Şimdi Ara

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK] (62. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
57
Favori
194.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    benimki de modüllü üyelikti.1 hafta önce bitti.
    celebic arkadasımızın uyarısıyla iptal faksı çekmiştim.
    peşinden bir de iptal edin diye telefon da ettim.

ama ben de de aktif gözüküyor.korktum.
    hemen modülü taktım.

nat geo lara baktım.şifreli kanallar göstermiyor.
    uygun bir fiyat vermezlerse istemiyorum zaten.

bu durumda ne oluyor,yapmam gereken birşey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhat1234567

arkadaşlar
    benimki de modüllü üyelikti.1 hafta önce bitti.
    celebic arkadasımızın uyarısıyla iptal faksı çekmiştim.
    peşinden bir de iptal edin diye telefon da ettim.

ama ben de de aktif gözüküyor.korktum.
    hemen modülü taktım.

nat geo lara baktım.şifreli kanallar göstermiyor.
    uygun bir fiyat vermezlerse istemiyorum zaten.

bu durumda ne oluyor,yapmam gereken birşey var mı?

Bende sizinle aynı durumdayım. Bana zaten peşin ödeme yapmışsınız herhangi bir işlem yapmanıza gerek yok dediler. Bu cevaptan sonra bir yamuk yaparlarsa tüketici mahkemesinde görüşürüz artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RİDEN7

D smart kafasına göre bazı kanallarımi kapatmış, aradığımda onlar size 6 ay hediyemizDi dediler, oysa benim paketim full paketti vs anlatana kadar canım çıktı, bu kadar gayri ciddi bir firma olamaz...

http://forum.donanimhaber.com/m_113208953/tm.htm
  • 2 sene önce 2 yıllık belgesel ve giriş paketini 240 lira ücretle almıştım. Yani ayda 10 liraydı.

şimdi bana 37 lira mega paket faturalı satmaya çalışıyorlar, ben peşin ödemek istiyorum dediğimde 1200 lira dediler. Firmayı btk ve şikayet var sitesine şikayet ettim, bakalım ne olacak.

peşin ödediğim bir sistemin, faturalıdan ucuz olması gerekir. para peşin sonuçta, ama çakallar üyelikten çıkmak için zorlayacak, sözleşmeyle bağlayacaklar ya.

valla canları isterse ben ayda 20 lira peşin veririm. yoksa trt var ulusal kanal var tv2 var izler dururum hem de bedava.
  • exturnell kullanıcısına yanıt
    Bende de durum aynı.

Geçen hafta 1 yıllık mega paket için 300 TL ye yakın fiyat önerdiler.

Peşin ödeme ile aldığımız için aramızda sözleşme yok imza yok.
    Filbox kullanıyorum nat geo olmadığı için pek sıcak gelmiyor.
    Yakında düşer fiyatlar diye düşünüyorum.

• bugün aradılar, btk ya şikayet etmiştim onun için arıyoruz dediler, bana 27 tl iki yıl sözleşme ile verelim dediler, ben de fiyatı fahiş bulduğumu söyledim, bana peşin makul bir fiyatla gelin abone olacağım dedim. Tekrar döneceğiz dediler, valla canları isterse.

Yılda 240 lira üzeri vermeyi düşünmüyorum mega paket için. Ya kabul ederler ya da trt belgesel den devam, parayı kolay kazanmıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalworks -- 10 Şubat 2016; 10:51:26 >
  • Benim Cam Modül içindeki kartı DSmart kendi HD uydu alıcısında kullanabilirmiyim acaba ? Kanal aramaktan bıktım artık. Bir fikri olan varmı ?
  • chamurpeace kullanıcısına yanıt
    Kullanamazsınız. Denemeyin, kartınız yanabilir. Cihazla kartın eşleştirilmesi gerekiyor. Bunu da yaparlar mı, bilmiyorum (ve sanmıyorum). Müşteri hizmetlerini bir arayın isterseniz.
  • Uzun süre aranızda değildim.
    Bugün ikinci modül üyeliğimin ilk yenilemesi için aradılar.
    Sinema+dizi+spor paketi için aradılar aylık 22 TL teklif ettiler.
    Teklif yüksek üstelik işlerim yoğun sonra arayın dedim.

• arkadaşlar herkese merhaba..

benim bir iki sorum oalcak

benim aboneliğim sine dizi paketi bayadır kullanıyorum

1. si bu pakete dahil olan kanallardan sanırım kapanan kanallar var dogrumudur ?_

2. si galiba bi sinema kanalı kapalı sanırım baby tv de kapalı değilmi ? bir de belgesel kanalı galiba vardı adını bilmiyorum .. başka kapalı olan varmı yada yayın frekansı değişen varmı ??

- eğer şunlar kapalıysa şu frekansı girerseniz açılır dediğiniz bir frekans ayarı varmı ?

birde samsung d serisi tv kullanan bir arkadaş varsa güncel kanal sıralamasını alabilirmiyim ?

herkese iyi seyirler..
  • husock H kullanıcısına yanıt
    linkte bir arkadaş hazırlamış vermiş..

http://forum.donanimhaber.com/m_113361136/f_//tm.htm#113361136
  • Merhaba,

1 sene önce bayiden almış olduğum Modül'ün yayın süresi dolmak üzere. Mülkiyeti bana ait olan modül için Dsart'a üyelik iptali müracaatı yapmak gerekli mi? Yoksa yayın sürenin sonu da kapatılacak mı? Müracaat yapmayıp yayını vermeye devam ederlerse bana aylık fatura gelmesinden ve uğraşmaktan çekiniyorum.

İlginize teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceT

Merhaba,

1 sene önce bayiden almış olduğum Modül'ün yayın süresi dolmak üzere. Mülkiyeti bana ait olan modül için Dsart'a üyelik iptali müracaatı yapmak gerekli mi? Yoksa yayın sürenin sonu da kapatılacak mı? Müracaat yapmayıp yayını vermeye devam ederlerse bana aylık fatura gelmesinden ve uğraşmaktan çekiniyorum.

İlginize teşekkürler,

kendisi kapanır.birşey yapmana gerek yok.
    dsmart tüm kanallar açık 15tl ye veriyor.yüksek fiyat verirlerse kabul etme
  • quote:

Orijinalden alıntı: IceT

Merhaba,

İlginize teşekkürler,

Abonelik sürenizi uzatmayı düşünüyorsanız DSmart müşteri hizmetlerini arayıp aboneliğimi uzatmak istemiyorum şeklinde beyanda bulunun. Aslında buna gerek yok ama onların size iyi bir teklifler gelmesine yardımcı olur.

Eğer uzatmayacaksanız herkes kendi yoluna deyip aramayın. Aranızda bir sözleşme yokken size nasıl fatura çıkartırlar ve o parayı nereden alırlar? Ödeme garantisi veya taahhüt almadan yayın vermezler.

• e_capkan & celebic,

Cevaplarınız için teşekkürler. Philips TV'de modül uyumsuzluk sorunu yaşadığımdan, devam etmeyi pek düşünmüyorum. Fiyat tabi ki çok önemli ancak teknik sorun beni bezdirdi.
  • Arkadaslar acil yanitlarsanizx sevinirim. Modullu uyeyim. Subat 9 unda anlasmam bitti ve yayin kesildi.(pesin yillik oduyorum). 9 aksami yayin kesildi. 10 unda aradilar dizi sinema peketine aylik 20 lira dediler kabul etmedim. 2 gun yayi kesikti. Ve bugun yani ayin 14 unde baktim yayinlar acik. Ne yapayim . d smarti arayayim mi? Daha sonra bana para cikarirlar mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dembay1

Arkadaslar acil yanitlarsanizx sevinirim. Modullu uyeyim. Subat 9 unda anlasmam bitti ve yayin kesildi.(pesin yillik oduyorum). 9 aksami yayin kesildi. 10 unda aradilar dizi sinema peketine aylik 20 lira dediler kabul etmedim. 2 gun yayi kesikti. Ve bugun yani ayin 14 unde baktim yayinlar acik. Ne yapayim . d smarti arayayim mi? Daha sonra bana para cikarirlar mi?

Sevgililer günü sebebiyle 13 ve 14 ünde tüm kanallar açık.

Yarın saat 24:00 ten sonra tekrar kesilir. Fatura filan çıkmaz.

• Arkadaşlar dsmart cam modül kullanıcısıyım sabah işe giderken birşey yoktu, akşam eve gelince TVde Dsmartın kendi kanallarında Siyah ekran çıkıp servis yok yazıyor ; biraz bekledikten sonra 'OA servisleri görüntülenemiyor ve Kontrol modülü düzgün çalışıyor.' diye yazıyor. Diğer kanallarda sıkıntı yok bir tek dsmartın kendi kanallarında böyle bir problem var bilen varsa yardımcı olabilirmi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxalper

Arkadaşlar dsmart cam modül kullanıcısıyım sabah işe giderken birşey yoktu, akşam eve gelince TVde Dsmartın kendi kanallarında Siyah ekran çıkıp servis yok yazıyor ; biraz bekledikten sonra 'OA servisleri görüntülenemiyor ve Kontrol modülü düzgün çalışıyor.' diye yazıyor. Diğer kanallarda sıkıntı yok bir tek dsmartın kendi kanallarında böyle bir problem var bilen varsa yardımcı olabilirmi???

Sinyal yenileme yaptınız mı? Buna rağmen düzelmediyse müşteri hizmetlerini arayıp teknik destek talebinde bulunun çünkü yayın geliyor ama modül şifre çözmüyor.

Aşağıdaki linki incelerseniz can sıkıcı bir konudan bahsediyor

http://forum.donanimhaber.com/m_97912042/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celebic -- 17 Şubat 2016; 8:57:47 >

• eteksen kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı durumdayım birşey yapabildiniz mi?

ben aradım yemledim fakat fiyatta anlaşamadık.Modül sahibini bahane etti ilk onu geçtik aylık 48 lira fiyat çıkardı.

Kampanya zamanıdır dedi 15 liraya üye olanlar icin vs. İşini icinden çıkamadım.Kampanya zamanı arayın o zaman deyip kapattım.
  • 
Sayfa: önceki 6061626364
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.