Şimdi Ara

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.586
Cevap
57
Favori
192.588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar Daha öncesinde D-fix kullandım ancak kanal sıralama sorunu yüzünden tekrar HD recevire döndüm. Ancak şimdi forumu okuduğumda 2015 ve 2016 çıkışlı televizyonların kanal sıralamasını otomatik yaptığını yazan yazılar okudum. Televizyonum yeni 2016 model samsung acaba kanal sıralamasını otomatik mi yapar. Ona göre tekrar D-fixe geçmeyi düşünebilirim. Şimdiden vereceğiniz cevaplar içim teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ftaha

Merhabalar arkadaşlar Daha öncesinde D-fix kullandım ancak kanal sıralama sorunu yüzünden tekrar HD recevire döndüm. Ancak şimdi forumu okuduğumda 2015 ve 2016 çıkışlı televizyonların kanal sıralamasını otomatik yaptığını yazan yazılar okudum. Televizyonum yeni 2016 model samsung acaba kanal sıralamasını otomatik mi yapar. Ona göre tekrar D-fixe geçmeyi düşünebilirim. Şimdiden vereceğiniz cevaplar içim teşekkür ederim.

Benim televizyon yanlış hatırlamıyorsam 2011 veya 2012 model olması lazım ( Samsung - 60" F7000 )

Şu an işyerinde olduğum için tam olarak hatırlamayabilirim fakat hatırladığım kadarıyla MENÜ den Yayın Seçenekleri veya Anten gibi bir alt giriş olmalı. Buraya girdiğinizde DSmart seçeneği çıkıyor. Bunu seçip otomatik taramayı başlatın. Bu şekilde Dsmart'ın kendi kanal sıralaması televizyonunuza yüklenir. Tabii bu dediklerim modül kullananlar içindir. Eğer HD receiver kullanıyorsanız buna zaten gerek. Modül kullanırsanız tek kumandayla işinizi görürsünüz.

Yalnız modülden HD receivera döndüyseniz taahhüt vermiş olabilirsiniz bu nedenle taahhüt sona ermeden tekrar modüle dönerseniz cezai şarta düşebilirsiniz.

• evet arkdasin dedigi gibi modul varsa televizyonu fabrika ayarlarindan sifirlayip tekrardan dsmart i secip tarattiktan sonra kanal listesi orjinal dsmart kanal listesi gibi olur dsmart uyumlu led tv ler arçelik lg samsung sony vestel simdilik sitesinde bunlar gozukuyor direk dsmart olarak taratmak icin
  • yada usenmiyorsaniz ayarlardan kanallari ayarla seceneginden listeyi istediginiz gibi yapabilirsiniz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitone

evet arkdasin dedigi gibi modul varsa televizyonu fabrika ayarlarindan sifirlayip tekrardan dsmart i secip tarattiktan sonra kanal listesi orjinal dsmart kanal listesi gibi olur dsmart uyumlu led tv ler arçelik lg samsung sony vestel simdilik sitesinde bunlar gozukuyor direk dsmart olarak taratmak icin

dsmart seçeneği yok. lg tv var bende. digiturk filbox var.
  • sana link atayim dsmartin sitesinde lg televizzyon icin nasil ayar yapilir diye ama tv yi sifirlayip fabrika ayarlarina donmek gerek burada detayli gosteriyor
  • Bu aralar mega paketin pazarlık sonrası rayişi nedir arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trakianboy

Bu aralar mega paketin pazarlık sonrası rayişi nedir arkadaşlar?

10 tl alanlar çok var..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben uzun zaman sonra dsmart a geçtim aslinda vardi sd dsmart uydu alici 2008 de almistim 2 sene paket aldim sonra omur boyu ucretsiz denilen kanallar kapatildi bende hd gecis kampanyasina gecerek 1 senelik sinema dizi paketini aldim 12 ay sinema dizi+6 ay mega paket hediye+3ay ek belgesel paketi hediye 3 ay gecmesine ragmen ek belgesel paketindeki kanallar acik sanirim onuda 6 ay sonra kapatacaklar aylik 31 tl oduyorum bide sd dsmart eski uydu alicimi verdim,24 aylikta vardi kabul etmedim 24 ay sinema dizi+12 ay mega paket hediye +6ay ekbelgesel paketi hediye eski uydu alicim bende kalacakti kabul etmedim,modul olarak kullaniyorum tum kanalllar acik bakalim ne olacak,suan genel olarak mega pakete 10 veya 15 tl oduyenler varmis martta taahhütüm bittigimde ins bende ole yaparim :) birde filbox kullaniyorum oda idare eder
  • 31 tl fatura oduyorum arkadaslar taahhüt bitince 15-20 tl yaparlarmi?
  • Ocakta Dsmart'ı kapattırdım 18 tl aylık ödeme yaparken 35 tl fatura çıkarttılar kabul etmedim kapatın dedim kapattılar. Dün sabah Dsmart genel merkezden aradılar 17 tl 2 yıl kabul edermisiniz dediler kabul ettim. ( mega paket )

şimdi Dsmart'ın cam modülünü kullanıyorum ama gene Frekanslar kanallar karışmış. Aradım d smart'ı bana HD uydu alıcı yollayın ücretsiz dedim CAM MODÜLÜ bize aida edin kabul ederseniz yollayayım dediler. Mülkiyeti bana ait olan cam modülü size vermek zorunda değilim deyince kampanyamız bu şekilde dediler. Hiç birşey söyleyemediler.

Benim elimde Dsmart'ın HD uydu alıcısı var ama onu kabul etmiyorlar hiçbir şekilde. Ben çözemedim bu işi Cam modülden devam edicez galiba. Bunun gibi sorun yaşayan arkadaşlar var mı ?
  • Benimde son değişen frekanslar ile film kanallarında 2-3 tanesi hariç hepsinde buzlanma oluyor yine... Merkezi uydu var binada müdahalede edemiyorum, çok sıkıntılı bir durum... Modül kullanıyorum, denemelik uydu alıcısı bulsam deneyecem modülü takıp.
  • chamurpeace oo iyimis benimkisi sinema dizi paketi 12 aylik+6ay mega paket+3 ay belgesel paketi ama 3 ay gecmesine ragmen ek belgesel paketindeki kanallar acik bende senin taktigi uygularim artik d
  • Mefisto-TR bazi kanallarda sinyal sorunu yasiyorsan canagin ucundaki LNB degistirmen gerekir eletronikci cagir bir tane yapsin :=)
  • beyler benimde 2 yıl peşin aldığım modul var. kanalların çoğu gitmiş. movie smart kanalında nba maçı çıkıyor. nba kanalında food yazıyor yemek yapıyorlar vs şimdi modulden tüm kanalları tekrarmı taratıp indirmem gerekiyor.?
    kanalları tarattıgımda benim kanal listesi yine birbirine girecek. önemli değil pc den çözeriz fakat kafama takılan şu var izlediğim film kanalları kayıp sinyal yok diyor onlar geri gelirmi.? Modul başa bela
  • mustafasadık dsmart a yaşanan sistemsel problem olmustu modulde problem yok kanallari silip tekrardan taratacan
    12072 V 27500 FEC:5/6 modülasyonu (DVB-S2 & 8PSK)
    12245 H 27500 FEC:5/6modülasyonu (DVB-S2 & 8PSK)
    12187 V 27500 FEC:5/6 modülasyonu (DVB-S & QPSK)
  • Arkadaşlar trt 4k frekansı değişmiş modül olduğu içinde manuel olarak frekans değerlerini giremiyorum. Bu olayı nasıl çözebiliriz acaba? D smartın kanalları kendisi güncellemesi gerekmiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasamkn

Arkadaşlar trt 4k frekansı değişmiş modül olduğu içinde manuel olarak frekans değerlerini giremiyorum. Bu olayı nasıl çözebiliriz acaba? D smartın kanalları kendisi güncellemesi gerekmiyor mu?

dediklerinizin tam tersi bi durum var modül olduğu için otomatik güncelleme olmaz .frekansı manuel olarak ekleyeceksiniz
  • kacanga kullanıcısına yanıt
    Tv de dsmart kurulumu varsa ve bu şekilde kurduysanız otomatik günceller. aynı dsmart kutusu kullanıyorsunuz gibi. sıralama yapamazsınız. Ben vestel tv de bu şekilde kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknokolik35

Tv de dsmart kurulumu varsa ve bu şekilde kurduysanız otomatik günceller. aynı dsmart kutusu kullanıyorsunuz gibi. sıralama yapamazsınız. Ben vestel tv de bu şekilde kullanıyorum.

benim tv de olmadığı için aklıma gelmedi. peki hocam böyle frekans değişikliğinde . tekrar d-smart kurulumu ile düzelmiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.