Şimdi Ara

D-smart önerir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha bugün digitürkü iptal ettirdim . (2 gün önce almıştım sorun çıktı bir sürü ) D-smartta farklı bir antene gerek olmadığını duydum Türksat yetiyormuş sanırım bu benim için çok iyi olur ayrıca dizi paketi 21 lira ve iyi kanallar var ( nat geo olmaması eksiklik) siz önerir misinz memnun musunuz d - smart tan

Digitürk gibi olmasın da

• Teledünya altyapısı varsa, onu da alternatifler arasına koymanızı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koalaxy

Teledünya altyapısı varsa, onu da alternatifler arasına koymanızı tavsiye ederim.

Yok hocam maalesef olsa ona geçicem zaten ilçede bile yok güya İstanbul'da yaşıyoruz
  • D-Smart HD + D-Smart Net İnternet kullanıyorum. çok memnunum. Aylık 60 TL ödüyorum. Türksat yetiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbaros Hayreddin Paşa

Daha bugün digitürkü iptal ettirdim . (2 gün önce almıştım sorun çıktı bir sürü ) D-smartta farklı bir antene gerek olmadığını duydum Türksat yetiyormuş sanırım bu benim için çok iyi olur ayrıca dizi paketi 21 lira ve iyi kanallar var ( nat geo olmaması eksiklik) siz önerir misinz memnun musunuz d - smart tan

Digitürk gibi olmasın da

DSMART ALINABİLİR DISCOVERY TVLERİ VAR NATİONALDE HER AN GELEBİLİR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar başvuru yapıcam
  • Peşin üyelik al uygun donanım varsa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskolnikov -- 16 Mart 2014; 21:49:07 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-SMART NET Kullanan Var Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskolnikov

Peşin üyelik al uygun donanım varsa. Modül girişin yoksa da modüllü uydu alıcı al elinde bulunsun. Abone olup sinir stres sahibi olma.

http://www.bimeks.com.tr/urun/127251/d-smart-modul-spor--hd-paket-.aspx

Spor diyor ama Süper paket açılıyor. 1 yıl kullan beğenirsen gene al paketini iptalmiş zartmış zurtmuş hiç uğraşma.

Birde beğenmedin yayını 7 gün içinde iade etme hakkında cabası

Hocam maçlar için fln almıyorum zaten sadece belgesel ve bazı yabancı kanallar olsun yeter. Dizi paketi alacağım hd ilk 6 ay kampanyası varmış galiba ayrıca kanallarına baktım benim için fazlasıyla yeterli

• Bende Digiturk'ü Eutelsat yüzünden kullanamıyorum, oturduğum apartmanda bu konuda bir sıkıntı var. HD uydu alıcısı içinde CI+ modül girişi olan bir Led Tv'im var. D-Smart CAM Modülü düşünüyorum fakat Nat Geo ve Nat Geo Wild en çok izlediğim kanallardı. Açıkcası Pay-Tv ye üye olup para verip bu kanalları izleyememek beni düşündürüyor. Yani Cam Modül olması ve Türksat olması müthiş fakat Nat Geo Wild yok... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Daha bugün digitürkü iptal ettirdim . (2 gün önce almıştım sorun çıktı bir sürü ) D-smartta farklı bir antene gerek olmadığını duydum Türksat yetiyormuş sanırım bu benim için çok iyi olur ayrıca dizi paketi 21 lira ve iyi kanallar var ( nat geo olmaması eksiklik) siz önerir misinz memnun musunuz d - smart tan

Digitürk gibi olmasın da

DSMART ALINABİLİR DISCOVERY TVLERİ VAR NATİONALDE HER AN GELEBİLİR

Discovery kanalları kablo tv / teledünya'da da var..

Arkadaşlar şöyle diyeyim;
    D-Smart ve Digiturk'un kendilerine has kanalları hariç hepsi Kablo tv / Teledünya'da var..

Ne varki Digiturk ve D-smart Temel giriş paketini abone olduğunuzda zorunlu tutuyor. Bu iki platforma sadece kendilerine has kanallar için abone olamiyorsunuz..

• D smart'ı yeni iptal ettirdim belgesel kanallar çok gibi görünsede BBC hariç hiç biri 5 para etmez film kanllarına gelince İMBD 2-3 puan verilen filmleri yayınlıyorlar arada nadiren kalite filmler geliyor şahsen tavsiye etmiyorum
  • Kesinlikle uzak dur. Yapıştımı bırakmıyorlar. Gelen smslerle taciz edip duruyorlar.Şu paket bu paket diyip duruyorlar. Bi arkadaş demişti ben ne ettim dersin. Kurumsallıktan uzak bir firma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kosturmaca

Kesinlikle uzak dur. Yapıştımı bırakmıyorlar. Gelen smslerle taciz edip duruyorlar.Şu paket bu paket diyip duruyorlar. Bi arkadaş demişti ben ne ettim dersin. Kurumsallıktan uzak bir firma.

Mesaj gelmesi sorun değil yayınlar iyi olsun yeter yalın adsle geçtim 20 lira tel parasına vereceğime d-smarta vereyim diyorum
  • Digiturk kullanan arkadaşım var ve çok memnun. Öyle çok sorun yaşadım ki bu kurum ile alacak olsam diğer alternatifleri denerdim. Aşağıdakiler şikayetvar sitesine yaptığım başvurulardır.

Birinci Şikayet: Teknosa 2 ay D-Smart hediyeli TV kampanyasından faydalandım. 1 ay kullandıktan sonra D-Smart Müşteri Hizmetlerinden telefonla arandım ve "Bu kampanyanın süresini müteakip HD Cihazınızda #full paket üyeliği başlatalım" önerisinde bulundular. Fiyatını 12 ay boyunca 19,90 TL olarak belirttiler.Ben de 2 aylık hediye deneme süresinin bitimini müteakip #full paket HD cihazdaki aboneliğimi başlatabilirsiniz diyerek onay verdim.

Fakat müşteri temsilcisinin hatası sonucunda halen evimde kullanmakta olduğum ikinci cihazıma yani SD D-Smart cihazıma #full paket üyeliği başlatıldı.Tam 5 kez müşteri hizmetlerini arayarak hatalarını telafi etmelerini istedim ancak kapatmadılar.Fatura kesip gönderdiler. Sonrada ücretsiz kanallarımı kapattılar.

Uzun uğraşlar sonucunda faturayı iptal ettirdim. Kendi hatalarını kabul edip düzeltmek yerine benden dilekçe ile kapattırmamı istediler. Öyle yapsam yıllık aboneliği erken bitirdiğimden cezalı duruma düşüp ceza ödeyecektim. Şikayetvar sitesine yazdım. Uzun görüşmeler neticesinde zoraki iptal ettiler.

İkinci Şikayet: D-Smart telefon destek hattını arayarak borcumu ödemek istedim. Telesekreterin anlaşılmayan kesik kesik konuşmalarını dinledikten sonra fatura ödememi yaptım. Ancak başka bir D-Smart müşterisinin borcumu ödediğimi fark ettim ve düzeltilmesi için müşteri hizmetlerine telefonla ulaştım. 3 farklı günde yaklaşık 20'şer dakikalık görüşmelerim neticesinde "Telefonla size geri dönülerek bilgi verilecektir" cümlesine istinaden telefonu kapattım. Ancak arayan soran yok.
    Daha önce de aynı kurumla defalarca sorun yaşayan birisi olduğum için sorunun çözümü için daha fazla boşa kürek çekmek istemediğimden şikayette bulunmayı son çare olarak gördüm.

Üçüncü Şikayet: 2008 yılında almış olduğum D-Smart cihazım için abone yapılmak için neredeyse her gün telefonla taciz edildim. D-Smart müşteri hizmetlerine mail attım, sitelerindeki iletişim formundan yazdım, telefonla müşteri hizmetlerini aradım, twitterdan mesaj attım ama aramaların ardı arkası kesilmedi. Sonunda sinirlendim ve HD cihazımı iade ettim. Diğer cihazım için aboneliğim olmadığından hala kullanıyorum. Ara sıra arıyorlar ama ana avrat sövüyorum artık. Hiç bir çekincem kalmadı çünkü hayattan bezdirdiler yeminle.

Samimiyetime inan ve uzak dur lütfen bu firmadan.

• Bence alın hocam. Digiturk'u kapattırmışsınız. Teledünya altyapısı yok. Tivibu zaten sıkıntılı geriye bir tek D-smart kalıyor.
  • D smart beş para etmez yayınladığı filmler beş para etmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Kesinlikle uzak dur. Yapıştımı bırakmıyorlar. Gelen smslerle taciz edip duruyorlar.Şu paket bu paket diyip duruyorlar. Bi arkadaş demişti ben ne ettim dersin. Kurumsallıktan uzak bir firma.

Mesaj gelmesi sorun değil yayınlar iyi olsun yeter yalın adsle geçtim 20 lira tel parasına vereceğime d-smarta vereyim diyorum

Yayınlar zaten çok kötü! Onca kanal içinde izleyecek şey bulamazsın. Belgesel kanalları olarak Discovery'i yığmışlar. Ayrıca bu tanıdığım en ahlaksız kurumdur, maksadı hizmet vermek değil müşteri yolmaktır. Sürekli faturalara bir şeyler eklerler kafalarına göre, kullanmadığınız hizmet için para isterler. Asla taahhütteki fiyatla aynı gelmez faturalar vs. vs...

Ben Kasım 27'de kullanmaya başladım. Aralık 10 gibi iptal ettirdim. Benden tüm Aralık ayı boyunca kullanmışım gibi ücret aldılar. İki aylık ücreti peşin aldılar yani. Aradan 4 ay geçmiş. Geçen gün yine fatura yollamışlar kafalarına göre ve kullanmadığım halde ücretini ödediğim o Aralık ayına ait ücreti bir kez daha eklemişler faturaya borç olarak. Lan benden zaten haksız yere para almışsınız, şimdi aynı ay için bir daha ücret istiyorlar. PES!

• Uzak durun diyorum başkada bir şey demiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kultablasi

quote:

quote:

Yayınlar zaten çok kötü! Onca kanal içinde izleyecek şey bulamazsın. Belgesel kanalları olarak Discovery'i yığmışlar. Ayrıca bu tanıdığım en ahlaksız kurumdur, maksadı hizmet vermek değil müşteri yolmaktır. Sürekli faturalara bir şeyler eklerler kafalarına göre, kullanmadığınız hizmet için para isterler. Asla taahhütteki fiyatla aynı gelmez faturalar vs. vs...

Ben Kasım 27'de kullanmaya başladım. Aralık 10 gibi iptal ettirdim. Benden tüm Aralık ayı boyunca kullanmışım gibi ücret aldılar. İki aylık ücreti peşin aldılar yani. Aradan 4 ay geçmiş. Geçen gün yine fatura yollamışlar kafalarına göre ve kullanmadığım halde ücretini ödediğim o Aralık ayına ait ücreti bir kez daha eklemişler faturaya borç olarak. Lan benden zaten haksız yere para almışsınız, şimdi aynı ay için bir daha ücret istiyorlar. PES!

Herşey kötü ne izlicez o zaman?

• Digitürk'ün dizi kanalları D-Smart'tan iyi mesela hem de baya iyi. Sinemada Digitürk yine daha iyi ama bir ay sonra filan yeni film bulamazsın! Hep tekrar. Belgesel'de de Digiturk daha iyi. BBC Knowledge ve Nat Geolar güzel.

Ben D-Smart'ı harami olarak görüyorum ama o ayrı. Dünyanın en iyi yayınını yapsalar bile para vermem. Gerçi şu anda dünyanın en kötü hizmetini veriyorlar... Bir de yeni yılda sinema kanalları getirdiler, güya süper filmler yayınlanacaktı ama gelişen pek bir şey yok. IMDB'nin 2-3 puanlık filmlerini izlemek gibi fantezin varsa iyi tercih ama... Tabii bunlar, dizi yayını olarak sinemada olduklarından bile kötüler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kultablasi -- 17 Mart 2014; 21:02:43 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.