Şimdi Ara

D-Smart Modüllü Üyelik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
3.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Başka bilgiler geldikçe eklenecektir.

• Resimdeki kutudan anlaşılan smart kartla beraber satacaklar. Umarım tek modül olarakta satıp kutulu üyler içinde modüle geçiş olanağı tanırlar. Gelişmeleri heyecanla bekliyoruz.
  • sadece kart satarlarsa çok bomba olur.
  • evet şu dandik d-smart cihazlarından kurtulmak için iyi bir haber
  • Eşleşik kart sistemi diye anılan sistem;

D-smart cihazlar ile Digitürk'ün Irdeto kartlarında mevcut idi...

Şimdi D-smart'ın çıkardığı bu modül ile eşleşik sistemin modül üzerinden devam edeceği
    anlaşılıyor...

D-smart bu modüllerini piyasaya sürdükten sonra atak yapacak mı acaba!?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Eşleşik kart sistemi diye anılan sistem;

Şimdi D-smart'ın çıkardığı bu modül ile eşleşik sistemin modül üzerinden devam edeceği
    anlaşılıyor...

Hocam dreambox 7000 serisine modül takılmıyor muydu :) :)

Bu arada daha firma kaynaklı hiç bir açıklama yok. Biz bunu dvb-s için beklerken adamlar karasal digital yayına başlamaya hazırlanıyor olmasın. Modüllü LCD TV'ler için olabileceği gibi Türksat AŞ Kablonet şebekesi üzerinden kabo TV bile olabilir. Neden olmasın? Türksat AŞ eğer yeni kablo tv operatörleri hiç düşünmediyse neden teledünya markasını yarattı digital kablo tv için?

Belli olan hiçbir şey yok... Bir tek modül kesinlikle satmayacağız deyip seve seve ( mi acaba?) modül satmaya hazırlanan tükürdüğünü yalayan bir firmanın varlığı kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

Bir tek modül kesinlikle satmayacağız deyip seve seve ( mi acaba?) modül satmaya hazırlanan tükürdüğünü yalayan bir firmanın varlığı kesin.

başka sözlerini yaladıkları gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD Kanallar gitti (Modüllü Üye)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: engunaydin

quote:

Eşleşik kart sistemi diye anılan sistem;

anlaşılıyor...

Hocam dreambox 7000 serisine modül takılmıyor muydu :) :)

Bu arada daha firma kaynaklı hiç bir açıklama yok. Biz bunu dvb-s için beklerken adamlar karasal digital yayına başlamaya hazırlanıyor olmasın. Modüllü LCD TV'ler için olabileceği gibi Türksat AŞ Kablonet şebekesi üzerinden kabo TV bile olabilir. Neden olmasın? Türksat AŞ eğer yeni kablo tv operatörleri hiç düşünmediyse neden teledünya markasını yarattı digital kablo tv için?

Belli olan hiçbir şey yok... Bir tek modül kesinlikle satmayacağız deyip seve seve ( mi acaba?) modül satmaya hazırlanan tükürdüğünü yalayan bir firmanın varlığı kesin.

Selam usta,

Dreambox 7020'de modül girişi var! Çözümünü anladım, ancak başka bir sitedeki üye
    ilginç bir mesaj yazmış...

Alıntı aşağıda,
    quote:

Orijinalden alıntı: bestboy1903
    Arkadaşlar hemen size bu modül hakkında biraz bilgi vereyim modül tek başına sıradan kart girişli CI bir uydu alıcısında Dsmartı izlemeye yaramıyor. Piyasada Dsmart ready özelliği ile satılan cihazlarda kullanılmak için piyasaya sürülmüş bir ürün kullanılacağı cihazda NDS videoguard şifreleme sisteminin çalışması için gerekli java işletim platformunun yüklü olması gerekiyor.

Anlaşılan java uygulamasının çalıştığı receiver'ler yakında piyasaya çıkacak... Goldmaster'de böyle bir ürün varmış diyorlar.

Ancak;

Yinede diyorum ki, modülün çıkarılması platform açısından tarihi bir hatadır. Paylaşım
    imkanının eskisine göre daha kolay olması muhtemeldir. Zira modüllerin simüle edilmesi
    receiver'lere göre daha kolay...

Saygılar.

• bende bu sitede açıklıyorum diger forumlara vermedim bu yazımı..

dsmart müşteri hizmetlerini aradım böyle bir şey yok cevabını aldım.

Tanıdık bayii var dsmart satışı yapan onada sordum şöyle bir cevap aldım. Evet gördüm 1 ay sıro çıakcak şuanki kampanyaların bitmesini bekliyorlar cevabını aldım
  • quote:

Paylaşım
    imkanının eskisine göre daha kolay olması muhtemeldir. Zira modüllerin simüle edilmesi
    receiver'lere göre daha kolay...

Saygılar.

Ancak şu an emusuzluktan açılamıyor. D-Smart sistemi NDS daha gelişmiş bir sisteme geçti. Mevcut emular kart olsa bile çözmüyor. Evet modül sayesinde paylaşıma verilebilecek ancak çözen emu olmadığından çözemeyeceğiz. Bu gelişmeyi diğer yayıncılar da izlerse paylaşım defteri yakında kapanır. Hatta kebab gibi defterler bile kapanır modül olmaksızın. Yine modüller gözde olacak bir süre belki de...
  • Lig maçlarını kim alırsa o satar şimdi çıkarmaları sade ön hazırlıktır.
  • Süper haber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suÇ -- 11 Kasım 2009; 21:45:37 >
  • Güzel haber.
    Eski digiturk modüllü üyelik zamanından kalma modülüm duruyor uyarsa ona takıp kullanırım.
  • 20 Kasım 2009 tarihi itibariyle tüketicilerin kendi uydu alıcılarıyla da D-Smart dünyasına erişebilecekleri yeni satış modeline başlıyoruz.

Ekte resmini göreceğiniz D-Smart Modüller sadece D-Smart kartına uyumlu olarak özel üretilen VideoGuard tipi modüllerdir. Sadece modül girişi olan uydu alıcılarında kullanılabilir.

Modüllü içerik tüketicilerimizin yararlanabileceği bir alternatif olarak pazara sunulmuştur, markalarımızın kutu satışları aynen devam etmektedir.

o D-Smart Modül ile birlikte sadece Giriş+Spor paketi satışı yapılacaktır. (Eurosport kanalı bu paket içinde olmayacaktır)
    o D-Smart Modülün mülkiyeti D-Smart' a aittir,tüketici 12 ay sonunda devam etmezse Modülü D-Smart' a iade edecektir.
    o D-Smart Modül kirası ve 1 yıllık Giriş+Spor paket bedeli 399 TL'yi bayi D-SİS üzerinden müşterinin kredi kartından tahsil edecektir.
    o 399 TL'yi tek çekim veya vade farksız 12 taksit olarak D-SİS üzerinden satışı yapılabilecektir.
    o D-Smart Modül ve 1 yıllık Giriş+Spor paketi sadece Kredi Kartı ile D-SİS üzerinden satılabilir.
    o Sadece D-Smart Modül satışı yapılamaz. İçerik ile birlikte tüketiciye ulaşır.
    o Tüketici 39,99 TL Aktivasyon ücretini bayiye peşin olarak ödeyecektir.

• yuh !
    400 tl ! 12 ay için.
    uefa avrupa kupası maçları izlenebilecek sanırım bu modüllü paketle.
    ama hiç akıl işi değil. normal dsmart kutusu al daha iyi.
  • dsmart full+spor paketi+kutu şuan ayda 39,90 sadece giriş+spor hemde modüllü üyelikte bu fiyat olmaz zaten bizede böyle bir mail gelmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.