Şimdi Ara

HD D-Smart ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar HD TVim için HD D-samrt almak istiyorum fakat kafamda bir kaç soru var yardımcı olursanız sevinirim.

Ben cihazı aldığım zaman %90 belgesel kanallarını izleyecem geri kalan kısım için kanal D, atv, Star, Show vb....
    Ben cihazı bir kez alıp her ay taksit ödemek istemiyorum. her ay taksitle uğraşmak istemiyorum.

1- Metro markette HD D-smart receiver 400 TL ben bu cihazı aldığımda tüm HD kanalları ücretsiz izleyebilecekmiyim, yoksa normal kanalları SD olarakmı izlebilecem?

2 - Next marka bir receiver kampanyası vardı 479 TL 1 yıl HD yayınlar ücretsiz.

Şimdi en mantıklı iş HD receiver almak mı yok kiralayıp ay ay taksit mi ödemek?

• Keşke elinde sd d-smart cihaz olsa idi. Kutuyu satın alınca hepsini izleyemezsin gibi geliyor son kampanya nedir bilemem. Maksimum smart+hd verirler 1 yıllığına. Oda bir işe yaramaz. Ayda 33 liraya aile+hd alabilirsin. 6ay sinema kanallarıda hediye. Sana ancak bunu tavsiye edebilirim.
    2 yıl sonunda kutuyu almak istersen 180 lira para verip alabilirisin totalde. 33*24=792 liralık bir masrafı var 2 senede.

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • Yuhh one öyle 800 TL

En iyisi ben beklemeye devam ediyim nede olsa Tv falan izlediğim yok, belgeseleride netten izlerim artıkın

Orijinalden alıntı: byi

Yuhh one öyle 800 TL

En iyisi ben beklemeye devam ediyim nede olsa Tv falan izlediğim yok, belgeseleride netten izlerim artıkın

bulunduğun yerde kaplo tv varsa tavsiye ederim çok ekonomik.
    10 yıl önce açıldı
    HD receiver ve HD olmayan TV...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.