Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.027
Cevap
106
Favori
517.946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: JookerTurk

quote:

Orijinalden alıntı: MEVLANA CELALETTİN

quote:

Orijinalden alıntı: JookerTurk

Selam arkadaşlar,
    Ben 1.5 yıl önce giriş paketi HD Kutu 21 liradan aldım.(24ay) Şimdi nisan ayında üyeliğim sona erecek. Fakat ben aldıktan 1 yıl sonra felan Maxi pakete geçiş yaptım geçiş yaptıktan sonra 43 lira felan ödemeye başladım. Ama Burada ki fiyatları görünce çok şaşırdım :s
    şimdi benim üyeliğim nisan ayında sona erecek. Ben (erotik kanallar hariç) full pakete geçmek istiyorum. Sizce ne yapmalıyım mh beni ararsa/ararsam daha düşük bir fiyat almak için ne demeliyim. Bu konuda mağdur olmak istemiyorum lütfen yardımcı olun.

siz aramayın siz ararsanız pazarlık şansınız olmaz enfazla 19.99 verin acele etmeyin sabırlı olun işin kuralı bu

Cevabınız için teşekkür ederim.
    Birde ben kutuyu alırken, satıcı bana 2 yıl ödeme yaptıktan sonra HD kutu sizin oluyor dedi. Burada ki yorumlarda kutu sizin olmuyor veya belirli bir ücret ödedikten sonra kutu sizin olur gibi yorumlar var. Bu doğrumu acaba?

[
    Bazi arkadaslarin oyle problemi olmus aldiginiz bayiye bir danisin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanturk

mrb arkadaşlar 2008 aktivasyonlu sd cihazım var 19,99 dan beni aramadan 1 yıl dolunca full sd yi 21.99 yapmışlar birde ben modul eğlence paketi aldım 1 yıl peşin vermiştim şimdi yan odaya kapsamında 2 full abonelik biri sd biri hd(modul) ne kadar vermeliyim yada sd cihazın full aboneliğini iptal edip modul den mi devam etmeli

Dsmarta yan oda kampanyasi var sd uyelik e fazla full 12'99 bence modulu cihazin varsa modul iyi secenek

• quote:

Orijinalden alıntı: digi_boy2006

arkadaşlar dsmart üyesi değilim, yeni üye olmayı düşünüyorum, modüllü üye olacağım, forumda belirtilen fiyatlardan full paket üyesi olamam herhalde çünkü yeni üye olacağım, spor kanallarını istemiyorum, film kanalları için üye olacağım, eğlence paketi+modül alsamhttp://www.hepsidijital.com/D-Smart-Modul-Kart-1-YIL-_101701.html#0 ve daha sonra sinema tv paketini ekletebilir miyim? acaba ücreti ne olur? yada 2 yıllıkhttp://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1119 bu paketi alsam ve aktivasyon yaptırırken full pakete geçeceğimi söylesem, aylık 20 tl gibi rakamlardan üye olabilir miyim? ne önerirsiniz?

2 yillik paket alip full olarak mm arayarak degistirin 21'99 dan fazlasini kabul etmeyin

• quote:

quote:

arkadaşlar dsmart üyesi değilim, yeni üye olmayı düşünüyorum, modüllü üye olacağım, forumda belirtilen fiyatlardan full paket üyesi olamam herhalde çünkü yeni üye olacağım, spor kanallarını istemiyorum, film kanalları için üye olacağım, eğlence paketi+modül alsamhttp://www.hepsidijital.com/D-Smart-Modul-Kart-1-YIL-_101701.html#0 ve daha sonra sinema tv paketini ekletebilir miyim? acaba ücreti ne olur? yada 2 yıllıkhttp://www.nextburada.com/default.asp?git=9&urun=1119 bu paketi alsam ve aktivasyon yaptırırken full pakete geçeceğimi söylesem, aylık 20 tl gibi rakamlardan üye olabilir miyim? ne önerirsiniz?

2 yillik paket alip full olarak mm arayarak degistirin 21'99 dan fazlasini kabul etmeyin

cevap için teşekkürler hocam, bi deneyelim bakalım...
  • 2 sene önce 1 yıllık modüllü ful paket almıştım, 1. senenin sonunda, piyasanın üzerinde fiyat verdikleri için, kızdım, uzatmadım. bugün yine aradılar, 21.99 teklif ettiler, yine kabul etmedim. modül de çöp oldu, çekmeceyi bekliyor
  • dün beni aradılar. başta yüksek bir fiyat söylediler. ama sonradan şu teklifi yaptı.
    16.99 Tl erotikler hariç full paket 12 ay ama kredi kartı değil aydan aya fatura ödeyecekmişim.
    kredi kartı almamaları ve aydan aya fatura ödememi istemeleri beni biraz kıllandırdı. nedir bu işin özü bileniniz var mı?
  • Full paket kullanan arkadaşlar, acaba dsmart`ın kendi sinema kanalları mı daha iyi, yoksa sinema tv`ler mi daha iyi? Hangisini tavsiye edersiniz? Birde sinema TV lerde HD film çok az gibi sinema tv`nin sitesinden gördüğüm kadarıyla, acaba dsmart`ın kendi sinema kanallarında da mı durum aynı?
  • quote:

Full paket kullanan arkadaşlar, acaba dsmart`ın kendi sinema kanalları mı daha iyi, yoksa sinema tv`ler mi daha iyi? Hangisini tavsiye edersiniz? Birde sinema TV lerde HD film çok az gibi sinema tv`nin sitesinden gördüğüm kadarıyla, acaba dsmart`ın kendi sinema kanallarında da mı durum aynı?

İkisi de iyi değil. Sinema Tvlerde genellikle Avrupa ve bazen de ucuz Amerikan filmleri çıkıyor. Kendi kanallarının da bunlardan farkı yok. Modüllü üyeliğime herşey dahil Full HD paket için bir yıllık peşin 169 TL teklif etmiştiler ben de almıştım. Şu anki kalitesiyle bundan bir kuruş fazla etmez.

• Arkadaslar Eğlence paketi ve Sinama paketi için 1 yıllık 220 tl verdim cok mü sizce ayrıca liste fiyatı ne kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengiz4565 -- 12 Ocak 2013; 19:39:34 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengiz4565

Arkadaslar Eğlence paketi ve Sinama paketi için 1 yıllık 220 tl verdim cok mü sizce ayrıca liste fiyatı ne kadar

hocam yeni mi üye oldunuz? fiyat iyi gibi, bende ilk defa üye olacağım, modul+eğlence paketi 217,00-TL 1 yıllık, sizin modul var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

quote:

Full paket kullanan arkadaşlar, acaba dsmart`ın kendi sinema kanalları mı daha iyi, yoksa sinema tv`ler mi daha iyi? Hangisini tavsiye edersiniz? Birde sinema TV lerde HD film çok az gibi sinema tv`nin sitesinden gördüğüm kadarıyla, acaba dsmart`ın kendi sinema kanallarında da mı durum aynı?

İkisi de iyi değil. Sinema Tvlerde genellikle Avrupa ve bazen de ucuz Amerikan filmleri çıkıyor. Kendi kanallarının da bunlardan farkı yok. Modüllü üyeliğime herşey dahil Full HD paket için bir yıllık peşin 169 TL teklif etmiştiler ben de almıştım. Şu anki kalitesiyle bundan bir kuruş fazla etmez.

bence de ful 150, eğlence 100, giriş+HD 50 TL olmalı. zamanında 400 TL vermiştim 1 yıllık ful pakete, yazık etmişim paraya
  • quote:

quote:

Arkadaslar Eğlence paketi ve Sinama paketi için 1 yıllık 220 tl verdim cok mü sizce ayrıca liste fiyatı ne kadar

hocam yeni mi üye oldunuz? fiyat iyi gibi, bende ilk defa üye olacağım, modul+eğlence paketi 217,00-TL 1 yıllık, sizin modul var mı acaba?

Benim modül vardı telefon ettiler basta 240 dediler bende kredi kartına tek çekim 220 ye 1 yıllık anlaştım eurosport hariç diğer spor kanalları ve erotik kanallar yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda giriş 5 tl , full de en fazla 10 tl olmalı. Arkadaşlar lütfen abartmayalım . o zaman hiç para vermeyelim, karşılığinda da içerik bekleyelim. Tv de ilk kez yayınlanan filmler bedava yayınlanmıyor farkındaysanız. Sinema Tv ler şu an verdiğimiz fiyatlara göre bence iyi yayın yapıyor. Demişsıniz ki ucuz amerikan filmleri yayınlıyor. Daha geçen ay Cehennem Melekleri 2 yayınlandı. Skyfall,Looper,Hızlı ve Öfkeli 5 gibi birçok film yakında Sinema Tv de olcak. Ama diyebilirsiniz nıye Batman yükseliyor filmini Dt veriyor. Bu da tamamen Warner Bros. anlaşmasıyla ilgilidır. Saygılar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hanturk

mrb arkadaşlar 2008 aktivasyonlu sd cihazım var 19,99 dan beni aramadan 1 yıl dolunca full sd yi 21.99 yapmışlar birde ben modul eğlence paketi aldım 1 yıl peşin vermiştim şimdi yan odaya kapsamında 2 full abonelik biri sd biri hd(modul) ne kadar vermeliyim yada sd cihazın full aboneliğini iptal edip modul den mi devam etmeli

Dsmarta yan oda kampanyasi var sd uyelik e fazla full 12'99 bence modulu cihazin varsa modul iyi secenek

Tamam tekrar teşekkür ederim. Sorarım.
  • hd uydum var önceden modüllü üyeydim dün aradılar hd maxi ve sinema 16 tl aylık dediler istemedim
  • taahhütüm 10 ocak'ta son erdi, uzatmak için aramadılar.
    iptal ettirmek için ben aradım, aman iptal ettirme, de demediler.
    iptal ettirdim.
  • Az önce müşteri hizmetleriyle görüştüm daha doğrusu kavga ettim
    170 TL ye full hd alanlar olduğunu söyledim kabul etmedi eğer referens verirsem kabul edecek
    Bana acil bu fiyattan alan arkadaşların referansı lazım korkmaya gerek yok bende zamanında numara vermiştim ama burda kimse yardımcı olmuyor maalesef bu konuda
  • Merhabalar,
    Aldıkları teklifleri paylaşan dostlar genellikle modüllü üyelik sahibi olanlar..

DSmrt cihaz kullanıp da yakın vadede fiyat teklifi alan arkadaşlar da paylaşabilirler mi acaba.. Ben DSmart cihaz kullanıyorum ve yakında benim de taahhut sürem bitiyor.. cihazlı aboneliklere ilişikin teklifleri merak ediyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozzykay -- 14 Ocak 2013; 16:29:38 >
  • quote:

quote:

quote:

Benim modül vardı telefon ettiler basta 240 dediler bende kredi kartına tek çekim 220 ye 1 yıllık anlaştım eurosport hariç diğer spor kanalları ve erotik kanallar yok

Çok iyi almışssın biz sinemasız eğlence modülün 1 yıl uzatmasını 160'a yakın aldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi janjarre -- 15 Ocak 2013; 21:31:51 >
  • quote:

quote:

bende yeni üye olacağım.Modül+ maxi paket 249 tl 1 yıllık.Fiyat uygun mudur ?
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.