Şimdi Ara

D-smart Teknik Yardım (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
806
Cevap
15
Favori
135.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Majesty

Dsmart ile ilgili ne olursa olsun demişsin onun için şu soruyu sorucam.Dsmart online işlem merkezinde üye girişi yaptıktan sonra Dsmart'ımı eklemek istiyorum seçeneği var.TC kimlik ve telefon numarasını girdikten sonra cep telefonuna gelen bir güvenlik kodu istiyor.Fakat kod gelmiyor.

Aynı kodu Dsmart birinci kanlada mavi düğmeye basarakta bulabilirsiniz der MH modüllü üyeyim nasıl yapıcam dedim sustu.Yardımcı olabilirmisiniz?Teşekkkürler

Cep telefonu hattiniz reklam sms lerine kapali olabilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

bende hem uydu alıcılı 2009 üyesiyim hemde 2 ay önce modüllü üyeyim eski üyeliğimi smart kart bilgisiyle açtım yani smart kart nosuyla.
    modüllü online işlemler içinde yeni hesap aç diyerek açtım yani şuan 2 ayrı üyelik var sizde deneyin yeni hesap aç bölümünden altta resimde görülen yer

D-smart Teknik Yardım

Zaten üyeyim fakat burada da aynı sorun,onay için kod gönderiyor ama telefona gelmiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: frotolkien

Cep telefonu hattiniz reklam sms lerine kapali olabilirmi?

Evet reklamlara kapalı fakat banka şifreleri , fatura vs gibi şeyler geliyor.Teşekkürler tekrar görüşeyim MH ile

• Bende yeni hd plus uyesi oldum. Daha once normal hd kullanıyordum. Recıver bozulunca servise götürdüm tamir ettireceğinize receviveri değiştirelim dediler aylık17 tl farkla plus cihazı aldım. Eve gelip kullanmaya başlayınca hd kanallarda acılmamaya basladı. Servisi aradım kabloyu kontrol edin dediler. Kabloda ek vardı yenisi ile değiştirdim yine olmadı. Buseferde lnb kaynaklı olabilir dediler. Cihazı aldığım servis geldi lnbyi değiştirdi durum yine değişmedi. Hd ksnala geliyorsunuz sinyal yok diyor. Kanal değiştirip tekrar aynı kanala geldiğinizde göstermeye başlıyor. En sonunda servis hdd kablosunu sökünce cihaz düzeldi. Servis sorunun yazılımsal olduğunu yeni yazılım cıkınca hdd. Bağlayın deyip gittiler, d smartı aradım yok böyle bir şey dediler servisle irtibata geçin dediler. Kime ne şekilde şikayette bulunmam lazım durumun düzeltilmesi için. Bu arada cihaz tek kablo ile bağlı. İkinci kabloyu takınca düzelirmi, gerci servis geldiğindede tek kablo takılıydı. Konu hakkında bilgisi olan yada daha önce bu sorunu yaşayan arkadaslar sorunu nasıl çözdüklerini belirtip yardımcı olurlarsa sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: husmenus

Bende yeni hd plus uyesi oldum. Daha once normal hd kullanıyordum. Recıver bozulunca servise götürdüm tamir ettireceğinize receviveri değiştirelim dediler aylık17 tl farkla plus cihazı aldım. Eve gelip kullanmaya başlayınca hd kanallarda acılmamaya basladı. Servisi aradım kabloyu kontrol edin dediler. Kabloda ek vardı yenisi ile değiştirdim yine olmadı. Buseferde lnb kaynaklı olabilir dediler. Cihazı aldığım servis geldi lnbyi değiştirdi durum yine değişmedi. Hd ksnala geliyorsunuz sinyal yok diyor. Kanal değiştirip tekrar aynı kanala geldiğinizde göstermeye başlıyor. En sonunda servis hdd kablosunu sökünce cihaz düzeldi. Servis sorunun yazılımsal olduğunu yeni yazılım cıkınca hdd. Bağlayın deyip gittiler, d smartı aradım yok böyle bir şey dediler servisle irtibata geçin dediler. Kime ne şekilde şikayette bulunmam lazım durumun düzeltilmesi için. Bu arada cihaz tek kablo ile bağlı. İkinci kabloyu takınca düzelirmi, gerci servis geldiğindede tek kablo takılıydı. Konu hakkında bilgisi olan yada daha önce bu sorunu yaşayan arkadaslar sorunu nasıl çözdüklerini belirtip yardımcı olurlarsa sevinirim

Merhaba, hd plus cihazlara antenden 2 ayrı kablo gelir. 2 kablo takılı mı? bunun dışında cihazla harddisk arasında bir tane sata bağlantı kablosu bulunuyor. Bu da sıkı bir şekilde takılıysa problem olmaması gerekiyor.

Ayar kontrolü olarak: Menü>ayarlar>sistem ayarları>sinyal ayarları ekranından karşınıza gelen D-smart TP 1- TP 2... gibi seçenekleri deneyebilirsiniz. Hangisinde en kuvvetli sinyali alıyorsanız bu da problemi giderebilir.

Halen çözüm olmuyorsa cihaz değişimi gerekir, yazılımsal olabilir ancak şuan forumda kimseden almadığımız bir şikayet.

• bc_ kullanıcısına yanıt
    hocam bugün gidip ikinci kabloyuda aldım ve taktım. sorun yine devam ediyor. yalnız daha öncekine göre ikinci kabloyu taktıktan sonra sorun biraz daha azaldı gibi. öncesinde neredeyse hd kanalların hepsi sorunluydu şimdi birkaçı. Neyse bugün tekrar d smart müşteri hizmetlerini aradım . Cihazı değiştiriyorlar . umarım ikinc icihazda sıkıntı olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: husmenus

hocam bugün gidip ikinci kabloyuda aldım ve taktım. sorun yine devam ediyor. yalnız daha öncekine göre ikinci kabloyu taktıktan sonra sorun biraz daha azaldı gibi. öncesinde neredeyse hd kanalların hepsi sorunluydu şimdi birkaçı. Neyse bugün tekrar d smart müşteri hizmetlerini aradım . Cihazı değiştiriyorlar . umarım ikinc icihazda sıkıntı olmaz

Yüksek ihtimalle cihaz kaynaklıdır sorun. Umarım sorununuz cihaz değişince çözülür.
  • benim sorunum 2 adet
    1.ses seviyesini full yapıyoırum sesi değişmiyor tv nin sesini açarsam açılıyor
    2.güncelleme yapamıyorum 1 kanala basıp power tuşundan kapatıyorum sabaha kadar güncelliyorsa güncelliyodur.
    cihazım modeli dsmart hd
    birde LG 42 lm 615 s tvim var akıllı kumandayla işlem yapamıyorum...
    ilginize şimdiden tşkr....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emir1002 -- 18 Aralık 2013; 19:39:23 >
  • Merhaba arkadaşım ben D-Smart' tan kampanya ile 40TL' lik Sinedizi paketini 20TL' ye aldım. Benim paketimde Blu özelliği var telefondan bakabiliyorum fakat uydu alıcım Hd+, ben şu fotoğraftaki uydu alıcısından almak istiyorum bunun adın ne biliyor musun kardeşim?
     D-smart Teknik Yardım

Nasıl alabilirim söylersen sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir1002

benim sorunum 2 adet
    1.ses seviyesini full yapıyoırum sesi değişmiyor tv nin sesini açarsam açılıyor
    2.güncelleme yapamıyorum 1 kanala basıp power tuşundan kapatıyorum sabaha kadar güncelliyorsa güncelliyodur.
    cihazım modeli dsmart hd
    birde LG 42 lm 615 s tvim var akıllı kumandayla işlem yapamıyorum...
    ilginize şimdiden tşkr....

ses ayarları için menü > ayarlar > sistem ayarları > ses ayarları kısmındaki ses seçeneğini dolby digital olarak değişelim.
    güncelleme ayda yılda bir geliyor ufak tefek logo değişiklikleri gibi şeyler uydu üzerinden cihaz kapalıyken otomatik güncelleniyor.

akıllı kumanda kullanım kılavuzunda tv kodunuz yer almakta. bu tv kodunu girmeden önce kumandadan önce TV tuşuna basınız. Daha sonra kırmızı ve mavi renkli tuşlara bir kaç saniye boyunca aynı anda basılı tutun. TV tuşu 2 kez yeşil yanıp sönecektir. daha sonra kodu girip ok tuşuna basın. Akıllı kumanda tanımlama işlemi bu şekilde sağlanmış olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: doruk.2000

Merhaba arkadaşım ben D-Smart' tan kampanya ile 40TL' lik Sinedizi paketini 20TL' ye aldım. Benim paketimde Blu özelliği var telefondan bakabiliyorum fakat uydu alıcım Hd+, ben şu fotoğraftaki uydu alıcısından almak istiyorum bunun adın ne biliyor musun kardeşim?
     D-smart Teknik Yardım

Nasıl alabilirim söylersen sevinirim, şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba resimdeki cihaz pace zapper 830nds modelidir. D-smart veya d-smart bayileriyle görüşerek sahip olabileceğiniz bir cihaz. HD+ cihazınız varsa bu HD bir cihaz olduğu için değişim yapmazlar. İkinci cihaz olarak önerirler muhtemelen. Veya bu modelin HD+ hali varsa onla değişim yapmayı talep edebilirsiniz.

• bc_ ilgi alaka çok tşkr ederim...aynen herşey dediğin gibi...sağlıcakla...
  • Selamlar

Cihaz sabahtan beri sistem yazılımı guncelliyor hic ilerleme katetmedi hep aynı rakamları gosterip duruyor resimdede gorebileceginiz gibi. Tavsiyeniz nedir ?
     D-smart Teknik Yardım

• quote:

Orijinalden alıntı: haknet

Selamlar

Cihaz sabahtan beri sistem yazılımı guncelliyor hic ilerleme katetmedi hep aynı rakamları gosterip duruyor resimdede gorebileceginiz gibi. Tavsiyeniz nedir ?
     D-smart Teknik Yardım
    Selam. Cihazı fişten çekip, çanak antenden gelen kabloyu çıkarın. Daha sonra fişe takın. Ancak çanak antenden gelen kabloyu takmayın. Cihaz açılsın. Açıldıktan sonra fabrika ayarlarına geri dönüş yapın. Fabrika ayarlarına dönmek için Menü>Ayarlar>Sistem Ayarları>Fabrika Ayarları ekranından yapabilirsiniz. Fabrika ayarlarına döndükten sonra cihazı fişten çıkarmanızı isteyecek.

Cihazı fişten tekrar çıkaralım. Çanak antenden gelen kabloyu takalım. Cihazı tekrar fişe takalım. Cihaz başlatıldığında karşınıza kurulum ekranı gelecektir. Bu kurulum ekranını istediğiniz kişiselleştirmelerle ilerletin. Eğer kurulum esnasında herhangi bir problem olursa problem yaşadığınız noktayı belirtirseniz buna göre tekrar bir kaç kontrol yaparız. Zaten kurulum esnasında problem olmazsa cihaz açılır ve kanalları izlemeye devam edersiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: emir1002

bc_ ilgi alaka çok tşkr ederim...aynen herşey dediğin gibi...sağlıcakla...

Rica ederim, her zaman yardımcı olmaya çalışıyorum. Ben teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bc_

quote:

Selamlar

D-smart Teknik Yardım
    Selam. Cihazı fişten çekip, çanak antenden gelen kabloyu çıkarın. Daha sonra fişe takın. Ancak çanak antenden gelen kabloyu takmayın. Cihaz açılsın. Açıldıktan sonra fabrika ayarlarına geri dönüş yapın. Fabrika ayarlarına dönmek için Menü>Ayarlar>Sistem Ayarları>Fabrika Ayarları ekranından yapabilirsiniz. Fabrika ayarlarına döndükten sonra cihazı fişten çıkarmanızı isteyecek.

Cihazı fişten tekrar çıkaralım. Çanak antenden gelen kabloyu takalım. Cihazı tekrar fişe takalım. Cihaz başlatıldığında karşınıza kurulum ekranı gelecektir. Bu kurulum ekranını istediğiniz kişiselleştirmelerle ilerletin. Eğer kurulum esnasında herhangi bir problem olursa problem yaşadığınız noktayı belirtirseniz buna göre tekrar bir kaç kontrol yaparız. Zaten kurulum esnasında problem olmazsa cihaz açılır ve kanalları izlemeye devam edersiniz.

Dediginiizi yaptim ama sorun devam ediyor. Fabrika ayarlarina geri dondukten sonra cihazin fisini cikarip anteno takip tekrar cihazin fisini taktim. Kurulum esnasinda sinyal secimi yapiyorum cunku tp1 den sinyal alamiyor. Ben el ile tp leri tektek geziyorum dsmart tp9 dan uygun sinyal aliyorum. Resimdede tp9 ayrintilari verilmis. Servis bilgileri aliniyor bekleyiniz yaziyor sinyal bilgilerinin altinda. 10-15 sn. Sonra cihaz resetleniyor ve aciliste direk sistem yazili guncelleniyor ekranina geliyor ilk resimde attigim gibi.
    Bunu tam 1 gundur tekrarlayip duruyorum. Acaba el ile TP girip oyle mi denesem. Bilemedim.. Yardimlarinizi bekliyorum. Hayirli gunler.
     D-smart Teknik Yardım

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bc_

quote:

Selamlar

D-smart Teknik Yardım

Dediginiizi yaptim ama sorun devam ediyor. Fabrika ayarlarina geri dondukten sonra cihazin fisini cikarip anteno takip tekrar cihazin fisini taktim. Kurulum esnasinda sinyal secimi yapiyorum cunku tp1 den sinyal alamiyor. Ben el ile tp leri tektek geziyorum dsmart tp9 dan uygun sinyal aliyorum. Resimdede tp9 ayrintilari verilmis. Servis bilgileri aliniyor bekleyiniz yaziyor sinyal bilgilerinin altinda. 10-15 sn. Sonra cihaz resetleniyor ve aciliste direk sistem yazili guncelleniyor ekranina geliyor ilk resimde attigim gibi.
    Bunu tam 1 gundur tekrarlayip duruyorum. Acaba el ile TP girip oyle mi denesem. Bilemedim.. Yardimlarinizi bekliyorum. Hayirli gunler.
     D-smart Teknik Yardım

Sinyal kalitesi sabit midir %100 olarak yoksa değişmeler oluyor mu yani gidip geliyor mu? Çünkü sinyal güçlü gelmiyorsa cihazınıza yazılım güncellemeyi engelliyor olabilir.
    Yazılım güncellemeyi elle yapmayı deneyebiliriz.

Cihazınız SD ise fişini çıkarın, tekrar takın. Cihazın ön panelinde 3 ışık yanıp söndüğü anda geri+geri 2485 yapın.
    Cihazınız HD ise ön panelinde OK tuşu ve etrafında yön tuşları olması var. Fişi çıkarın sağ yön tuşuna basılı tutarak fişi takın. Yazılım güncelleme ekranı gelene kadar sağ yön tuşuna basılı tutun.

Eğer bundan da sonuç alamazsak çanak antendeki lnb kontrol edilmesi gerekebilir. Uygun transporder ayarıyla sinyal almanız güçlendirilir. Sinyal akışı normale döndüğünde yazılım güncelleme kendini tamamlar, sorun da giderilebilir.

• Arkadaşlar d-smart conax modül Technisat Digit CI marka receiver da çalışırmı acaba?
  • Merhaba bizde Dsmart Goldmaster DTV 35000HD cihaz mevcut. 2-3 aydir cihazda sinema kanallarında dublaj ve Türkçe altyazı gelmekte sürekli. Her seferinde kumandadan sarı butondan altyazıyı kapatmak gerekiyor. Ancak ertesi gün yine aynı problem oluyor. Buna kalıcı çözüm ne önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sncr06

Arkadaşlar d-smart conax modül Technisat Digit CI marka receiver da çalışırmı acaba?

Bilgim yok fakat D-smart modülleri CI özelliklidir. Teknik olarak çalışması gerekir diye düşünüyorum. Bunu bi d-smart bayisine danışabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

Merhaba bizde Dsmart Goldmaster DTV 35000HD cihaz mevcut. 2-3 aydir cihazda sinema kanallarında dublaj ve Türkçe altyazı gelmekte sürekli. Her seferinde kumandadan sarı butondan altyazıyı kapatmak gerekiyor. Ancak ertesi gün yine aynı problem oluyor. Buna kalıcı çözüm ne önerirsiniz?

Selam,

Menü > Ayarlar > Kişisel Ayarlar(Kullanıcı Ayarları) > Altbant veya Altyazı seçeneği "Açık" gözükür. Bunu "Kapalı" konuma getirmeniz yeterli olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.