Şimdi Ara

~~~D SMART PLATFORMU~~~ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
24.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: aserel
    Keşke yazdıklarınız gibi olsada
    dt ile rekabet edebilse.

Ne güzel diyorduk, herşey hızlı ve oldu birkaç kanal aldılar.

Ama piyasaya receiverları bu fiyata sürünce ben soğudum doğrusu, biraz daha fedakar olmalılar rekabet için..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

quote:

Orjinalden alıntı: aserel
    Keşke yazdıklarınız gibi olsada
    dt ile rekabet edebilse.

Ne güzel diyorduk, herşey hızlı ve oldu birkaç kanal aldılar.

Ama piyasaya receiverları bu fiyata sürünce ben soğudum doğrusu, biraz daha fedakar olmalılar rekabet için..

bende uydu almadım almadım d-smart çıkcak die
    piyasaya felan sürülünce ne olduğunu anlamıs olduk
  • erman dostum

bu cihaza 300 arti uydu masraflari verilmez
    discovery, DT'deki 4-5 belgesel kanalina ragmen aranacak bir kanal degil
    NG'de vahsi doga belgeselleri, Animal Planet'e gore biraz daha az
    ama kesinlikle NG'in belgesellerinde cekim daha iyi, ya da yeni teknoloji ile cekilmis
    AP'in bazi belgeselleri VCD gibi duruyor
    dogrusu Ocak basindan sifrelenene kadar baktim
    elbette d-Smart'in diger 'tematik' kanallarindaki goruntu daha beter
    ama Animal Planet'deki belgesellerin cogu da sizi
    evinizden alip Amazon'un derinliklerine goturemiyor.

Not: katiliyorum, keske d-Smart DT'le rekabet edip, onu zorlasa
    kimse tek secenege mahkum olmamali

selamlar
  • d-smart sadece NEXT receiverlarla anlasma yapmis ???

HDMI cikisi olacak mi?

DT coktan HDMI cikisli HUMAXlari pazarlamaya basladi.

DT HD yayina gecip fiyatlari da eko paket icin asagi cekebilir...
  • felmali, ben de öyle diyorum zaten. Kesinlikle verilmez böyle bir cihaza. Ama biraz değişir de yeni modeller çıkarsa düşünürüz..
  • bu sene buna para verilmez dostum
    seneye de bunlar yeni bir sey cikarirlar
    dogan digital, dusun dusun al
  • Daha sonra fiyatlarda düşüş olacaktır mutlaka..
  • HD Yayın bilmecesi ve HD yayina uyumlu recieverlari oncelikli olarak piyasaya suren bu isi alip goturur.

desımart zaten su anda hicbir ozelligi olmayan anlamsiz bir uydu paketi sunmakta.

Gidip vestelden, nextden normal bi uydu ile alsaniz daha karlisiniz, cracklerle filan bin kusur kanaliniz olur.

digiturk su asamada HD receiver ile bir arti yakalamazsa onlar da gozumden duser.

HD Lig yayinlari icin ayri bir ihale acilmasi soz konusu olursa siz o zaman senligi gorun !!!

Her Plazma High Definition yayina uyumlu degildir, her pılazması olan kamil abi HD recieverlara saldirip

yawrusunun rizkini kaptirmasin :)
  • bence DT ile rahatça başedebilir bu platform. en önemli özelliği ise abonelik yerine kontörlü bir sisteme sahip olması. bir çok kanal standart olarak geliyor extraları izlemek isteyen kontör kullanmak zorunda. en azından kullandığın kadar ödersin.
  • yeni gelen discolar çok güzel yakında türkçe olacaklar.
  • Bir borsacı olarak bu işe bir şirket yönetimi ile bakarsak sonuçta dohol ürünü. Bir şirket gelişmek için sermaye arttırımı yapar ve kbazen küçük yatırımcılardan topladığı paraları şirkette harcayarak büyür ve gelişir zamanla daha büyük bir şirket haline gelir.Bu uzun bir süreç olabilir başlangıçta ama yatırın kendi kendini amorti ettiği gibi çok karlı bir iş haline dönüşebilir. İleride iyi bir platform olacağa benziyor ama şimdilik bizlerle büyüyecek gibi görünüyor.
    Umarım anlatabilmişimdir.Sağlıcakla kalın
  • yani, siz dusunmeden paralari verin
    bunlar buyuk adamlar, bunlarin platformu batmaz...
  • Arkadaslar,

Her sene şifreli kanalları kırıp seyredebilmek için receiver almaktan bıkmıştım. Sürekli forumları takip et. Yeni yazılımları yükle. Olmadı key'ler değişti hadi bir daha yükle. Digitürk'e geçeyim dedim. Fakat aylık abone ücreti ödemek ve receiver'ın bana ait olmadığını düşününce ondan da vazgeçtim. En son eski uydu alıcımı satıp yerine goldmaster d-smart uydu alıcısı aldım. 1 haftadır kullanıyorum. Kurulumda hiç sorun yaşamadım. Hatta hiç ayar yapmadım denebilir. Görüntü kalitesi oldukça tatmin edici. Menülere ise alışmak gerekiyor. Alıştıktan sonra onlarda kullanışlı. Cihazın içinde java yüklü. Uydudan otomatik olarak sistemi güncelleyebiliyorlar. Cihazı sıradan bir uydu alıcısı olarak düşünmemek lazım. Başka maharetleride var. Sanırım zaman içinde bu özellikleride kullanıma açacaklardır. Smart kart'ın aktivasyonunu telefon edince hemen yaptılar. D-Smart müşteri hizmetleri son derece güzel çalışıyor. Gösterilen ilgi alaka beni oldukça şaşırttı. Böyle bir yaklaşım doğan gurubundan beklemiyordum. Bu cihazı yeni uydu alıcısı alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Forumda D-Smart ile ilgili oldukça kötü yorumlar var. Fakat cihazı alıp kullanınca öyle olmadığını görüyorsunuz. Yeni kanallarda eklenince D-smart'ın daha popüler olacağını düşünüyorum. Yeni kurulan bir digital platform için oldukça iyi bir başlangıç.

• Sayin excalibur

D-Smart receiver'i alip Turksat, Hotbird cift canaklara baglar isek D-smart platformu disindaki kanallari izlememize de izin veriyor mu?

Mesela hotbirde yonlenmis canagimdan BBC, CNN izlemeye devam edebilir miyim.

Modul yuvasina SKY kart takip gerekli sifreleri kirabilir miyim???

Yani hem normal receiver gibi kullanip hem de D izle ode sistemlerinden yararlanilabiliyor mu???

Tesekkurler
  • D-Smart receiver'i Turksat, Hotbird gibi cift canaklara baglarsanız D-smart platformu disindaki kanallari izlemenize izin veriyor. Fakat belli sayıda kanal ekleyebiliyorsunuz. Bunlarıda 600 nolu kanaldan sonraya ekliyor. Modul yuvasina SKY Modul takıp hiç denemedim ama yapılabildiğini söylüyorlar. Hem normal receiver gibi kullanip hem de D izle ode sistemlerinden yararlanabilirsiniz.
  • selam arkadaşlar.ben birşeyi öğrenmek istiyorm.digitürk kullanıcısıyım şuanlık ama bu ay kapattırmayı planlıyorum.evimde iki adet receiver var.d smart üyesi olabilmek için yeni receiver mı almam gerekiyor yoksa mevcut receiverlar iş görür mü ilk başta ücret ödermiyim.
  • D-Smart üyesi olabilmek için D-Smart uyumlu receiver almanız lazım. Mevcut receiverlar D-Smart sistemi ile uyumlu değil. Üyelik için herhangi bir ücret alınmıyor.
  • benim gördüğüm aylık ücret almamaları avantaj
    ekstra kanal olarak discovery ve animal planet var
    e discovery şu anda uyduda zaten olduuna göre sadece animal planet kalıyo geriye iki üç tane ıvır zıvır kanal da koymuşlar (tematik kanal) ama gereksizler bence sonuç:

aylık para vermeyeceksiniz bi de uydu kanalları haricinde animal planet iniz olacak bir de comedy smart kayda değer belki
    d-smart dediğiniz şu an için bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi patateskabak -- 28 Mart 2007; 13:59:59 >
  • tabi simdi aylık para almıo dsmart. 15-20 yabancı kanal getirsinde gorelm o zmn dsmartı.bedawamı izletcekler aylık aboneligemi doncekler
  • gerçi reklamlarında Discovery nin 3 ayrı kanalından bahsediyor discovery science channel, discovery travel falan diye ama internet sitelerinde bu kanallardan bahsetmemiş..

eğer bunlarıda getirirse ben geçebilirim sonuçta aylık ücret te yok DT ye vereceim aylık 20 kağıdıda ADSL ye ekler 512 sınırsız yaparım...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.