Bildirim
D.SMART SPOR PAKETİNDE NELER VAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yol yakınken geri dönün.İspanya ligi şuan NtvSporSmart HD de.Başka bildiğim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
La Liga NtvSpor Smart Hd EuroSport Hd Şampiyonlar Ligi Bu Sezon Finale Kadar D-Smartta Voleybol Maçları Var Formula 1 Var Nba TV Hd Var Arada Nba Maçları Oluyor Öle Pek Bişi Yok :D Tivibuya Geçicem Bende Şubatta -
la liga seneye dsmart da kalacak mı acaba bu sene sözleşme bitiyor diye biliyorum ntv ile -
eurosport ve foxsport daha iyi. sinema paketinde olsalar. -
3 yıldır modülle spor paketi kullanıyorum şu an erotik hariç herşey açık bi üst paketteyim, şampiyonar ligi gittiği için martta bitecek üyeliğimi yenilemem heralde, digiturk yanoda ile 30 tl ye falan lig tv li paket alıcam :) -
d-smartın sadece belgeselleri iyi artık. şubat ayında taahhütüm bitiyor. muhtemelen tivibu alacam -
D smart out tivibu in
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
NBA maçlarıda gidici gibi..Şampiyonlar liginden sonra NBA, TRT için iyi olur.
http://www.medyatava.com/haber/trtden-yeni-yayin-hamlesi_118297 -
nba trt ye gelse daha ne :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X