Şimdi Ara

D-SMART TAVSİYESİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sevgili dostlar merhabalar;
    2008 yılında başlayan D-SMART birlikteliğimiz sanki sona erdi gibi..bir süredir bazı kanalları zaten seyredemiyorduk, bazıları da piksellerine ayrılarak görünüyordu, bu gün ise hiç bir kanal yok artık..epeyce uğraştım ,fişini çıkartıp taktım, kanal aradım, fabrika ayarlarına döndüm nafile görüntü yok..sinyal seviyesi gidip geliyor, bir 255 bir sıfır oluyor..uzatmayayım müşteri temsilcisi, sorunu dinler dinlemez bana 27 TL lik yeni paket pazarlamaya başladı, bunun çaresi yok mu dediğimde Next servisine ya da bayilerimize götürün cihaz arızalı olabilir neticede 8 yıllık cihaz dedi..Günahlarını almayayım ama sanki bana paket satmak için eski abonelere bir oyun oynuyorlar gibi geldi.

    Neyse bu cihaza baktıracağım ama olur da cihaz arızalı ise ne yapayım?
    1) Bu cihazın benzerleri 2.elde 60-80 TL gibi mevcut ..böyle bir çözüm mü?
    2) Yeni bir HD bir uydu alıcısı alsam, kart girişi olan benim D-Smart kartı, aldığım yeni cihazda çalışır mı? Olurda D-Smart'tan vazgeçersem de ileride kullanmaya devam edebileyim diye HD bir cihaz düşünüyorum..olur ise ne cihaz önerirsiniz?
    3) D-Smart'ın 27 TL lik teklifini mi değerlendirsem yoksa ..sinema,dizi, belgesel filan varmış ama sormayı unuttum HD mi bu teklif yoksa benim mevcudun paralı üst paketi mi..

    Yorumlarınızı rica ediyorum,selametle...







  • Çanak lnb arızasına daha çok benziyor.hassas ayar yapılırsa düzelir gibi.veya kablolarda sıkıntı vardır.Bi uyducu çağırıp kontrol ettirmenizi öneririm.kendi uydunuzu da imkan varsa başka bi dairede/evde türksat kablosuna bağlayıp çalıştırın bakalım.herşey düzgünse zaten sorun kendi çanağınızdadır
    Sizin kartınız başka bi alıcıda çalışmaz.
    27 liralık paket epey yüksek.15 17 civarına mega hd kullanıyoruz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutu sorunundan önce paket yenilemeyi halledin bence. Anlaştıktan sonra kutunun arızalı olduğunu değişim istediğinizi belirtin. 8 sene az değil.

    Btk'ya şikayet açarak istediğim rakamı alıp geçen hafta 1 yıl daha uzattım. Mega hd 19 liraya anlaştım. Uyguladığım yolu deneyin isterseniz. Btk sitesinden şikayet kısmı var.

    Sahibi olduğum xx nolu D-smart HD uydu alıcısı kartıma bağlı xx numaralı aboneliğimin iptal edilmesini önemle rica ediyorum. Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim.

    Ertesi gün iptal biriminden arıyorlar. Nedenini sorduklarında devamlı aynı rakamı sunarak tatminkar teklifte bulunmadılar diyebilirsiniz. Daha düşük teklif etmeleri kuvvetle muhtemel. Forumlardaki kullanıcı yorumlarına dikkat çekerek pazarlık yapabilirsiniz de isteğe bağlı olarak. Biraz 19 liralık teklif karşısında merhametli davranmıştım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.