Şimdi Ara

~~~D SMART PLATFORMU~~~ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
24.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım bir tek maçları kaybetmezler bu dakikadan sonra. Zaten onları da kaptırırlarsa ellerinde birşey kalmayacak.
  • öyle ihaleyle sağlam hazırlanırlar...
  • Arkadaşlar digitürk,discovery channelı kaptırsada kabul edelimki hala çok kuvvetli bir plarform.Nasıl derseniz
    1-Lig TV 2010 yılına kadar ihale onların elinde
    2-3 tanesi çok sağlam 5 belgesel kanalı
    3-İçinde GREYS ANATOMYS-HOUSE VE en önemlisi LOST gibi dizilerin bulunduğu dizimax kanalı.LOST dizisi için forumlara bakmanız yeterlidir.
    4-Çok keyifli sitcomları bulabileceğiniz comedymax.
    5-Bence hala alternatifleri olmayan mouviemaxler.
    6-Gençlik kanalı SNEK
    7-Kadınların kanalı ELMAX
    Kabul edelim ki bu kanalların büyük bir izleyici kitlesi var ve kolay kolay da bunlardan vazgeçmezler arkadaşlar.
  • Bahsettiğiniz özellikler güzel ancak D Smart piyasaya girmeden bu kadar şey yaptı. Yoksa DT'den iyi olması şu an için çok zor zaten.
  • quote:

Orjinalden alıntı: montaj34

Arkadaşlar digitürk,discovery channelı kaptırsada kabul edelimki hala çok kuvvetli bir plarform.Nasıl derseniz
    1-Lig TV 2010 yılına kadar ihale onların elinde
    2-3 tanesi çok sağlam 5 belgesel kanalı
    3-İçinde GREYS ANATOMYS-HOUSE VE en önemlisi LOST gibi dizilerin bulunduğu dizimax kanalı.LOST dizisi için forumlara bakmanız yeterlidir.
    4-Çok keyifli sitcomları bulabileceğiniz comedymax.
    5-Bence hala alternatifleri olmayan mouviemaxler.
    6-Gençlik kanalı SNEK
    7-Kadınların kanalı ELMAX
    Kabul edelim ki bu kanalların büyük bir izleyici kitlesi var ve kolay kolay da bunlardan vazgeçmezler arkadaşlar.

+1

• selam arkadaşlar,
    dt ilk çıktığında bu kadar gelişmemişti.dsmart daha yeni,bence 2008 kadar beklemeli,ondan sonra daha net biçimde neler yaptığını ve neler yapacağını görürüz.zaten lig tv yi almadan düşündüğü abone sayısına ulaşamaz.lig tv de 2010 yılına kadar dt olduğuna göre,vatandaşın abone olmasını istiyorlarsa çok güçlü girmeleri lazım digital platform işine..
  • arkadaşlar d-smartla digiturku aynı alanda tutamazsınız 2si farklı elmalarla armutları karıştırmayalım digiturk abonelik sistemli bir digital platform d-smart ise şuan için sadece bir uydu reciverı

d-smartta aylık ücret ödenmiyor
    nasıl kart uyumlu bir reciver bugun 200-250 ytl arasında ise d-smartta aynı
    normal uydu alıcısından daha kapsamlı bir uydu alıcısı
    discovery animal planet gibi kanalları seyretme imkanınız var
    kanal sıralama düzenleme yazılım yukleme gibi sorunlarınız yok
    en azından aylık ödeme derdiniz yok yayınlarınız kesilmiyor
    normal uydu alıcısı gibi çalıştığı için diğer uyduları seyretme imkanınız var

tabi bu tercih meselesi bu reciverlarda emu desteği yok o yuzden kitle ikiye ayrılacak
    bence normal bir aile için ve yaşlılar için bu reciverlar ideal çünkü her insan kanal ayarlamayı sıralamayı yazılım yuklemeyi bilmiyor yada imkanı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next-urla -- 8 Şubat 2007; 21:38:50 >
  • Hadi yine eyisiniz Dsmart a aylık ücret ödemeyeceksiniz kendi cihazınıza bu güne kadar
    ödediğiniz aylık ücretlere yeter artık.
  • D-SMART ALMAK İÇİN KİMSE KİMSEYİ ZORLAMIYOR YENİ RECİVER ALACAK VATANDAŞ 3 RECİVER ARASINDA TERCİH YAPABİLİR İŞİNE GELİRSE D-SMART ALIR BEYENMEZSE NORMAL UYDU ALICISI ALIR ONUDA BEYENMEZSE DİGİTURK ALIR AYLIK ÜCRET ÖDER HERKESİN FİKRİ AYRI
    quote:

Orjinalden alıntı: hightechx

Hadi yine eyisiniz Dsmart a aylık ücret ödemeyeceksiniz kendi cihazınıza bu güne kadar
    ödediğiniz aylık ücretlere yeter artık.
  • Bu da demek oluyor ki daha önce dediğimiz gibi bu kartlar başka receiverda kullanılamayacak ve bu kartlar sadece D Smart için üretilen cihazlarda kullanılacak.

Kartı alan receiverı da almak zorunda kalacak ve D Smart bu işten receiver satarak para kazanacak. Bence böylesi daha iyi olmuş..
  • yok erman hocam reciver satışından para kazanmayacaklar reciver satışıyla yada üretimiyle hiçbir alaklarıda yok reklamlardan kazanmayı hedefliyorlar reciver alana kart bedava zaten
    quote:

Orjinalden alıntı: ermanpac

Bu da demek oluyor ki daha önce dediğimiz gibi bu kartlar başka receiverda kullanılamayacak ve bu kartlar sadece D Smart için üretilen cihazlarda kullanılacak.

Kartı alan receiverı da almak zorunda kalacak ve D Smart bu işten receiver satarak para kazanacak. Bence böylesi daha iyi olmuş..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi next-urla -- 9 Şubat 2007; 10:20:09 >
  • bu iş şifre kokuyor, tam bir açıklama yada verilen sorulara gereken yeteli cevaplar verilmemiş kendi sitelerinde bile durum böyle.
  • Galiba D-Smart yönetiminde de kanallarla ilgili bir netlik yok..
  • Milletin ağzına bir parmak bal çaldılar.Şimdi bekle babam bekle.Ne zaman sona erecek o da meçhul.İnşallah bu kadar bekleyişten sonra ortaya güzel birşey çıkar.Hiç değilse receiverları falan tanıtsalardı.Veya ne bileyim kesin bu platformda yer alacak kanalları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: designerkan

bu iş şifre kokuyor, tam bir açıklama yada verilen sorulara gereken yeteli cevaplar verilmemiş kendi sitelerinde bile durum böyle.

evet haklısnız 2-3 kanalı size bedava seyrettirecegiz diyorlar ama asıl kaliteli kanalara bencede para bunu herkes görecek kimse kimseye bedav bir şey vermez zaten uydu cşihazını para vererek alıyoruz her ne kadar bu işten D SMART'ın bir kazancı yok densede ben inanmıyorum bu cihazların maliyetleri firmlara 100-150 arasıdır üzerinede D SAMART biraz koyup vercek sonrada hesapta bedava kanallar inanan inanabilir

bugün izmir çankaya next bayi tamgör elektronikteydim onun fazla tutacagını sanmıyoruz çünkü bir çok şeye kapalı ve tam netlik yok dediler dogru en güzel şeylere kapalı,işin foyası yakındır bir tüketici olarak her türlü incelememiz lazım yoksa evde 3 uydu alıcısı olacak ve HD çıkınca 4 olacak bunları düşünmeleri ve buna göre cihaz satmaları gerekiyor ama yolunacak biz varız bunu bütün firmalara söylüyorum kimse ha banamı demesin halkıda düşünmek lazım al cihazı 1-2 sene sonra çöpe at yazık

• Digiturk oturmus, basli basina kocaman bir TV dünyası. Dıgıturk'teki dizi + film + eglence kanallari + ozel kanallar + interaktif sistemler oturmus durumda ve kaliteli yayin yapiyor. Discovery Digiturk'te yok ama kac insan sadece Discovery'yi sifreyle ugrasmadan izlemek icin Dsmart'a gecer?

Ben Dsmart kanallarini (dizi, yesilcam vs) izledigimde gordugum su oldu, tamam uydu icin guzel kanallar, +'lari olabilir ama bu bana ne katacak? Yani Dsmart'i bir platform olarak alip evime kurmak istemem ben. Ileride HDMI cikisli uydu alicilarinin fiyatlari ucuzlar, Digiturk'un yanina alir diger kanallari da HD cikisli izlerim. Su an Dsmart'a para vermenin (ki ciktiysa bilemiyorum) cok mantiksiz olacagini dusunuyorum..
  • The Guerdian, emin olabilirsin birçok kişi geçer. Çünkü çok fazla kişi var belgesel için tonlarca para harcayan.

D Smart'a bunun için geçecek çok kişi tanıyorum şimdiden.
  • Tabii D-smartada 3-5 kanal olmayacak adamlar HBO kanalini getirmeyi düşünüyolar. bu kanal zaten başlı başına bi film cenneti
    D-smart: film + spor + belgesele agirlik verirse bence istedigi aboneye sahip olur
  • arkadaşlar bu fiyat konusunda eğer yanlış anlamadıysam d-smart ın müşteri hizmetlerinin de bi bilgisi yok..:))
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.