Şimdi Ara

D-smart önerir misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kultablasi

Digitürk'ün dizi kanalları D-Smart'tan iyi mesela hem de baya iyi. Sinemada Digitürk yine daha iyi ama bir ay sonra filan yeni film bulamazsın! Hep tekrar. Belgesel'de de Digiturk daha iyi. BBC Knowledge ve Nat Geolar güzel.

Ben D-Smart'ı harami olarak görüyorum ama o ayrı. Dünyanın en iyi yayınını yapsalar bile para vermem. Gerçi şu anda dünyanın en kötü hizmetini veriyorlar... Bir de yeni yılda sinema kanalları getirdiler, güya süper filmler yayınlanacaktı ama gelişen pek bir şey yok. IMDB'nin 2-3 puanlık filmlerini izlemek gibi fantezin varsa iyi tercih ama... Tabii bunlar, dizi yayını olarak sinemada olduklarından bile kötüler.

Hocam dediğim gibi digi aldım geçen hafta binada merkezi türksat var diye digi anteni taktırmadım türksattan nat geo fln açtılar 2. günü kart hatası diye saçma sapan sorun oldu isteseler düzeltirler servise yönlendirdiler para kırpmak için. Daha 2. günde bende gittim iptal ettirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D37FC5D75 -- 17 Mart 2014; 21:26:33 >

• Doğrudur. Bak bu da Dsmart ahlaksızlığı!

http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=89369420

Bence ikisine de beş kuruş vermeye değmez. Belki şu Turkcell'in paketleri var onlar iyidir. Kullanmadım bilmiyorum ama özellikle D-Smart'tan uzak durmak lazım böyle şeylerle karşılaşmamak için.
  • ne d-smart nede dıgıturk arkadaşlar ben uzak durun diyorum bakınız bende gıgablue uydu alıcısı var acıyorum sky paketlerini tükçe altyazıyı indiryorum otomatikden rahat rahat filmimi izliyorum ne sansür var nede zülüm var
    sadece keyif varrrr o kadar para veriyorsunuz hep sansürlü film izliyorsunuzzz
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.