Şimdi Ara

D-Smart HD Plus + Maxi Paket HD + Sinema TV HD Paketi (ANKARA)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Canlı yayını durdurma, geri alma ve canlı yayın anına kadar ileri sarma,
    Bir program izlerken, istediğiniz diğer bir programı kaydetme,
    Aynı anda iki farklı programı kaydetme,
    Dizi programların tüm bölümlerini seri olarak kaydetme,
    Program rehberinden istenen programı işaretleyip kayıt edebilme,
    Zamanlayarak kayıt edebilme "Kurulma Özelliği ",
    D-VD Club Hizmeti: İstediğiniz anda, istediğiniz kadar program seçip izleyebilirsiniz.
    7 günlük program rehberi,
    İnteraktivite "Kumandanız ile TV ekranınızda oyun ve iddia oynayın, güncel, dünya, ekonomi ve spor haberlerini okuyun, hava durumunu takip edin, kısaca D-Smart dünyanızı kendiniz yönetin.",
    Favori kanal listesi "4 (+1) adet",
    Çocuk kilidi,
    Kanal (5000 kanal).

Geçen ay peşin olarak almış olduğum 1 senelik Maxi Paket HD + Sinema TV HD paketi de cihazın içinde mevcuttur.
    Cihaz hdmi kablosu üzerinden dolby digital (dts) ses aktarımı yapabilmektedir.
    Sadece Maxi paketin aylık kullanım ücreti sitesinden de göreceğiniz gibi 55 TL'dir
    Cihazın içerisinde 320 GB hard disk mevcuttur.
    Cihazda en ufak kılcal çizik dahi bulunmamaktadır.

İstediğim ücret 600 TL'dir

Tel : (0541) 2322234
     D-Smart HD Plus + Maxi Paket HD + Sinema TV HD Paketi (ANKARA)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edi1907 -- 1 Eylül 2013; 12:31:40 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• dostum fiyat biraz pahalı gibi. kendi sitesinde 2 yıllık peşin ödeme maxi paket için 1050 sinema tv için 200 tl 2 yıllık 1250 ise 12 aylıgı 625 eder ki seninki muhtemelen 10 aylık felan. bence makul bir fiyata indirirsen daha çabuk satarsın..
    hayırlı satışlar...

bu arada fiyat ve paketlerle ilgili yanlışım varsa şimdiden affola.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByLabTek -- 2 Eylül 2013; 2:40:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

dostum fiyat biraz pahalı gibi. kendi sitesinde 2 yıllık peşin ödeme maxi paket için 1050 sinema tv için 200 tl 2 yıllık 1250 ise 12 aylıgı 625 eder ki seninki muhtemelen 10 aylık felan. bence makul bir fiyata indirirsen daha çabuk satarsın..
    hayırlı satışlar...

Şimdi baştan hesaplayalım; 1250 peşin + 40 TL de bir defaya mahsus iç kurum bedeli alınmaktadır yazıyor = 1290
    Yani senelik fiyatı 645 TL'ye geliyor,

Benimkisi ise 10 aylık değil; belirttiğim gibi tam 11 aylık.

Şimdi can alıcı noktaya değinmek istiyorum. Cihazın mülkiyeti bana ait; D-smart tan aldığın zaman 24 ay sonunda cihazı D-smarta geri vermek zorundasın.
    Bundan dolayı da o cihaza verdiği paket fiyatı ile benim cihaza verdiği paket tutarı bir olmuyor. Çünkü oluşturduğu fiyatın içerisine cihaz kullanım ücretini de eklemiş oluyor.

Sonuç olarak alacak kişi sadece paket fiyatına cihazın mülkiyetine de sahip olmuş oluyor.

Cihazın bütün özellikleri gerçekten harika; bir filmi seyrederken başka bir filmi kaydetme, sezonluk dizi kaydetme, d-smart blu, vs, vs. Tek ama tek satma nedenim nickimden de anlaşılacağı gibi aşığı olduğum takımın Avrupa'da 2 sene bulunmayacağından dolayı şu an için kullanmayacağım

• quote:

Orijinalden alıntı: edi1907

quote:

Orijinalden alıntı: ByLabTek

dostum fiyat biraz pahalı gibi. kendi sitesinde 2 yıllık peşin ödeme maxi paket için 1050 sinema tv için 200 tl 2 yıllık 1250 ise 12 aylıgı 625 eder ki seninki muhtemelen 10 aylık felan. bence makul bir fiyata indirirsen daha çabuk satarsın..
    hayırlı satışlar...

Şimdi baştan hesaplayalım; 1250 peşin + 40 TL de bir defaya mahsus iç kurum bedeli alınmaktadır yazıyor = 1290
    Yani senelik fiyatı 645 TL'ye geliyor,

Benimkisi ise 10 aylık değil; belirttiğim gibi tam 11 aylık.

Şimdi can alıcı noktaya değinmek istiyorum. Cihazın mülkiyeti bana ait; D-smart tan aldığın zaman 24 ay sonunda cihazı D-smarta geri vermek zorundasın.
    Bundan dolayı da o cihaza verdiği paket fiyatı ile benim cihaza verdiği paket tutarı bir olmuyor. Çünkü oluşturduğu fiyatın içerisine cihaz kullanım ücretini de eklemiş oluyor.

Sonuç olarak alacak kişi sadece paket fiyatına cihazın mülkiyetine de sahip olmuş oluyor.

Cihazın bütün özellikleri gerçekten harika; bir filmi seyrederken başka bir filmi kaydetme, sezonluk dizi kaydetme, d-smart blu, vs, vs. Tek ama tek satma nedenim nickimden de anlaşılacağı gibi aşığı olduğum takımın Avrupa'da 2 sene bulunmayacağından dolayı şu an için kullanmayacağım

eleştirim yapıcı sonuçlandı:) şuan almak isteyenler için daha detaylı bilgiler vermişsin. umarım en kısa sürede satarsınız. iyi geceler...

• Teşekkürler; size de hayırlı geceler...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HD receiver ve HD olmayan TV...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.