Şimdi Ara

D-smart reklamlarını engelliyebiliyor muyuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu reklamlar beni sinir ediyor. Kapatması bile ayrı dert. Bunları nasıl kapatabilirim? Satın aldığımız yere söylesek kapatırlar mı?

• malesef kapatılamaz d-smart böyle bir şirket işte ilk başta dünya paray ömür boyu bedava diye satar cihazları sonrada paralı abonelik sistemine geçer sonra ilk başta reklamsız diyede paralı abonelik satar daha sonrada parayı görünce gene söz uçar gene reklam gelir yerine :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: boraonlinehayat

malesef kapatılamaz d-smart böyle bir şirket işte ilk başta dünya paray ömür boyu bedava diye satar cihazları sonrada paralı abonelik sistemine geçer sonra ilk başta reklamsız diyede paralı abonelik satar daha sonrada parayı görünce gene söz uçar gene reklam gelir yerine :)

Ben eskiden digitürk kullanırdım hiç reklam hatırlamıyorum ya ilk defa d-smarta gördüm
  • aslında bu kalitede içeriklere para vereceğimize aramızda para toplayıp bir tv kanalı açsak daha iyi olacak :)
    abonelik olursa reklam yapmayız reklam olursada abonelik sistemi yapmayız olur biter :)
  • quote:

aslında bu kalitede içeriklere para vereceğimize aramızda para toplayıp bir tv kanalı açsak daha iyi olacak :)
    abonelik olursa reklam yapmayız reklam olursada abonelik sistemi yapmayız olur biter :)

Bugün babam bizim D-smartı HD geçirmiş. Bakalım bunda da aynı sorun olacak mı? Olmaz diye tahmin ediyorum hem o kadar para veriyorsun birde reklam koyuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B&LueMans

quote:

aslında bu kalitede içeriklere para vereceğimize aramızda para toplayıp bir tv kanalı açsak daha iyi olacak :)

Bugün babam bizim D-smartı HD geçirmiş. Bakalım bunda da aynı sorun olacak mı? Olmaz diye tahmin ediyorum hem o kadar para veriyorsun birde reklam koyuyor.

ayarlardan reklam kapatılabiliyor sanırım HD olan kutularda. şahsen ben kullanıyorum reklam falan yok

• quote:

Orijinalden alıntı: muticoo

quote:

Orijinalden alıntı: B&LueMans

quote:

ayarlardan reklam kapatılabiliyor sanırım HD olan kutularda. şahsen ben kullanıyorum reklam falan yok

Şuanda bizdede reklam yok hocam. Ama çıkarsa ayarları karıştırırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu reklam mevzusu nedir arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

bu reklam mevzusu nedir arkadaşlar ?

Hocam D-smarta görmüşsündür. Alt tarafta bir reklam çıkar ve kırmızı tuşa basın falan der. Bu reklamlar kadar sinir gittiğim bir şey yok.
  • Aynı sorun bizde de var malesef sinır eden yanı cihaz donuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Invstgns Dıs.

Aynı sorun bizde de var malesef sinır eden yanı cihaz donuyor.

Aynen hocam bazen cihaz kilitlenirdi. Fişi çekip takardım öyle düzelirdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.