Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (47. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.034
Cevap
105
Favori
518.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bu 17 liraya full izleyenler nasıl izliyor hayırlarına bir söyleselerde bizde faydalansak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihmc

quote:

Orijinalden alıntı: balkir1907

Arkadaslar bende internet ve ful hd modülü üyelik yaptırmak istiyorum kullanan arkadaşlar memnunmu tavsiye edermisiniz

merhaba dsmile adsl ve dsmart abonesı olmak ıstıyorsanız yardımcı olurum

bu kampanyada modullü üyelık verılmıyor maleseef

Teşekkür ederim fatih bey bana modullu üyelik lazımdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: noname0056

bu 17 liraya full izleyenler nasıl izliyor hayırlarına bir söyleselerde bizde faydalansak.

2 -3 sene önce üye olanlardır her sene daha avantajlı iskontolu fıyat veriyorlar
  • quote:

quote:

2 -3 sene önce üye olanlardır her sene daha avantajlı iskontolu fıyat veriyorlar

modüllü kullanıcılar mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: basis35

quote:

quote:

modüllü kullanıcılar mı?

modüllü -normal farketmez üyelik senesine göre fiyat azalır
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: universteli

Ne maxi paketi full paketi 17 TL ye seyreden var !!!

Saygılar

Ayrica sinema tvlerde mevcut 16.99

modüllü mü?

Evet

• quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: universteli

Ne maxi paketi full paketi 17 TL ye seyreden var !!!

Saygılar

Ayrica sinema tvlerde mevcut 16.99

modüllü mü?

Evet

Beni 3 kere aradılar,

1.nci arama Maxi+HD 19 TL
    2.nci arama Maxi+HD 21 TL
    3.ncü arama Maxi+HD 24 Tl

Şeklinde teklif ettiler, her aradıklarında fiyat yükseldi

• 17 den fazla etmez

• quote:

17 den fazla etmez

En son aradıklarında kızdım biraz :)

"Ben indirim beklerken siz git gide fiyatı arttırıyorsunuz" dedim.

Onlarda;

"Bey efendi bunun liste fiyatı 64 tl, sizin için indirimli fiyat bu zaten, daha uygun olmaz karçırmayın" deiyorlar

• Bugün arandım bend .Eski dsmart sd yi vericem , hd maxi paket + 6 ay sinema extra yada yetişkin kanalları açık olacakmış ayda 26 tl .24 ay sonunda hd receiver benim olacakmış ne dersiniz arkadaşlar mantıklı mı bana uygun gibi geldi.digitürk 1 ay sonra bitiyor dsmartın görüntü kalitesi daha iyi diye geçiş düşünüyorum.
  • yeni üye olacağım.uydu alıcım yok.full veya maxi paketi kaç tlye alırsam iyi olur? sitedeki fiyatlar çok fazla.
  • quote:

17 den fazla etmez

• 2 gün önce mesaj geldi.2 ay sinema kanalları açık diye.Maxi hd+net abonesiyim.Üye olalı tam 1 yıl oldu.2 yıl tahahütlü.Şu an sinema kanalları açık.Fikri olan varmı acaba?
  • 12nomurat 1 kullanıcısına yanıt
    eski sd reciverini kaptırma eski ömürboyu hakların kayboluyor amaçlarıda bu zaten
  • D-smart internet kullanıcısıyım temmuz ayında taahhütüm bitiyor dsmart + internet paketi almak istiyorum hangisini tavsiye edersiniz maçları izleyebileceğim bir paket istiyorum.

İnternetim 8mb kadar 4GB kotalı idi internetimide kotasız yapmak istiyorum bizim apartmana fiber kutu takıldı ve kablolar döşendi fiber internette olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugayy -- 25 Haziran 2013; 13:40:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayd_kar

2 Sene önce eski uydu alıcını getir Dsmart HD cihazı götür kampanyası ile 24 ay taahhütlü Maxi+HD abonesi oldum 29,99 TL.’ ye . Üzerine de bir ay sonra 12 TL.’ ye SinemaTV HD eklettim. 41,99 TL. ödüyordum. Taahhütüm 25.06.2013 tarihinde bitecek. Daha bitmeden bu ay 45 TL. yapmışlar ve 25.06.2014’ e kadar uzatmışlar. Aynı kanallar için uygun bir teklif almam için üyeliğimi sonlandırmam mı gerekiyor. Online işlemlere baktım bir teklif yada paket yükseltmek görülmüyor. Üyeliğimi sonlandırırsam (taahhüt bitiminde) uygun bir teklif mutlaka alır mıyım?

25.06.2013 tarihinde kapatma dilekçemi ve kimlik fotokopimi taratıp mail attım. 26' sında geri döndüler pazarlıksız Maxi+SinemaTV+HD paket için 23 TL. dediler. Hemen kabul ettim. Fiyat cazip geldi beklemek te istemedim.
  • dostlar niye D-smart kullanıyorsunuz?
  • Canımız para harcamak istiyor o yüzden kullanıyorsunuz. bu nasıl bir soru ya. Karalama çalışmaları tekrar başlıyor.

• Dsmart çok iyi hizmet kalitesi mükemmel! bu insanlar niye karalıyor bende çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Feel The Difference -- 28 Haziran 2013; 0:11:23 >
  • yapmayın yaw,
    hiç mi kaliteli hizmet görmedik.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.