Şimdi Ara

D Smart Net Uzak durun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. Artık kendime yeni bir misyon edindim bu firmaya kim bulaşmak istiyorsa onları uzak tutucam. Birincisi 1 aydır devam eden problemim hala çözülmedi 100 mpbs paket kullanıyorum.75 mpbs kadar alıyorum 1 ay öncesine kadar. Şimdi ise belirli saatlerde internet hızım 3 lere kadar düşüyor ping ve jitter değerlerim acayip dalgalı. Ne online oyun oynuyabiliyorum ne video film izliyebiliyorum.İç tesisat dediler 2 kez elektrikci çağırdım sıkıntı yok dedim hala iç tesisat dediler onların ekiplerini 50 tl karşılıgında çağırdım ve o adam da bana dsmart yazılı bi kağıt verip iç tesisatta sorun yoktur dedi.Modem dediler yeni modemi taktım sorun hala devam ediyor.Açtığım arıza kayıtlarını kendi kafalarına göre siliyolar 48 saatte düzelicek denilen sorun 1 aydır düzelmiyor. Gece 1 den sonra hızım tekrar 75 lere çıkıyor gerçekten sıyırmak üzereyim. İptal ettirdiğim zaman benden bana veremedikleri hizmet için çayma payı istiyolar. 690 tl. Şaka gibi.

    Uzak durun sakın bulaşmayın bu firmaya perişan eder sizi. Yaptığım şikayetler yarısını'da kendi kendilerine kapatmışlar ve aldığım hız.
    Daha Youtube ekşi vs gibi yerlerde bu firmayı kullanmasın insanlar diye bilinçlendireceğim.
    D Smart Net Uzak durunD Smart Net Uzak durun







  • Ayni olay bende de 24mbps var akşam olunca hiz 3 ile 5 arasi gidip geliyor. Ariyorum turk telekomdan kaynali diyor. Iki adsl ac kapa yaptiriyor boylece aksam sporumuz bitiyor. Allahtan bu ay tahattutum bitiyor bir daha da bulasmam.
  • ozan19881 kullanıcısına yanıt
    Artık utanıyorum aramaya düşünün banada ip güncellemisi yapıp duruyorlar.
  • Mitakcan34 kullanıcısına yanıt
    Adamlara ariza kaydi acin diyorum turk telekom hiz sorunlarina ariza kaydi acmiyor gibisinden bir sey dedi. Son 15 gubum kaldi ugrasmak istemedim. Ne halleri varsa gorsunler
  • ozan19881 kullanıcısına yanıt
    Şuan müşteri hizmetleriyle konuşuyorum sen düşün. Onları akşam aramadan içim rahat etmiyor artık.
  • Dsmart sitesinden 24 mbps Superonline 69.90 tl dün kafaya koymuştum abone olmayı, forumdaki arkadaşlardan aldığım yorumlar hep senin söylediğin şekilde olunca vazgeçtim. Ben de Turknet'ten bu şekilde insanları uzak tutmaya çalışıyorum lanet olsun hepsine.
  • Gurkanic kullanıcısına yanıt
    Aman sakın sakın. Müşteri hizmetlerin deki kadın bile bizim ekranlarımızda bile sayfalar yavaş açılıyor diyor olaya bak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mitakcan34 -- 6 Mayıs 2020; 22:27:54 >
  • kimin üzerineyse internet
    https://tuketicisikayet.btk.gov.tr

    adresine e-devlet ile giriş yapıp şikayet edin.

    bir yandan da CİMER'e yazın.
  • LoRdOfWeB kullanıcısına yanıt
    Yaptım dostum 4 kere şikayet ettim. Cimerin bana geri dönüş maillerini yarın atarım buraya.
  • Mitakcan34 kullanıcısına yanıt
    Çözülmedi diyerek tekrar tekrar aynı şikayeti de açmışsınızdır o zaman haliyle. CİMER'e de şikayet ettiyseniz başka bir şikayet mercii kalmamış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.