Şimdi Ara

d smart'ın muhteşem bayisi::)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar, bana bir yardımda bulunun lütfen... teknosanın şu 2 aylık deneme sürümünü aldım. bayi efendilerle epey uğraştıktan sonra biri geldi bağlamaya (ki benim elektronik bilgim ondan fazladır sanırım) bir receiver taktı abi bu arızalı dedi gidip arabadan bir tane daha aldı onu taktı yayınlar gelir bekleyin dedi ve parasını alıp giderken ben sözleşme kağıdı yok mu dedim arkadaşın güya kağıdı bitmiş sonra gelip veririm diyerek evimden ayrıldı.. sonra kanalların bir bölümü gelmedi vs vs. Müşteri hizmetlerindeki gabilerde sorunu çözemedi ama benim şikayetim üzerine şunu tespit ettiler ayın 19 unda ben gelip bağlayın dediğimde benim aktivasyonumu yapmış sevgili bayi ama eve 21 inde geldiler.. Şimdi sorum şu ki adam bana receiverı verdi ama verdiğine dair hiçbirşey yok biraz öttüriyim mi bunları cihazın teslim zamanı gelince ne dersiniz???

• quote:

Orijinalden alıntı: tutanhamun

selam arkadaşlar, bana bir yardımda bulunun lütfen... teknosanın şu 2 aylık deneme sürümünü aldım. bayi efendilerle epey uğraştıktan sonra biri geldi bağlamaya (ki benim elektronik bilgim ondan fazladır sanırım) bir receiver taktı abi bu arızalı dedi gidip arabadan bir tane daha aldı onu taktı yayınlar gelir bekleyin dedi ve parasını alıp giderken ben sözleşme kağıdı yok mu dedim arkadaşın güya kağıdı bitmiş sonra gelip veririm diyerek evimden ayrıldı.. sonra kanalların bir bölümü gelmedi vs vs. Müşteri hizmetlerindeki gabilerde sorunu çözemedi ama benim şikayetim üzerine şunu tespit ettiler ayın 19 unda ben gelip bağlayın dediğimde benim aktivasyonumu yapmış sevgili bayi ama eve 21 inde geldiler.. Şimdi sorum şu ki adam bana receiverı verdi ama verdiğine dair hiçbirşey yok biraz öttüriyim mi bunları cihazın teslim zamanı gelince ne dersiniz???

Senin D-Smart'ı öttürme durumun yok öttürülme durumun var.

Sana özgü de değil, yanlış anlama. Aylık ödemeli, aydan aya sistemi ile abone olan hiç bir abone D-Smart'ı öttüremez; D-Smart onları öttürür.

Edit: D-Smart'ın kendisi bayisinden de muhteşemdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engunaydin -- 2 Mayıs 2012; 14:20:45 >

• quote:

D-Smart'ın kendisi bayisinden de muhteşemdir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.