Şimdi Ara

D-smart Teknik Yardım (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
806
Cevap
15
Favori
135.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam benimde bir sorum olacaktı. LG nin akıllı kumandasıyla diğer marka dvd player vs yükleyebildim fakat Dsmart ı kontrol edemiyorum. Dsmart için kutu markası girin diyor. Pace yazıyor altında ama onlarda uyumsuz...
  • Bugün sabah yayın yoktu. Normalde sinyal ayarları en yuksek tp2'de alıyordum. Bugun tp2 konple gitti. Tp4 kullanmaya başladım. Neden böyle oldu ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar d smart sine dizi cam modül kullanıyorum

((( samsung D serisi ne uygun 2016 4a frekansına uygun D SMART SIRALI KANAL LİSTESİ kullanan varsa gönderebilirmi ?? ))

kanallar d smartın frekans değişikliği ile allak bullak oldu. gönderirseniz çok çok makbule geçer hiç biryerde bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: husock

merhaba arkadaşlar d smart sine dizi cam modül kullanıyorum

((( samsung D serisi ne uygun 2016 4a frekansına uygun D SMART SIRALI KANAL LİSTESİ kullanan varsa gönderebilirmi ?? ))

kanallar d smartın frekans değişikliği ile allak bullak oldu. gönderirseniz çok çok makbule geçer hiç biryerde bulamadım

Merhaba, daha önce hazırlayıp forumda konusunu açmıştım ancak arka sayfalara gittiği için görünmüyor :)

http://forum.donanimhaber.com/m_113361136/tm.htm

• EzerchE kullanıcısına yanıt
    Ben direk bu linkteki dosyayi tvye aktarinca bidaha frekans ayari yapmama ger3knyok degilmi hocam birde sanirim sizinki.mega paket ? Degilmi

• EzerchE kullanıcısına yanıt
    Ben direk bu linkteki dosyayi tvye aktarinca bidaha frekans ayari yapmama ger3knyok degilmi hocam birde sanirim sizinki.mega paket ? Degilmi .. bu arada ilginiz icin tesekkur ederim

• quote:

Ben direk bu linkteki dosyayi tvye aktarinca bidaha frekans ayari yapmama ger3knyok degilmi hocam birde sanirim sizinki.mega paket ? Degilmi .. bu arada ilginiz icin tesekkur ederim

Evet Samsung D serisine göre hazırladım. Listeyi aktardıktan sonra başka bir frekans ayarı yapmanıza gerek yok.

Bendeki Mega paket ama zaten herhangi bir pakete göre değil, d-smart ın sayfasında yer alan kanal listesine göre sıraladım.
  • Hocam elinize sahlık indirdim listeyi fakat 54 . Sırada food network var ve o kanal su an sinyal yok yada zayıf diyor acaba bendemi problem var

Ayrıca 60 ıncı kanal ANİMAL PLANET
    59. Kanal dıscovery hd dede aynı uyarı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husock -- 6 Mart 2016; 0:16:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saylam06

Bugün sabah yayın yoktu. Normalde sinyal ayarları en yuksek tp2'de alıyordum. Bugun tp2 konple gitti. Tp4 kullanmaya başladım. Neden böyle oldu ki?

Bugün tp4 de gitti. Zayif ceken bir tp kullanmak zorunda kaldım. Kanalların çoğu çekmiyor. Var mi yardımcı olabilecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saylam06 -- 6 Mart 2016; 0:04:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam elinize sahlık indirdim listeyi fakat 54 . Sırada food network var ve o kanal su an sinyal yok yada zayıf diyor acaba bendemi problem var

Ayrıca 60 ıncı kanal ANİMAL PLANET
    59. Kanal dıscovery hd dede aynı uyarı var

Frekansları değişmiş, linki güncelledim tekrar indirip atabilirsiniz.

Dilerseniz listeyle ilgili problemleri o konuya yazabilirsiniz, daha hızlı ilerleriz.
  • evde küçük odada ilk çıkan dsmartlardan olan bir dsmartım var. şimdi salonada ayrıca dsmart almayı düşünüyorum hatta d-fix denen cihazı. fakat sorum şu ki: ben içerdeki dsmart için herhangi bir ödeme yapmıyorum.zaten ilk çıktığında öyleydi sadece bir kere alırken ödüyordun. şimdi ise aylık 27 TL lik fiyatlardan başlıyor. aile plus paketi benim için uygun. atıyorum 12 ay tahhütlü aldım.taahhüt bittikten sonra ne oluyor ? d-fix/uydu alıcı bizde kalıyor değil mi? ben hd olarak izlemeye devam edebilir muyum ? belgesel spor kanalları vs ne oluyor?
    teşekkürler
  • 5 aydan beri d smart üyesiyim fakat su fox life hd kanalını bir türlü izleyemedim. Bu durumu nasıl düzeltebilirim ne gibi ayarlar yapmam lazım?
  • Bende de aynı sorun var. İlaveten Natgeo ve Natgeo people da izleyemiyorum. Müşteri hizmetleri ile görüştüğümde bu kanalların diğerlerinden daha yüksek sinyal gücü istediği, bina altyapısı, LNB vb. şeyler söyledi. Yani bizim yapabileceğimiz bir ayar olmadığını söyledi.
  • Dün cam modül üyeliğim başladı ama bazı kanallarda sinyal alamıyorum 8.9.11.19ve ek belgesel kanallarını izleyemiyorum.sinyal zayıf uyarısı alıyorum diğer kanallarda herhangi bir problem yok konu Hakkı'nda bilgisi olan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: admcpr

Dün cam modül üyeliğim başladı ama bazı kanallarda sinyal alamıyorum 8.9.11.19ve ek belgesel kanallarını izleyemiyorum.sinyal zayıf uyarısı alıyorum diğer kanallarda herhangi bir problem yok konu Hakkı'nda bilgisi olan varmı

Aynı problem bendede var 8-9-11-19 ve ek belgesel kanalları birden gitti geçen ay... müşteri hizmetlerini aradım klasik kaçış cümlesini kurdular. teknik servis çağırın diye. Benim tüm kanallarım çıkıyor antende sorun olsa birden gitmezdi yada arada bir gösterirdi en azından.üstelik daha yüksek frekans isteyen kanallarımda sorun yok anlamadım valla..
    Teknik serviste çağırmadım öyle bekliyor kanallar.
  • Daha önce Dsmart ve Digiturk TÜRKSAT KULLANDIĞIM EVİMDE YENİGELEN VESTEL UYDU sıfır sinyal hatası verdi, merkezi sisterm olduğu için olmaz dediler ve gittiler, ben geri TÜRKSAT Digiturk u taktım ve sorunsuz seyrediyorum. Bana Dsmart ın getirdiği uydu Vestel di, sorun ondan olabilir mi?
  • Dsmart ta açık olan tivibuspor kanalı izlenebiliyor mu? Kanal arattım ama bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiesto55

Dsmart ta açık olan tivibuspor kanalı izlenebiliyor mu? Kanal arattım ama bulamadım.

izlenır manuel frekansı gır ama bır ayrıntı var transporter kısmına user olarak ayarla
  • Benim de cihazım değişti ve çok ilginç bir sorun ile karşı karşıyayım. Belki yardımınız dokunur diye bir de burada yazayım dedim çünkü kendi destekleri herşeyden bir haberler.

Cihazı açıyorum, diyelim ki 1nci kanalda açılıyor, sinyal var görüntü iyi. Kumandamın kanal değiştirme tuşu ile 2nci kanala geçiyorum sinyal yok uyarısı geliyor. Tekrar ileri yapıyorum 3ncü kanal güzel, bir ileri daha 4ncü kanal yine sinyal yok. Bir var bir yok.
    Sonra yayın olan bir kanaldayken, diyelim 5nci kanaldayken, az önce yayın olmayan bir kanalın bir ilerisi yada gerisindeki yayın olan bir kanalı tuşluyorum. Diyelim 3ü tuşladım, az önce yayın vardı ama bu defa sinyal yok geliyor. Sonra da kanal değiştirme tuşundan bir ileri yada geri yapıyorum ve az önce yayın olmayan bir kanal mesela 4 te yayın var. Yani ne şekilde değiştirirsem değiştireyim her kanal değiştiğinde bir çalışıyor bir çalışmıyor. Sadece tek sayılı yada çift sayılı kanallarda değil ama her değişimde oluyor bu.

D-Smart bunu çözemedi.
    Ayrıca cihazım pace, ince uzun kumandası var, TV ile eşleştirmek için ne yapmam gerekiyor dedim. Mavi ve kırmızıya aynı anda basınca olmuyor, bu farklı bir model sanırım başka bir tuş kombinasyonu var dedim. Adam Mavi ve kırmızıya aynı anda basacaksınız dedi. Olmuyor deyince pili var mı dedi. Neyse sonra internetten buldum, bu modellerde TV tuşuna bastıktan sonra POWER ve MUTE tuşuna basmak gerekiyormuş. Yani işi bilmeyen adamları destek elemanı diye oturtmuşlar.

Bu yüzden de bu kanal atlama sorununun da belki LNB ayarlarından vb. bir ayarı vardır bilmedikleri, sorayım dedim. (TP leri değiştirmek çözmedi, sinyal seviyem 100 e 88) Daha öncesinde eski model PACE ile sorun yoktu. Cihaz değiştikten sonra oldu.

• benimde dns830 tipi cihazım var. Yatın var ses yok. Ayarlardan ses tiplerinin hepsini denedim yok. HDMI kabloyu değiştirdim yine sonuç yok.
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.