Şimdi Ara

D'smart Smile ADSL internet aboneliğinden nasıl kurtulunur?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, 2 yıl taahhütlü TTNET abonesiydim. Aboneliğimi yenilemek için bayiye gittim. TTNET abonesiydim dedim. Taahhütümü yenilemek istiyorum dedim. Bayi, tamam dedi. 1 gün sonra eve modem gelmiş. Kutuyu açtıığımızda D'smart Net çıktı. Bayiye gittim. Ben TTNET aboneliğinin devamını istedim. Siz neden D'Smart Net' abone yaptınız dedim. Buna karşılık, bayi D'smart NET Türk Telekom alt yapısını kullanıyor diyerekten, modem ayarlarını yaptılar. Eve geldim. O gün internete bağlandım. Ancak ertesi gün sık sık bağlantılar koptu. TTNET'ten bizi aradılar. Aboneliğinizi yenilemek istermisiniz diyerekten. D'smart NET TTNET'in alt yapısını kullanıyor diyerekten bayi D'smart NET aboneliğini yaptı deyince. TTNET müşteri temsilcisi D'Smart NET bizim altyapımızı kullanmıyor. Sizi kandırmışlar denildi. Bayiye gittim. Sanki abone eden o bayi değilmiş gibi konuyla ilgilenmedi. Gönderilen modemi ve dilekçemi kabul etmeyerek, 0 850 266 0 266 telefonunu aramak suretiyle müşteri temsilcisi sizi yönlendirecek denildi Bu arada memnuniyetlik açısından D'smart NET'le ilgi internette arama yaptım. Ancak baktım ki aboneliğin iptalinde kullanıcılar bir çok sorun yaşamış. Abonelerinden haksız yere para kesilmiş. 0850 266 0 266 no.lu telefonu arayarak sözleşmelerine göre 1 hafta sınırları içerisinde olduğu için D'smart aboneliğinizi iptal edebilirsiniz denildi. Aradım. İptal etmemek için binbir kılıf uyduruldu. Ama ne olursa olsun iptal ettirmek istediğimi belirttim. Modemide sarı kağıta yazılmış sözleşme metnindeki adrese gönderdim. D'Smart NET müşteri temsilcisi tekrar aradı. Hala paketi bana anlatıyor. Ben istemiyorum dedikçe ama.. efendim diyerek devam ediyor. Modemi gönderdim kardeşim dedim bir an önce aboneliğimi iptal ederek hattımı işgal etmeyin dedim. TTNET'e geçmek istiyorum. Ancak, aradan 1 hafta geçti. D'smart NET smile ADSL hattı iptal etmemiş, hattım hala işgal edilmiş durumda. Dolayısıyla TTNET'e geçemiyorum. İnternet olmadığı için dünyayla bağlantım kesik. Bu mesajıda işyerindeki internetten gönderiyorum. D'smart NET smile ADSL aboneliği ne zaman iptal edilirde hattımı işgalden kurtarabilirim. Arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

• btk ye uye olup bu yazinin aynisini oraya da yaz. 2 gun icinde sorunun cozulur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarquisDeSade

btk ye uye olup bu yazinin aynisini oraya da yaz. 2 gun icinde sorunun cozulur.

İyikide BTK var. Bu kan emicilerden kurtulmak oldukça zor. Doğan grubu süt vermeyen ineğe ot vermez.Abonelik iptal dilekçemle birlikte TP Link Kablosuz ADSL modemi sözleşmede belirtilen 7 gün içerisinde cayma hakkımı kullanarak göndermem halinde koşulsuz aboneliğin iptal edilmesi gerekirken, kanunen kendilerine verilen 10 günlük süreye kadar abonelerinin aboneliğini ve internetini tamamen iptal etmiyorlar. Modem ulaşmadı numarası yapıyorlar. Sadece aboneliğini iptal ettirenleri cezalandırmak için haksız kazanç sağlamak adına 52,70 TL fatura çıkarttılar. Bunuda 5 ay x 52,70 =263,50 TL modemi gönderdiğim ve kullanmadığım halde bu faturayı bana yansıttılar. Ancak, modemi göndermeden önce içerisindeki dilekçe dahil tüm evrakların fotokopisini çektim. Modemi gönderdiğim ilk gününde bu evrakları tarayıcıdan taradım. Bilgisayarıma kaydettim.Bu dönem içerisinde her gün Dsmart nete ulaştırılması için BTK'ya yazdığım yazılarda eklenecek dosya linkinden ekleyerek gönderdim. 10 gün sonrasında beni aradıklarında. Aboneliğiniz devam etmekte ve şu kadar fatura yansıdı dediklerinde BTK'da yazdığım referans yazıları kendilerine belirttim. Kendilerine sorun olacağı sonrasında şirketlerinin fesh olacağı ve kendileri ceza kesileceğini bildiklerinden 17 gün sonra hiçbir ücret almadan aboneliğimi iptal ettiler. İlk ay için tarafıma yansıtılan 52,70 TL'de geri iade ettiler. Mağdurlara tavsiyem BTK üzerinden D'smart Netten kurtulana kadar gerekirse hergün ekleriyle birlikte yazılarını yazsınlar. Çünkü, D'smart müşteri temsilcilerine verilen talimat aboneliği iptal etmemek için elinizden geleni yapın. Bu soygunu gerçekleştirelim. Denilmektedir. Böyle çevremde birçok D-Smartnet mağduru var. Haksız gelen bu faturalarıda ödemeyenler olmuş. Dsmart net hukuku işleterek bu her bir şahısdan icra yoluyla 2.000,00 TL'ye yakın para tahsil etmiş. Düşününsene Türkiye'nin birçok yerinde binlerce mağduru var. Bir çoğuda yılgınlıktan lanet olsun diyerekten bu yüklü faturaları ödemekteler. Çünkü, 17 günün sonunda kurtulduğumda kendimi bir an kahraman gibi gördüm. 17 gün boyunca müşterici temsilcisiyle görüştüğüm için kendileri gibi oldum. Her seferinde telefona farklı birisi çıkıyor. Her şeyi baştan anlata anlata bir hal oldum. NEYSEKİ KURTULDUM.... BU YAZILARI YAZMAMDAKİ GAYE BU DOLANDIRICI ÇETESİ OLAN DOĞAN GRUBUNA BULAŞMAYIN DEMEKTİR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizemli77 -- 20 Ekim 2013; 0:22:15 >

• Her servis sağlayıcısında sorunlar illaki var. Sadece belirttiğiniz sağlayıcı hakkında arama yaparsanız yüzlerce konu çıkar. Diğerlerini arattırırsanız onlardan da çıkar.

D-Smart, TTNet'in alt yapısını kullanmaktadır. Yani bağlantınız direkt olarak Turk Telekom'dan gelmektedir. D-Smart sadece aracıdır.
  • ben d smart ile cok sorun yasadim
    hakkimi helal etmiyorum cok sahtekar
    bi kurum. ama bugun ne olursa olsun
    kurtuldum 3 haftadir ugrastim yazi
    faks dilekce mesaj aramalarla
    sonunda iptal ettirdim ve olmayan
    sozlesmelerimdeki aylarin 180 tl
    kestikleri cezayi odemeyi kabul ettim
    lanet olsun kurtulyum su d smarttan.
    musteri temsilcisi iki ay hediye etti iptal
    ettirmeme karsin kabul etmedim
    yinede.
    D smart pismanliktir ! giris var cikis zor
    burdan!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.