Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (29. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.027
Cevap
106
Favori
517.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: enoktakenokta

2 yıllık taahhütüm bitti. Cihaz mülkiyeti bende değil.. Dün aradılar; full HD paket için cihaz mülkiyetini almam koşuluyla aylık 29-TL teklif ettiler.. 172-TL cihaz bedelini de ödeyecekmişim.. Cihaz mülkiyetini almazsam aylık 41-TL oluyormuş...
    Full HD+ içinse yine cihaz mülkiyetini almam koşuluyla aylık 41,99-TL dediler..

Bu rakamlar bana yüksek geldi açıkçası; 7 gün içinde cihazı istediğiniz bayiye götürüp iptal işlemini yapabilirsiniz dediler.. Yani bu fiyatlardan başka bir teklif gelmeyecek anladığım kadarıyla.. Zaten haftasonuna kadar karar vermem lazım artık tekrar fatura gelmemesi için de..

Bu fiyatlar normal mi yüksek m arkadaşlar?

cihaz ücreti adı altında ödediğimiz ücret ne ücreti peki taahüt süresi sonunda birde cihaz ücretimi çıkartıyorlar insanın başına yuuh...:((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozermustafa66 -- 19 Kasım 2012; 14:09:08 >
  • Ben 2010 sd maxi paket üyesiyim aralık 2012 de doluyor sürem.Cihazım SD-PVR olduğundan şuan 43.99 TL üzerinden ücret ödüyorum.Online işlemlerde Bana özel olarak 29.99 TL olarak gözüküyor.Şimdi beni arayıp fiyat teklif edeceklermi?Yoksa bu yazan fiyattan devammı edeceğim..İkinci sorumda orda yazan fiyatta taahütlü fiyatmıdır.Yoksa istediğim zaman iptal edebileceğim sözleşmesiz bir fiyatmıdır.Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memmun olurum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozermustafa66

Ben 2010 sd maxi paket üyesiyim aralık 2012 de doluyor sürem.Cihazım SD-PVR olduğundan şuan 43.99 TL üzerinden ücret ödüyorum.Online işlemlerde Bana özel olarak 29.99 TL olarak gözüküyor.Şimdi beni arayıp fiyat teklif edeceklermi?Yoksa bu yazan fiyattan devammı edeceğim..İkinci sorumda orda yazan fiyatta taahütlü fiyatmıdır.Yoksa istediğim zaman iptal edebileceğim sözleşmesiz bir fiyatmıdır.Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memmun olurum..

hocam bende 53 TL ye eğlence +sinemaTVHD+PVR ve HD+ paketi izliyorum bunu da bir değerlendir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

quote:

Orijinalden alıntı: ozermustafa66

Ben 2010 sd maxi paket üyesiyim aralık 2012 de doluyor sürem.Cihazım SD-PVR olduğundan şuan 43.99 TL üzerinden ücret ödüyorum.Online işlemlerde Bana özel olarak 29.99 TL olarak gözüküyor.Şimdi beni arayıp fiyat teklif edeceklermi?Yoksa bu yazan fiyattan devammı edeceğim..İkinci sorumda orda yazan fiyatta taahütlü fiyatmıdır.Yoksa istediğim zaman iptal edebileceğim sözleşmesiz bir fiyatmıdır.Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok memmun olurum..

hocam bende 53 TL ye eğlence +sinemaTVHD+PVR ve HD+ paketi izliyorum bunu da bir değerlendir.

sizin abonelik yenilendikten sonraki fiyatmıdır bu yoksa yeni abonemisiniz??
  • yeni bir abonelik başlattığımda verilen fiyat 24 ay taahhüt. 1 yılı dolmak üzere.
  • arkadaşlar uzun uzun yazmayacağım önce ki mesajlarımda ayrıntı var..üyeliğimi uzattıktan sonra sorun yaşamış ve iptal ettirmek istemiştim.geri döndüler,hatalarını kabul ettiler ve 2 ay ücret almayalım sizden bonus olarak dediler.arayan kişinin ismini,tarihi,saati v.s not aldım biliyorum çünkü olacakları az çok :) ve itiraz şansım olur diyerek otamatik ödeme talimatınıda iptal ettirdim.tüm bunlara rağmen dün 65 tl lik üyeliğime 72 tl kredi kartından çekmişler.başka bir ülkede olsa ticaret hayatları biter bunların ama türkiye de vergi verdiler diye baştacı olurlar.yıllardan beri yazılmayan çizilmeyen kalmadı d smart hakkında ama kimsenin elinden bişey gelmiyor.hele sadece tv için alacaklar dıgıtürkten şaşmayın.4 sene kullandım tek bir sorun yaşamadan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

yeni bir abonelik başlattığımda verilen fiyat 24 ay taahhüt. 1 yılı dolmak üzere.

hocam siznin fiyat yeni abonelikten dolayı normal liste fiyatında.
  • Dün beni de aradılar, modüllü üyelik full paket için bonusa 264/12=22TL önerdiler, ben de kabul ettim.
  • demekki hiçbir fiyatlar bir birini tutumuyor aramalarını beklemekten başka çare yok
  • arkadaşlar merhaba, ben şuan taahütlü olarak sine-maxi hd paketini 25 TL den kullanıyorum, taahhütüm bitmek üzere d-smart tarafından aranmayı bekliyorum ancak son birkaç gün kalaya kadar aramazlar ise ben arayarak kapatma blöfü yapmayı düşünüyorum. sizce full hd paket için 20 TL' ye anlaşma şansım nedir ve nasıl bir yol izlemeyelim sizce...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekpe_babam -- 21 Kasım 2012; 14:06:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cenk_139

arkadaşlar merhaba, ben şuan taahütlü olarak sine-maxi hd paketini 25 TL den kullanıyorum, taahhütüm bitmek üzere d-smart tarafından aranmayı bekliyorum ancak son birkaç gün kalaya kadar aramazlar ise ben arayarak kapatma blöfü yapmayı düşünüyorum. sizce full hd paket için 20 TL' ye anlaşma şansım nedir ve nasıl bir yol izlemeyelim sizce...

Benimki 29 Kasımda doluyordu 20 Kasımda aradılar, topikten de gördüğüm kadarıyla herkesi arıyorlar, biraz sabretmek lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: camakus

quote:

arkadaşlar merhaba, ben şuan taahütlü olarak sine-maxi hd paketini 25 TL den kullanıyorum, taahhütüm bitmek üzere d-smart tarafından aranmayı bekliyorum ancak son birkaç gün kalaya kadar aramazlar ise ben arayarak kapatma blöfü yapmayı düşünüyorum. sizce full hd paket için 20 TL' ye anlaşma şansım nedir ve nasıl bir yol izlemeyelim sizce...

Benimki 29 Kasımda doluyordu 20 Kasımda aradılar, topikten de gördüğüm kadarıyla herkesi arıyorlar, biraz sabretmek lazım.

acaba nasıl bir teklif aldınız
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: camakus

quote:

acaba nasıl bir teklif aldınız

Yukarıda yazmıştım;

Geçen sene Teknosa dan 199TL ye eğlence paketli modül almıştım (16,5TL aylık), dün yine modüllü üyelik full paket için bonusa 264/12=22TL teklif ettiler.
  • Modüllü Full paket üyeliğim dün bitmişti 19.99 TL ödüyordum
    Bana sormadan yenilemişler 21,99 TL dan,arayıp itiraz ettim iptal ettirdim şimdi beklemedeyim
  • Benim de ay sonu doluyor. Akşam üzeri aradılar aylık 23 liradan full paketi yenilettim.
    Burda 22 okudum ama 1 lira için pazarlık yapmadım.
  • Selamlar

D smart hd üyelik 2 yıllık tahahhüt 15 gün sonra doluyor şu an maxi paket üzerinden 39.99 tl ödüyorum. Ve beni aramalarına çok az günler kaldı.Sizlere sormak istediğim sorular şunlar
    1.Tahahhüt sona erdiği için hd kutu yu 160 tl karşılığında faturaya yansıtayım mı
    2.Eğer kutu alma diyor iseniz pazarlık olarak en son aylık hangi rakam ı kabul etmeliyim?
    Ilginize şimdeden teşekkür ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 20-25 TL civarında bir rakam iyidir.... 25'in üzerine çıkma bence...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozzykay

Hocam 20-25 TL civarında bir rakam iyidir.... 25'in üzerine çıkma bence...

eyvallah sağol rakamlar için gelişmeleri aktaracağım..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2007 yılı abonesiyim.3 yıldır full sd kullanıyordum.1 ay önce bitti üyeliğim bekledim 2 gün önce mesaj geldi 12,99 a 1 yıl daha full sd abnoneliği onaylattım..daha önce 19 tl den izliyordum
  • MaxiHD Dsmart HD Uydu Alıcı + MaxiHD Paket 2 Yıl Sadece 538 TL

aylık 22,40 nasıl fiyat sizce ?
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.