Şimdi Ara

D SMART MODÜL SORUNU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
6.765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BİMEKSTEN BİR YILLIK MAXI+HD PAKET ALDIM. DÜN GELDİ. D SMARTI ARAYIP AKTİFLEŞTİRDİK. FAKAT KANALLARIN ÇİFRESİNİ ÇÖZMEDİ. BAZI KANALLARDA OSD14 HATASI VERDİ (BU KART BU MODÜLÜN DEĞİL). BENİ TEKNİK SERVİSE YÖNLENDİRMEK İSTEDİLER 30 TL ÜCRETLE KABUL ETMEDİM. SONRA BİMEKSTEN DEĞİŞİM YAPIN MODÜL ARIZALI DEDİLER. BİMEKSİ ARADIM KABUL ETMEDİ. D SMARTI ARAYIN DEDİLER. D SMARTI ARADIM TEKRAR UĞRAŞTIK MODÜLÜ TAK ÇIKAR FİŞTEN ÇEK VS.. BAZI KANALLAR GELDİ SD KANALLAR STAR HD NTV SPOR HD FAKAT DİĞER HD KANALLARIN ÇOĞU GELMEDİ. KANAL D HDNİN FREKANSINDAKİ KANALLAR GELMEDİ. CNNTÜR HD SMARTSOIR HD GİBİ KANALLARIN HALA ŞİRESİ ÇÖZÜLEMEDİ. ŞİMDİ BENİ BAYİYE YÖNLENDİRİYORLAR OLMAZSA TEKRAR BİMEKSE. BU NASIL BİR İŞTİR. BAŞINA GELEN VAR MI? KEŞKE ALMASAYDM.

• Arkadaşlar bir benim mi başıma geldi yaw.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardşm şifreyi açmyorsa gidip durumu anlatacaksın,eşşek gibi değştirecekler,bunu söylerken şikayet dilekçesi vereceğini söyle,yine olmazsa gerçekten şıkayet et bak nasıl yola geliyorlar.

• Şikayet dilekçesi nereye veriliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Şikayet dilekçesi nereye veriliyor?

Tüketici hakları veya bir yer daha vardı hatırlayamadım araştırırsanız bulursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Invstgns Dıs.

quote:

Tüketici hakları veya bir yer daha vardı hatırlayamadım araştırırsanız bulursunuz.

https://tuketici.btk.gov.tr/sikayetyaz/

adresini kullanıp d-smart firmasını şikayet edebilirsiniz.
    Önce siteye üye olmanız ve bahsi geçen mağdur siz olmalısınız.
    Ertesi gün işiniz çözülmezse diplomamı yırtarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: atobaba

quote:

Orijinalden alıntı: Invstgns Dıs.

quote:

https://tuketici.btk.gov.tr/sikayetyaz/

adresini kullanıp d-smart firmasını şikayet edebilirsiniz.
    Önce siteye üye olmanız ve bahsi geçen mağdur siz olmalısınız.
    Ertesi gün işiniz çözülmezse diplomamı yırtarım.

Bu linki vermeniz iyi oldu hocam işime epey yarıyacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D-smart modül aktivasyonu
    4 yıl önce açıldı
    SMART TV için KLAVYE SORUNU
    8 yıl önce açıldı
    Samsung TV de IPTV Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Site açılmıyor yaklasık 1 saattir yoksa bende şikayette bulunacaktım
  • D smart teknik servisinden aradılar. sorun d smartın kanal d hd frekansında bulunan kanalların fec ayarını 3/4 ten 5/6 olarak değiştirmesiymiş. ve panasonicin dahilil uydu alıcılarında göstermeyeceğini söylediler. fec ayarı yok. panasonic servisini aradım o da d smartı suçladı. üreticilere uyumluluğunu sormadan değişiklik yaptıklarını söylediler. panasonicin 2013 modelleri haricindeki televizyonlarının dahili uydu alıcılarında maalesef kanal d hd nin frekansında olan kanalları göstermeyecekmiş. harici bir receiver almam gerekiyor:((
  • Sizin sorununuzun aynısı bende bir farkla yaşandı. Ben de dün Bimeksten maxi paketli modül aldım Next uydu alıcısına taktım. 1 saat müşteri temsilcisiyle uğraştık olmadı. Sorun çözülmeyince; uydu alıcısındaki kanalları silip Türksat'ın güncelleme frekansını girip kanalları tekrar yükledim. Uydu alıcımın yazılımını da güncelledim. Sonra kontrol ettiğimde açıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 28 Ağustos 2013; 18:03:06 >
  • Ben de aynı işlemi uyguladım olmadı. Sorun sadece o frekanstaki kanallarda star hd ntv spor hd bunlarda problem yok.

• quote:

Ben de aynı işlemi uyguladım olmadı. Sorun sadece o frekanstaki kanallarda star hd ntv spor hd bunlarda problem yok.

Bunu dsmart feci tekrar eskiye düzeltmedikçe çözme şansınız yok.
    Yada tv firmanız güncelleme çıkartması gerek.
    Tek yol uydu alıcı almanız şu aşamada.

Atlanta hd cihazımla aynı sorunu yaşamıstım. Ondada fec düzeltme yoktu ama hemen 1 hafta sonra yeni versiyon cıkartarak sorunu çözdü atlanta firması
  • benimde başıma geldi ama sorunu çözdüm 0850 266 0 266 yı aradım ordan direk teknik desteke bağlandım (2) sonra tv de uyarı kodu alıyrsanıza bağlandım (1) sonra uyarı kodunu yazdım osd14 için (14) anında düzeldi ama ekran o uyarı aldığım kanalın üzerindeydi
  • panasonic tv'lerde olan bir sorun. panasonic bununla ilgili d-smartla görüştüklerini belirtmiş. forumda konuşuluyor ve şikayet var sitesi bu sorunu yaşayanlarla dolu.
    bir süre bekleyip çözüm bulunmazsa harici receiver almakta fayda var.

• Evet hocam. Yalnız kanallara bakayım dedim çekiyor şu an hepsi:))

• Çalışanlar hiçbirşey bilmiyor. D smart pnasonicin dahili uydu alıcısının o frekanstaki kanalları açmayacağını söylüyor panasonici arıyorum o da aynısını söylüyor fakat kanalların hepsinin şifresi çözüldü şu an. D smarta diyorum ki cnn türk hd açılmıyor bizim öyle bir kanalımız yok diyorlar şaka gibi

• evet bütün kanallar açıldı hayret. ne yaptılar acaba
  • Hımmm o zaman bi değişiklik yaptılar.

• DSMART yeni modül çıkardı.CI+
    bunu alın tüm kanallar açık..
    modülünüz garantide ise ücretsiz değişim yapıyorlar..
    bu söylediklerim panasonic TVler için geçerli diğerlerini bilemem
  • bende de aynı sorun var. Evde 2 adet kendinden uydu alıcılı tv var 1.Panasonic 2.Vestel ama ikisinde de göstermiyor. Panasonic'te hiç göstermiyor, Vestel'de de ses var görüntü bozuk cd gibi :) uzun zamandır böyle sd olarak izliyorum maçları vs :D önerisi olan varmı ?
    QRHANN,
    DSMART yeni modül çıkardı.CI+
    bunu alın tüm kanallar açık..

demiş ama nasıl yapmak lazım. 2 yılı geçti bizim modül. Akşamada maç var :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.