Şimdi Ara

~~~D SMART PLATFORMU~~~ (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
24.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: patateskabak

gerçi reklamlarında Discovery nin 3 ayrı kanalından bahsediyor discovery science channel, discovery travel falan diye ama internet sitelerinde bu kanallardan bahsetmemiş..

eğer bunlarıda getirirse ben geçebilirim sonuçta aylık ücret te yok DT ye vereceim aylık 20 kağıdıda ADSL ye ekler 512 sınırsız yaparım...

arkadaşım bu kanallar yayına şu anda travel nisanda geliyor.
  • ermanpac'a ne oldu bunu anlayamadım
  • yahu hep almadan konuşanlar var bence görmeden konuşmak çok mantıklı deil. alıp da konuşanlara teşekkür ederim en azından başka kanalların izlenebildigini, birden fazla çanak takılabildiğini öğrendim.

açıkcası bende biraz araştırdım, kurulumla çanak derken 350 yi buluyor.. ama benim gibi, receiver alıp zırt pırt güncelleme yapıcam, şifre çözücem diye uğraşmaktan gına gelmiş, hadi oğlum git şuna yazılım yüklet die zırt pırt soluğu bayilerde alan bi insan için cazip gözüküyor...

alırsam yorumlarımı da burada paylaşırım, bütün sistem çok dandik olsa bile bana discovery yeter die düşünüyorum. Ayrıca digiturk'e de rekabet ortamı oluşur diye düşünüyorum. Hala nuhtan kalma philips receiver veriyolar utanmadan...

• Valla D-Smart uydu alıcısı Digitürk'ün uydu alıcısına göre çok daha kaliteli. D-Smart yayınları tam olarak devreye girince aradaki fark dahada artacak. Yeni uydu alıcısı almak isteyen arkadaşlara tavsiyem çekinmeden alabilirler. Ben EP-Center'dan Goldmaster D-smart uydu alıcısı aldım (290 YTL). Peşin fiyata 15 taksit yaptılar. Eski uydu alıcımıda gittigidiyordan sattım. Arada çok fazla bir farkda kalmadı zaten. Artık kafam rahat ikidebir yeni çıkan uydu alıcılarını ve yeni şifreleri yükleyip takip etmek zorunda kalmıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkel2001

yahu hep almadan konuşanlar var bence görmeden konuşmak çok mantıklı deil. alıp da konuşanlara teşekkür ederim en azından başka kanalların izlenebildigini, birden fazla çanak takılabildiğini öğrendim.

açıkcası bende biraz araştırdım, kurulumla çanak derken 350 yi buluyor.. ama benim gibi, receiver alıp zırt pırt güncelleme yapıcam, şifre çözücem diye uğraşmaktan gına gelmiş, hadi oğlum git şuna yazılım yüklet die zırt pırt soluğu bayilerde alan bi insan için cazip gözüküyor...

alırsam yorumlarımı da burada paylaşırım, bütün sistem çok dandik olsa bile bana discovery yeter die düşünüyorum. Ayrıca digiturk'e de rekabet ortamı oluşur diye düşünüyorum. Hala nuhtan kalma philips receiver veriyolar utanmadan...

arkadaşım bende var dsmart kullanıyorum.Geçen yazılım güncellemesi oldu uydudan kilitlenme problemi ortadan kalktı.Ayrıca şu anda discovery civisilation ve science yayında 1 nisanda şifreleniyor sadece biz izleyebileceğiz.Nisanda passion v yayına başlıyor erotik kanal.Dsmart yavaş yavaş ilerliyor.cihaz dandik değil tam tersi humax üretimi kaliteli bir cihaz yazılım hatalarıda gideriliyor yavaş yavaş.Ben aldımgayet memnunum yeni kanallarda kendi kendine yükleniyor frekans girme derdinde yok epg var birçok kanalın.interaktif bir cihaz ayrıca.

• Sevgili kardeşlerim; ben de sizler gibi d-smart ile ilgileniyorum ve epey araştırdım. Derdim belgesel kanalları izlemek. Bir konuda dikkatinizi çekmek için yazıyorum. Koskoca bir yayın kuruluşuna bu kadar muğlak, belirsiz tanıtım yakışıyor mu? Yoksa işin içinde şark kurnazlığı mı var? Üyelerine aylık fatura gelmeyecekmiş, bedava mı olacak sanıyorsunuz? Bazı kanallar kontör satın alınarak seyredilecek. Adamlar doğru söylüyor fatura yok çünki önceden kontör satın alınacak. Peki kaç kontöre kaç dakika tv izlenecek? Kontörün biterse ne olacak? Daha da önemlisi pazarlarken bedava gibi gösterilen (örneğin) belgesel kanalları dakikası kaç kontör olacak? Başka sorulara da yanıt vereyim; bu recever ile desteklenmeyen hiçbir kanalı kaç anten takarsanız takın izleyemezsiniz. Bugünhttp://www.dsmart.com.tr/index.html sitelerine girdim ve iletişim sayfalarına Aşağıdaki yazıyı yazdım:

Ürünle ilgileniyorum ama araştırmalarıma rağmen bazı sorularıma yanıt bulamadım. Örneğin şu an ücretsiz ve kısıtlamasız vereceğinizi söylediğiniz discovery kanalı ve diğerleri yine ücretsiz olarak mı devam edecek? Kontör alınarak izlenecek olan kanalların ücretlendirmesi hakkında neden bilgi yok? Bu sorunlar bütün ilgili forum sitelerinde gündemde. Ya aceleye geldiği için kötü bir pazarlama ya da bir zamanlar ücretli bir kanalın yaptığı gibi kafese sokulan müşterileri sonuna kadar sömürmek. Eğer durum bu değilse lütfen en kısa zamanda bu tip düşüncelerin önüne geçmek için daha şeffaf bilgiler sunmanızı öneririm. Saygılarımla.

Önerim devekuşu gibi kafamızı kuma sokup kendi kendimize varsayımlarda bulunmayıp, bu işi yapıp bizlerden para kazanmayı isteyenleri (dünyanın diğer yerlerinde olduğu gibi) şeffaf ve açık davranmaya zorlamak gerekir diye düşünüyorum.

Sevgi ve saygılarımla...

• quote:

Orjinalden alıntı: vegoo

Sevgili kardeşlerim; ben de sizler gibi d-smart ile ilgileniyorum ve epey araştırdım. Derdim belgesel kanalları izlemek. Bir konuda dikkatinizi çekmek için yazıyorum. Koskoca bir yayın kuruluşuna bu kadar muğlak, belirsiz tanıtım yakışıyor mu? Yoksa işin içinde şark kurnazlığı mı var? Üyelerine aylık fatura gelmeyecekmiş, bedava mı olacak sanıyorsunuz? Bazı kanallar kontör satın alınarak seyredilecek. Adamlar doğru söylüyor fatura yok çünki önceden kontör satın alınacak. Peki kaç kontöre kaç dakika tv izlenecek? Kontörün biterse ne olacak? Daha da önemlisi pazarlarken bedava gibi gösterilen (örneğin) belgesel kanalları dakikası kaç kontör olacak? Başka sorulara da yanıt vereyim; bu recever ile desteklenmeyen hiçbir kanalı kaç anten takarsanız takın izleyemezsiniz. Bugünhttp://www.dsmart.com.tr/index.html sitelerine girdim ve iletişim sayfalarına Aşağıdaki yazıyı yazdım:

Ürünle ilgileniyorum ama araştırmalarıma rağmen bazı sorularıma yanıt bulamadım. Örneğin şu an ücretsiz ve kısıtlamasız vereceğinizi söylediğiniz discovery kanalı ve diğerleri yine ücretsiz olarak mı devam edecek? Kontör alınarak izlenecek olan kanalların ücretlendirmesi hakkında neden bilgi yok? Bu sorunlar bütün ilgili forum sitelerinde gündemde. Ya aceleye geldiği için kötü bir pazarlama ya da bir zamanlar ücretli bir kanalın yaptığı gibi kafese sokulan müşterileri sonuna kadar sömürmek. Eğer durum bu değilse lütfen en kısa zamanda bu tip düşüncelerin önüne geçmek için daha şeffaf bilgiler sunmanızı öneririm. Saygılarımla.

Önerim devekuşu gibi kafamızı kuma sokup kendi kendimize varsayımlarda bulunmayıp, bu işi yapıp bizlerden para kazanmayı isteyenleri (dünyanın diğer yerlerinde olduğu gibi) şeffaf ve açık davranmaya zorlamak gerekir diye düşünüyorum.

Sevgi ve saygılarımla...

iyi demişin...

• quote:

Orjinalden alıntı: vegoo

Peki kaç kontöre kaç dakika tv izlenecek? Kontörün biterse ne olacak?
    Daha da önemlisi pazarlarken bedava gibi gösterilen (örneğin) belgesel kanalları dakikası kaç kontör olacak? Başka sorulara da yanıt vereyim; bu recever ile desteklenmeyen hiçbir kanalı kaç anten takarsanız takın izleyemezsiniz. Sevgi ve saygılarımla...

dusunmeden d-smart alanlarin nesesi bozulabilir...
  • Sadece yeni gelecek olan vizyon film kanalları paralı olacak. Mevcut belgesel kanalları ücretsiz.
  • ben bu d-smartin hic biseyine inanmiyorum.

digiturku elle tutulur bir HD yayin olana kadar her ay maasima ortak etmek te istemiyorum.

antin kuntin bi uydu alici alip sonra ben bunu kime satarim diye dusunmek te istemiyorum...

yasasin bi ihtimal digitale gececek kablolu tv, yasasin 100 yilinda sampiyon buyuk fenerbahce diyorum :)
  • sevgili garbisusta,

herhalde yuzyilin uydu markasi bu olsa gerek: antin kuntin

quote:

Orjinalden alıntı: garbisusta

antin kuntin bi uydu alici alip sonra ben bunu kime satarim diye dusunmek te istemiyorum...

• Digiturk'den önce hd yayına başlarsa hiç kimse şaşırmasın.
  • d-smart kol sentiri ama tam kol sentir olmus yani daha HD'nin ne oldugunu bilmiyorlar bile!

sanki kadikoyde bi kobiyi aramisim gibi "deee-simard buyrun" diye biri aciyo telefonu :)

sen de diyosun ki DT'den once HD'ye gececekler...

yanlis anlama ben DT meraklisi veya sevdalisi bi adam da degilim.

Ama DT'nin teknik altyapisi, sirket yapisi, kadrosu ile de-simard'in acemi kurulumu karsilastirilamaz bile.

de-simardcilar gitmisler amerikadan eski kohne kart sistemini getirmisler, ona uygun makineleri satacaklar millete, ondan sonra gazete bayiinden ordan burdan kontor alican bilmem ne yapicannn ufff ne sikici aptal teknolojiler bunlarrr... apaci herifler, bi de yeni bisey gibi pazarliyolar.

bugun de cok agresifim hayirdir isallah...
  • quote:

d-smart kol sentiri ama tam kol sentir olmus yani daha HD'nin ne oldugunu bilmiyorlar bile!

sanki kadikoyde bi kobiyi aramisim gibi "deee-simard buyrun" diye biri aciyo telefonu :)

Ama DT'nin teknik altyapisi, sirket yapisi, kadrosu ile de-simard'in acemi kurulumu karsilastirilamaz bile.

de-simardcilar gitmisler amerikadan eski kohne kart sistemini getirmisler, ona uygun makineleri satacaklar millete, ondan sonra gazete bayiinden ordan burdan kontor alican bilmem ne yapicannn ufff ne sikici aptal teknolojiler bunlarrr... apaci herifler, bi de yeni bisey gibi pazarliyolar.

kol sentır güzeldi ama, bittim

• ustacim

gecemi aydinlattin, beni neselendirdin
    nurol..

quote:

d-smart kol sentiri ama tam kol sentir olmus yani daha HD'nin ne oldugunu bilmiyorlar bile!

• Bu adamlarım söylediği bir şey de doğru çıksın.DSMART almadan çok iyi düşünün sansui free tv kazığını unutmayın.Aşağıdaki haberide iyi okuyun.

D-Smart, tüketiciyi oyuna mı getiriyor
    Digiturk'e rakip olması amacıyla Doğan Grubu'nun kurduğu D-Smart'ın digital platforma girişinde birbirinden ilginç reklamlar verilirken Kanal D ve Star Haber kullanılarak tüketici nasıl yanıltıldı?..

Star ve Kanal D Haber,Doğan Grubu'nun digital platform şirketi D-Smart'ın gelecek sezon için Turkcell Süper Lig yayınlarının ihalesine katılacağını duyurdu.

Benzer haberler Doğan Grubu'nun gazetelerinde de boy boy yerini aldı.Haberlerde D-Smart'ın önümüzdeki yıl Turkiye Süper Ligi'nin maçlarının yayın ihalesine gireceği duyuruluyordu.

Ancak kazın ayağı öyle değildi.

Çünkü Lig TV 2010 sezon sonuna kadar Turkcell Süper Lig'in yayın haklarına sahip bulunuyor.Yani D-Smart yöneticileri ya tarihleri bilmiyor ya da yanlış haberlerle tüketiciyi yanıltarak abone toplamaya çalışıyor.

Şimdi gözler Futbol Federasyonu ve Lig TV'de.
    Bu yayınlara her iki kurumun da ne cevap vereceği,D-Smart'ın bu "haksız rekabet" kokan bu reklam haberlerinin Rekabet Kurulu tarafından ne şekilde değerlendirileceği merak ediliyor!..

06 Nisan 2007, 10:45

• zannediyorum Digiturk ihaley, aldiktan sonra bir uzatma yapildi
    Dogan gurubu da, o uzatma yokmus gibi davranarak, avantaj saglamay calisiyor
    elbette, bir usulsuzluk varsa duzeltilsin
    ama yoksa da, kimse yaniltilip gundem isgal edilmesin
    selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: montaj34

Bu adamlarım söylediği bir şey de doğru çıksın.DSMART almadan çok iyi düşünün sansui free tv kazığını unutmayın.Aşağıdaki haberide iyi okuyun.

Digiturk'e rakip olması amacıyla Doğan Grubu'nun kurduğu D-Smart'ın digital platforma girişinde birbirinden ilginç reklamlar verilirken Kanal D ve Star Haber kullanılarak tüketici nasıl yanıltıldı?..

Star ve Kanal D Haber,Doğan Grubu'nun digital platform şirketi D-Smart'ın gelecek sezon için Turkcell Süper Lig yayınlarının ihalesine katılacağını duyurdu.

Benzer haberler Doğan Grubu'nun gazetelerinde de boy boy yerini aldı.Haberlerde D-Smart'ın önümüzdeki yıl Turkiye Süper Ligi'nin maçlarının yayın ihalesine gireceği duyuruluyordu.

Çünkü Lig TV 2010 sezon sonuna kadar Turkcell Süper Lig'in yayın haklarına sahip bulunuyor.Yani D-Smart yöneticileri ya tarihleri bilmiyor ya da yanlış haberlerle tüketiciyi yanıltarak abone toplamaya çalışıyor.

Bu yayınlara her iki kurumun da ne cevap vereceği,D-Smart'ın bu "haksız rekabet" kokan bu reklam haberlerinin Rekabet Kurulu tarafından ne şekilde değerlendirileceği merak ediliyor!..

• yanlis hatirlamiyorsam,
    ihaleyi kazandiktan sonra, Digiturk federasyonla anlasip, ihale suresini uzatti.
    Dogan gurubu da, bu uzatmayi olmamis farzederek, agresif bir hamle baslatti.

Elbette, bir usulsuzluk varsa duzeltilmeli.
    Ama yoksa da, kimse yaniltilip, gundem isgal edilmemeli
    selamlar

quote:

Orjinalden alıntı: montaj34

Bu adamlarım söylediği bir şey de doğru çıksın.DSMART almadan çok iyi düşünün sansui free tv kazığını unutmayın.Aşağıdaki haberide iyi okuyun.

• 300 Ytl miş kutu

yuhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yuhhhhhhhhhhhhh

sırf fb min avrupa macları için alayım dedim ama

harbiden yuh yani
  • sirf maclar olur mu canim
    bir de yesilcam-d var
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.