Şimdi Ara

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK] (116. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.595
Cevap
57
Favori
194.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam bende ip tv var 15 aylığı 80 liraya aldım. Tüm platform içerikleri mevcut yabancı uydu kanalları dahil.Sadece mutfağa alternatif ekonomik çözüm arıyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: meeb

Hocam bende ip tv var 15 aylığı 80 liraya aldım. Tüm platform içerikleri mevcut yabancı uydu kanalları dahil.Sadece mutfağa alternatif ekonomik çözüm arıyorum.
    Ucuz almışsın, ben 150.-TL'ye aldım ama sıfır takılma. Şimdilerde 240.-TL'ye abonelik veriyor.
  • nerden aldınız hocam?Maçlarda iki üç kere takılıyor ancak genelde memnunum.iptvserver dan aldım izmir biznet firması ancak serverler kıbrıstaymış

• quote:

nerden aldınız hocam?Maçlarda iki üç kere takılıyor ancak genelde memnunum.iptvserver dan aldım izmir biznet firması ancak serverler kıbrıstaymış
    Hocam 80'likleri biliyorum, habire donup duruyor ve insanı deli ediyor. Bende almıştım ama sonradan bir arkadaşa bila bedel verdim.

Şimdi Kalite TV diye birinden aldım, tavsiye ederim. Sıfır sıkıntı, donma yok, yeterki 7-8 MB/saniye internet bağlantınız olsun. Hatta bunun cep telefonları için uygulaması da mevcut, istersen dışarıda cebinden de izleyebiliyorsun veya pc'den. Ancak dediğim gibi ben alırken 150.-TL vermiştim, en son 240.-TL filan diyordu. Sen bunu araştır istersen, instagram'dan takip edebilirsin.
  • aslında benim firma da oldukça kurumsal uygulamaları web sayfaları canlı destekleri var.Ama dediğim gibi maçlarda ara sıra kasma özellikle tivibu kanallarında geçikme vs var.düzeltemediler henüz ayrıca ben kampanyalı 100 liraydı n11 üzerinden indirimle 80 ne aldım sonra 180 yaptılar

• quote:

aslında benim firma da oldukça kurumsal uygulamaları web sayfaları canlı destekleri var.Ama dediğim gibi maçlarda ara sıra kasma özellikle tivibu kanallarında geçikme vs var.düzeltemediler henüz ayrıca ben kampanyalı 100 liraydı n11 üzerinden indirimle 80 ne aldım sonra 180 yaptılar
    Hocam zaten takılmaz diyen yalan söyler illa ki takılmalar oluyor ama ben 3 aydır kullanıyorum, derbiler dahil sıkıntı yaşamadım. Seneye 300 dese yine alırım.
  • Mayıs ayında abonelik sona eriyor. 10 liraya bütün kanallar açık ama izliyor muyum hayır. Boşu boşuna 10 lira vermek saçma gelmeye başladı. Hep dip fiyat verdikleri için devam ettim ama bu sefer ona da niyetim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son 10 gün içinde teklif edilen paket ve fiyat bilgisi alan var mı?
  • İyi günler Dsmart DFİX CI+ MODÜL kartı Lg nin 2015 yılı Webos 2 yazılımlı 55uf8507 tvsi ile kullanıyorum modül takılı olduğu esnada kanal geçişlerinde sinyal yok-geçersiz hizmet hatası sonrası kanal geliyor, Lg 2015 sonrası tv ile Dsmart Modül kart kullanan ve sorun yaşamayan-yaşayan varmı var veya yoksa Lg tv için Model ve Webos sürümü (2, 3 ve 3,5) hakkında bilgi verebilir misiniz. Şimdiden teşekkürler.
  • ahmet ark A kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı televizyon ve aynı şikayet vardı. En son başedemeyince gittim Mutant Hd51 uydu alıcı aldım, taktım modülü sorun morun kalmadı. Bir daha da LG Tv almam, Allah korusun.
  • en son aldığınız fiyat teklifi neydi?
  • modülde 126. kanal olan planet çocuk kanalı kaldırıldı mı? bizde yok da..

• D-Fix’i komple uydu alıcısına taksak çalışmaz mı ? Kanalların ismini değiştirmek istiyorum. Ama Sony Bravia’da böyle bir özellik yok. Sıralama derdini modül ile çözdüm fakat isimlendirme de takıldım bu sefer. Acaba Sony Editör ile kanal listesinde isimleri değiştirebiliyor muyuz bilen var mı bunu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: trakianboy

en son aldığınız fiyat teklifi neydi?
    Aylık 10TL

• 12 ay modül icin mega paket 264 TL dedi. Normal fiyatı aylık 40 TL sizin için aylık 22 TL dedi. Bende yüksek dedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an Mega pakete 22 lira ödüyorum. Haziran ilk haftası taahhüt bitiyor. 3 defa aradılar her defasında yüksek fiyat dememe rağmen 29 lira altında teklif vermediler. Ne yapacağımı şaşırdım, tavsiyesi olan var mı?

• Kapat gitsin sonra ararlar 10tl dip fiyat

• 10 tl mega paket seyreden modüllü abonelerden biri üyelik numarasını paylaşsada, aradıklarında söylesek. Emsal teşkil eder...

• quote:

Orijinalden alıntı: autebay

10 tl mega paket seyreden modüllü abonelerden biri üyelik numarasını paylaşsada, aradıklarında söylesek. Emsal teşkil eder...
    Ben 14,85.-TL ödüyorum. İşine yararsa

D-SMART MODÜL KULLANICILARI KULÜBÜ [DMK]

• celebic kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, Mega paket değil mi sizinki?

• 
Sayfa: önceki 114115116117118
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.