyler burdaki linkte skillerin açıklaması daha ayrıntılı ve rakamsal ayrıntılı ama ben oyundan bu şekilde göremiyorum. Bu şekilde göremin imkanı varmı? varsa nasıl?

Options->Gameplay->Show advanced tooltip

Teşekkürler amele gibi günlerdir bir oraya bir oraya bakıp build yapmaya çalışıyordum büyük dertten kurtuldum

• Barbarian is yapamaz diyerek miralimi bozdunuz simdi yeni karakter mi acayim ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son hız devam.
     D3 Barbarian Toplanma Noktası
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoldPunch

Barbarian is yapamaz diyerek miralimi bozdunuz simdi yeni karakter mi acayim ki

iş yapar hocam sen bakma eleştirilere zevk alıyosan devam et pişman olmazsın.
  • quote:

Şuan infernonun başlarındayım henüz. İş yapıyor yapmasınada, full tank gitmeniz lazım. İyi block şansı olan bir kalkan şart birkere. İtem seçimi yaparken all resist verenleri tercih edin çünkü armordan daha önemli. HP yüksek olmalı.
    Benim gözlemlerime dayanarak en garanti kasma yöntemi bu. İkinci yöntem ise bildiğiniz ranged olmak. Uzaktan balta sallayarak kite yapacaksınız. Ben denemedim ama işe yaradığını söyleyenler var. build bu
    http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#fSXYdk!YfW!ZccZbZ
    http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4210102758

Bu arada arkaşlar kendim bir fark görmedim ama forumlarda dönen bilgiye göre barbarian ve monkların diğer classlardan %30 daha az damage alması gerekirken eşit miktarda damage almaları. Bu olay bugün hotfix ile düzeltişmiş diyorlar.

• Valla ben infernoda normal mobları kesiyorum ama elit ve bossları kesemiyorum.Kitlendim yani oyunda.Grup ile zaten olmuyor.Diğer classlar tek kesebiliyor.Ne yapıcam bilmiyorum
  • Demekki herkes aynı şeyden şikayetçi,tek ben değilmişim
  • Two handed silahlar mı yoksa normal+kalkanlı mı daha iyi arkadaşlar ?
  • normal + kalkan her zaman.

anladım ki bu charda dps ten çok dodge ve resistance önemli. bu olayı gerçekleştirebilmek içinde dex / vita / str / all res yada physical res veren itemler kullanmak önemli. dün 50k hp / 900res / 10k dmg / 7k armorlu bir barbarın hiç zorlanmadan inferno act1 temizlediğini gördüm.
    kullandığı skiller arasında revenge skilli vardı ve revenge skilli ile canını çok kolay doldurabiliyordu. -zaten yüksek res ve dodge şansı yüzünden canı yarının altına inmiyordu-

eğer barbar oynamak istiyorsanız önce para kasmak zorundasınız -AH' den gerekli itemleri alabilmek için-. bunun başka bir yolu yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Josh -- 23 Mayıs 2012; 18:41:11 >
  • Act 1 infernoyu bitirebildim dün akşam. Açıkcası gayet kolay geçdi. Wizard bir arkadaş ile oynuyordum ve gayet iyi tanklayabiliyorum yani elite/champion ları.

490-520 Resistance
    5.4k Armor
    %19 Block chance
    44k HP
    3k damage(resist için bayağı strength feda ettim)
    (değerler warcry impunity aktifken)
    Hell i bitirdikten sonra bu statları elde etmek için 300k civarı harcadım.
    http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#WkSYVR!bVU!accZcb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NER0 -- 24 Mayıs 2012; 10:57:27 >
  • quote:

Act 1 infernoyu bitirebildim dün akşam. Açıkcası gayet kolay geçdi. Wizard bir arkadaş ile oynuyordum ve gayet iyi tanklayabiliyorum yani elite/champion ları.

490-520 Resistance
    5.4k Armor
    %19 Block chance
    44k HP

Level 52 barbarım hell act 1 deyim.Oyun iyce zorlaştı.3200 armor 20855 vitality.2.2 k damageim var.Önerebileceğin build var mı.Genelde defensive leap kullanıyorum.Bosllarda ignore paine geçiyorum.Passivelerden neleri önerirsin.Artı warcry herzaman aktif tabiiki.Yani hellde defansa önem vermek gerekiyor anladığım kadarıyla.

Bu arada barbarla inferno act 2 neredeyese imkansızmış.Yabancı forumlarda okudum.Başaran sadece 1 barbar vardı.

• Normal Modu Wich Doctor ile bitirdim ama hep barbar ukte kalmıstı bide onunla oynayayım ona göre ikisinden biri ile devam ederim dedim...WD normalı ile laylay lom bitirmiştim..Barbarda hiç bir boss laylaylom olmuyo..Bu oranlama ile sanırım iki karakter arasında inf olsun hell olsun hep bir zorluk farkı olacaik...Barbarian diğerlerinin dediği gibi atla zıpla bodoz dal oyunu bitir değil,Item birinci planda..Acıkcası her karekterde oyle ama WD ile ıtemlarına bakmadan oyunu bitirirsiniz sal sumonları salla arkadan...ama barbar ile bu mumkun değil...Hep ilgilenmeniz lazım ..

Ama hiç bir karakterle o elinizdeki silahla moba vurma keyfini vermez size...tabi seviyorsanız.

WD cok keyifli değişik ama o hissiyatın eksikliğini arıyo insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: altairstar

quote:

Act 1 infernoyu bitirebildim dün akşam. Açıkcası gayet kolay geçdi. Wizard bir arkadaş ile oynuyordum ve gayet iyi tanklayabiliyorum yani elite/champion ları.

490-520 Resistance
    5.4k Armor
    %19 Block chance
    44k HP

Level 52 barbarım hell act 1 deyim.Oyun iyce zorlaştı.3200 armor 20855 vitality.2.2 k damageim var.Önerebileceğin build var mı.Genelde defensive leap kullanıyorum.Bosllarda ignore paine geçiyorum.Passivelerden neleri önerirsin.Artı warcry herzaman aktif tabiiki.Yani hellde defansa önem vermek gerekiyor anladığım kadarıyla.

Bu arada barbarla inferno act 2 neredeyese imkansızmış.Yabancı forumlarda okudum.Başaran sadece 1 barbar vardı.

Öncelikle şunu söyleyeyim, Hell act 1 çok dengesiz. Act 4 den daha zor geçti benim için. AH den yüksek dpsli silah bulmaya çalışın, gerçekten farkediyor.
    Hell de iken spelleri sürekli değiştirip duruyordum açıkcası. O yüzden direk build veremiyorum. Elitelere karşı genelde Wrath of the Berserker(Insanity) + Ignore Pain(Ignorance is bliss) bulunduruyorum. Revenge(Provocation) olmassa olmaz. Leap rune ile %300 verdiği için kötü bir seçim değil ama daha iy iseçenekler olduğunu düşünüyorum. Frenzy(Sidearm) gerçekten sağlam vuruyor 5 stackta iken. Neredeyse bütün oyun kullandım. Earthquake(Chilling Earth yada The Mountain's Call) yine iyi bir seçim. War Cry(Invigorate) ve Threatining Shout(Falter) ikilisinden birini hatta duruma göre ikisinide kullanın.
    Pasif olarak Nerves of Steel ve Relentless çok iyi. Relentless varken uzun süre revenge ve charge ile ayakta kalabiliyorum. Üçüncüsü size kalmış. Mace yada axe kullanıyorsanız weapon master dan gelen %10 crit chance iyidir. Tamamen defansif gitmek istiyorsanız Superstition olabilir.

Act 2 de henüz pek birşey yapmadım henüz o yüzden yorumum yok ama forumlarda dediğiniz gibi herkes imkansız vesayre diyor. Infernoyu barbar olarak solo bitiren biri var ama tahmin edebileceğiniz gibi bütün eliteleri atlaya atlaya gidip diabloyu kesmiş adam.

• arkadaşlar dagger + kalkanmı yoksa sword + kalkanmı dagger ile sword arasında çok fark varmı ?
  • quote:

quote:

quote:

490-520 Resistance
    5.4k Armor
    %19 Block chance
    44k HP

Öncelikle şunu söyleyeyim, Hell act 1 çok dengesiz. Act 4 den daha zor geçti benim için. AH den yüksek dpsli silah bulmaya çalışın, gerçekten farkediyor.
    Hell de iken spelleri sürekli değiştirip duruyordum açıkcası. O yüzden direk build veremiyorum. Elitelere karşı genelde Wrath of the Berserker(Insanity) + Ignore Pain(Ignorance is bliss) bulunduruyorum. Revenge(Provocation) olmassa olmaz. Leap rune ile %300 verdiği için kötü bir seçim değil ama daha iy iseçenekler olduğunu düşünüyorum. Frenzy(Sidearm) gerçekten sağlam vuruyor 5 stackta iken. Neredeyse bütün oyun kullandım. Earthquake(Chilling Earth yada The Mountain's Call) yine iyi bir seçim. War Cry(Invigorate) ve Threatining Shout(Falter) ikilisinden birini hatta duruma göre ikisinide kullanın.
    Pasif olarak Nerves of Steel ve Relentless çok iyi. Relentless varken uzun süre revenge ve charge ile ayakta kalabiliyorum. Üçüncüsü size kalmış. Mace yada axe kullanıyorsanız weapon master dan gelen %10 crit chance iyidir. Tamamen defansif gitmek istiyorsanız Superstition olabilir.

Act 2 de henüz pek birşey yapmadım henüz o yüzden yorumum yok ama forumlarda dediğiniz gibi herkes imkansız vesayre diyor. Infernoyu barbar olarak solo bitiren biri var ama tahmin edebileceğiniz gibi bütün eliteleri atlaya atlaya gidip diabloyu kesmiş adam.

Nero bilgiler için çok teşekkürler.Gerçekten çok faydalı bir barbar buidi bütün barbar arkadaşlar faydalanabilir.Ben daha çok nephalem valor için level 60 olmayı bekliyorum.Sizin leveliniz kaç acaba ve nephalem valor gerçekten item düşürme rateni ciddi oranda arttırıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Memoland

arkadaşlar dagger + kalkanmı yoksa sword + kalkanmı dagger ile sword arasında çok fark varmı ?

Elindekilerden hangisi o an işine daha çok yarıyorsa onla devam et.Bana kalırsa sword.Ama sen sen ol kalkanı bırakıp 2 handlerin dps oranına aldanıp kalkanı bırakma.Yoksa hiç şansın kalmıyor.Bende deli 2 handler var ama kullanamıyorum çünkü ayakta kalamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altairstar -- 24 Mayıs 2012; 14:49:48 >
  • inferno solo barbar beyler izlemek isteyenler buyursun.http://www.own3d.tv/discoklaus/live/63190
  • quote:

quote:

quote:

quote:

490-520 Resistance
    5.4k Armor
    %19 Block chance
    44k HP

Nero bilgiler için çok teşekkürler.Gerçekten çok faydalı bir barbar buidi bütün barbar arkadaşlar faydalanabilir.Ben daha çok nephalem valor için level 60 olmayı bekliyorum.Sizin leveliniz kaç acaba ve nephalem valor gerçekten item düşürme rateni ciddi oranda arttırıyor mu?

Level 60. Zaten 60 olmadan infernoya geçemiyorsunuz. Nephalem Valor 5 stack(her stack %15 magic find ekliyor ve toplamda %75 oluyor.) olarak bitirdim act 1 i baştan sona. Gerçekten etki ediyor. Tabii eğer spellerinizde en ufak bir değişiklik yaparsanız en baştan başlamanız gerekiyor bu yüzden dikkatli seçmek lazım.

Bu arada act 2 gerçekten zor. İlerlenmiyor yani. Bir müddet act 1 de arkadaşlar ile farm yapacağım sanırım.
    Açıkcası mutsuz değilim. Inferno yani bu, zor olması lazım.

altairstar arkadaşımızada aynen katılıyorum. Kalkansız olmaz, yapamazsınız.

• quote:

quote:

Şuan infernonun başlarındayım henüz. İş yapıyor yapmasınada, full tank gitmeniz lazım. İyi block şansı olan bir kalkan şart birkere. İtem seçimi yaparken all resist verenleri tercih edin çünkü armordan daha önemli. HP yüksek olmalı.
    Benim gözlemlerime dayanarak en garanti kasma yöntemi bu. İkinci yöntem ise bildiğiniz ranged olmak. Uzaktan balta sallayarak kite yapacaksınız. Ben denemedim ama işe yaradığını söyleyenler var. build bu
    http://eu.battle.net/d3/en/calculator/barbarian#fSXYdk!YfW!ZccZbZ
    http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4210102758

Bu arada arkaşlar kendim bir fark görmedim ama forumlarda dönen bilgiye göre barbarian ve monkların diğer classlardan %30 daha az damage alması gerekirken eşit miktarda damage almaları. Bu olay bugün hotfix ile düzeltişmiş diyorlar.

Dediğini denedim ..Daha önce biliyordum ama malesef o dediğinle biryerde tıkanıp kalıyorlarsun.Fury yetmiyor bir süre sonra.Youtube videoalrına aldanmayın.İnferno da solo kendi başına yürüyebiliyormusun o önemli takım arkadaşı olması önemli değil.Ben resistleri 450-500 arasına çekdim .45k life,25k ya düştü 16k dps 9800lerde felan yaşamak zor elitlere karşı.Arkanıza monk veya wizard almadan yürümeyi deneyin ..

Not : Önemli olan act 1 bitirmek değil.Önemli olan senin nasıl elite kestiğin.Kendine başına elitlere giriyormusun bu önemli.Kaç kere ölüyorsun buda önemli.3k demişsin damage için ..3k nedir ? 3000damage mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiLoN -- 24 Mayıs 2012; 16:21:22 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.