Şimdi Ara

D-Smart'ı iptal ettim, hangi Platforma geçmeliyim? Neden?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 24,20 TL 'lik HD D-Smart Maxi Pakedimi bugün itibarıyla iptal ettim. Aydın Doğan isimli şahısa daha fazla para kazandırmak istemiyorum açıkçası.
    TV'imde Modül denilen aletin girişi var, ama nedir ne değildir bir bilgim yok. Şuan çanak anten ile eski uydu alıcımla SD yayın izliyorum. Bir kaç gün daha böyle idare edebilirim. ISS olarak TTNET kullanıyorum. Bana önerebileceğiniz bir platform var mı? Teledünya kullanmak için illa Uydunette mi almak lazım. Hiç bir bilgim yok. Tivibu'ya baktım fakat özellikle Discovery ve Nat Geo kanallarının olmaması yüzünden sıcak bakmıyorum. Önerilere açığım, umarım derdimi anlatabilmişimdir.
    Şimdiden teşekkürler.

• Benimde Dsmart buû ay bitiyor kapatıp başka bişeyler yapmak düşüncesindeyim ama bu tarz digiturk, dsmart ve tivibu yerine IPTV tarzı bişey mantıklı geLiyor.
    En azından her ay bunlara para ödemem ve Taahhüt denen saçmalığa bağlanmamış olurum diye düşünüyorum bakalım hayırlısı halen karar veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cluptechno

Benimde Dsmart buû ay bitiyor kapatıp başka bişeyler yapmak düşüncesindeyim ama bu tarz digiturk, dsmart ve tivibu yerine IPTV tarzı bişey mantıklı geLiyor.
    En azından her ay bunlara para ödemem ve Taahhüt denen saçmalığa bağlanmamış olurum diye düşünüyorum bakalım hayırlısı halen karar veremedim

Ben bu işlerden de fazla anlayan biri değilim. IPTV tam olarak nasıl oluyor?
  • Sánchez kullanıcısına yanıt
    Iptv olan uydu alıcı yada medya oynatıcı tarzı cihazlar da internet üzerinden uydu olmasada yayınları izliyorsun.

Bence google'dan falan araştırmalısın detaylı bilgiler bulursun ve seçim aşamasında durumuna göre karar verirsin.

• Cluptechno kullanıcısına yanıt
    Pc de iptv denen kodlar ve bir kaç ek yazılımla ligtv izlenebiliyordu. Dreambox denen zımbırtı tarzında mı çalışıyor? Yıllık şahısa belli bir ücret ödeyip mi yayın alınıyor? Ben o tarz kişilere pek güvenmiyorum açıkçası, kul hakkına da girmek istemem

• Sánchez kullanıcısına yanıt
    Belli bi ücret ödenerek server satın alınıyor evet ama madem düşünmüyorsun yapacak bişey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Cluptechno

Belli bi ücret ödenerek server satın alınıyor evet ama madem düşünmüyorsun yapacak bişey yok

Sizin kullandığınız bir server var mı peki? Tüm belgesel kanalları olan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu an kullandığım bi server yok cihaz gelince bakıcam uygun bişeyler.
    Ama piyasada satış yapan güvenilir kişiler var hatta @61murat61 nick li arkadaş daha fazla yardımcı olabilir

• Güncel

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.