Şimdi Ara

D-smarttan tivibu ya geçilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok uzun süredir d-smart kullanıyoruz son iki senedir kanal iyice bozdu en çok izlediğim discovery kanalları azaldı discovery id gitti önceden film kanallarında farklı filmler oluyordu artık hep aynı filmler, sizce hangisi?

Tivibuda discovery id var mı, ayrıca film kanalları nasıl d smart gibi classic aksiyon vs çeşitleri var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tivibu en çöp paket...Arkasinda Türk Telekom olması bile yeterli gecmemek icin...Filmleri belgeselleri beş para etmez

Ayrica dsmart belgesel acisindan en iyi secenek su an...BBC earth, viasat, ng ler, travel, food network ,24 kitchen cok güzel...Discovery nin populer tum kanallarida duruyor ustelik

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • tivibu dsmartın yanında çok tırt abone olunmaz
  • O kadar kötü mü tivibu neyse d smartta kalıykrum

• Film kanalları bana da artık kendini çok tekrar ediyor izlenimi vermeye başladı.Son dönemde eklenen kanallardan bir tek Viasat History kanalı hoşuma gidiyor o kadar.Tivibu kullanan bir kaç tanıdığım seç izle seçeneğinden ötürü memnun olduklarını söylüyorlar ama film içerikleri ne kadar geniş ve güncel bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Film kanalları bana da artık kendini çok tekrar ediyor izlenimi vermeye başladı.Son dönemde eklenen kanallardan bir tek Viasat History kanalı hoşuma gidiyor o kadar.Tivibu kullanan bir kaç tanıdığım seç izle seçeneğinden ötürü memnun olduklarını söylüyorlar ama film içerikleri ne kadar geniş ve güncel bilemiyorum.

D smart 4-5 sene önce çok canlıydı şimdi durgunlaştı düzenlemeleri lazım

• Mazda Motor Corporation M kullanıcısına yanıt
    premier lig geldi ne durgunluğu

altın çağını yaşıyor dsmart.

beğenmeyen bana satsın

idx sadece digitürkte ve sirius uydusunda beleşe var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS4 de ip tv izlenebilir mi?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.