Şimdi Ara

D SMART MODÜL SORUNU? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
6.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    modülde sorun oldugunu bende sanmıyorum.Taktım aktivasyon yapıldı anında açıldı görüntü çok güzel.Ama gel gelelim 3-4 kanalda uzun süre donmalar mozaik gibi görüntüler mevcut 15 dk. düzgün çalışıyorsa 3-4 saat sinyal bozuk geliyor.
  • webmasterrizmir kullanıcısına yanıt
    Belki o kanalların sinyal seviyesi düşüktür donma olunca sinyal seviyesine baksana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya da direk müşteri hizmetlerini ara

• arasira kullanıcısına yanıt
    evet sorunlu olan kanallarda sinyal diğer hd kanallarına göre daha az geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmasterrizmir -- 3 Eylül 2014; 17:01:29 >
    Kaç peki?

Eğer sinyaldense çanağa ayar çektirmen lazım. Kanald hd ve cnn türk hd de smart spor hd nin frekansındaydı sanırım o zaman onlarda da sorun yaşaman lazım

aynen oyle dostum, kanal d hd , smart sport hd ,smart sport2 hd kanalları sorunlu şu an , diğer tüm kanallar cam gibi.Diğerlerinde nerdeyse sinyal 100, sorunlu kanallarda 20-30 arası sinyal geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webmasterrizmir -- 3 Eylül 2014; 17:18:50 >
    O zaman çanakta sizin sorun. Sinyal seviyesi kaçlardayken donma oluyor tam bilmiyorum ama %25 lerin altında donma olur sanırım. Bi uyducu çağırın

60 lık çanak var lnb de iyi bir ücret ödemiştim zamanında taktırırken umarım uyducu sorunu çözer.Tamda şampiyonlar ligi öncesinde canım sıkıldı valla
    Onda bişey yok ya çanağı çevirecek

Kanal D hd nin frekansı bende de düşük. Yağmurdan sonra kesilmeler oldu. Yağmurdan önce yüzde 40 lardaydı. Yapmurdan sonra yüzde 30 seviyelerine düştü şimdi gene yüzde 40. larda.

• nat geo
    ve sinematv kanallari acmiyor bendede
    geri kalan ne varsa aciyor.

modülü bir güncellliyebilirsem
    hangi versiyona sahip oldugunu nasil ögrenebiliriz modülün
  • arkadaşlar CI modül üyelik aldım açtırdım kanalları HD kanallarda sıkıntı yaşıyorum.

Çözüm CI+ modülle değişim midir?
  • matsipik M kullanıcısına yanıt
    Fark etmez. sinyal seviyeniz yetersiz olduğu için hd lerde kırılma olur. Uydu işinden anlıyorsanız ince bir ayarla sorun çözülür. Olmadı bir uyducuya ayar yaptırın anteninizi.
  • teknokolik35 T kullanıcısına yanıt
    Hocam Teşekkürler cevap için. merkezi uydu sistemi olduğu için aşağı katlara inerken sinyal kalitesinde azalma olabilir ama yine de yöneticiye söyleyip uyducu getittireyim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.