Şimdi Ara

D-Smart'tan Geçişte Modem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

D-Smart aracılığıyla oturduğum yerdeki Türk Telekom fiber altyapısını kullanıyorum. TurkNet'in "Özgür İletişim Fiber 100" paketine geçmeyi düşünüyorum. Okuduğuma göre aynı modem üzerinden devam ediliyormuş, ancak sözleşmemde bana verilen Türk Telekom modeminin mülkiyetinin D-Smart'a ait olduğu yazıyor.

D-Smart Müşteri Hizmetleri, aboneliğimi iptal edip modemi iade etmezsem 220 TL cayma bedelinin yanı sıra 500 TL civarı bir modem ücreti ödemem gerekeceğini söyledi. Aboneliğimi kendim iptal etmeyip TurkNet benim yerime operatör değişikliği için iş emri gönderirse aynı durum başıma gelir mi merak ediyorum.

Öğrenciyim ve yakında online derslerim başlayacağı için D-Smart'ı iptal edip internetsiz şekilde TurkNet'in bağlanmasını beklemek istemiyorum. Bu konuda bilginiz varsa, yardımcı olabilirseniz sevinirim.

• D Smart a modemi iade etmenize gerek yok.Modem mülkiyeti en baştan bu yana TT ye aittir.İşletmesi Turknet aittir.Ve kullanımı onlara geçer.Kullanımı sana aitty.
  • Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Türk telekom fiber altyapısı üzerinden 100 Mbps'e kadar fiber hizmeti veriyoruz. Geçiş yapmanız durumunda mevcut operatörünüze modemi iade etmeniz gerek yoktur. Modemin sorumluluğu bize geçmektedir.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim, TurkNet'e geçiş başvurumu yaptım. Gelen SMS'te modemin mülkiyetinin TurkNet'e geçeceği, bu nedenle iade edilmemesi gerektiği yazıyordu. D-Smart'ın keseceği çıkış faturası gelince gelecekte merak edebilecek kişiler için bu konuyu güncelleyeceğim.

Özel mesajla eski tarifemi soran arkadaşa: Mesajla cevaplayamadığım için üzgünüm. Kotasız 24 Mbps indirme ve 3 Mbps yükleme hızına 107 TL ödüyordum. Biten iki yıllık taahhüdümü yeniletmiştim. Öncesinde 80 TL idi.

• stellargazer S kullanıcısına yanıt
    Bizi tercih ettiğiniz için ben teşekkür ederim. İyi günler dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.