Şimdi Ara

D-Smart HD PVR | Genel Konu | Kampanyalar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
1
Favori
24.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: samsungx

sd 2008 üyelerinin hakları kayboluyor kampanyayla dikkat edin.

Zaten 2008 sd kutusunu verenin aklında şüphe ederim. Ver dandik bir fta ayda 7 lirada fazla ver 168 Tl ye 2 yıl sonunda hd pvr cihazın olsun 2008 cihazında kalsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

sd 2008 üyelerinin hakları kayboluyor kampanyayla dikkat edin.

Zaten 2008 sd kutusunu verenin aklında şüphe ederim. Ver dandik bir fta ayda 7 lirada fazla ver 168 Tl ye 2 yıl sonunda hd pvr cihazın olsun 2008 cihazında kalsın.

kesinlikle doğru verilmez
  • Selam Arkadaşlar Kamapanya yok kavgasına bir son vermek için yazıyorum :)

Kampanya var ama sitede yazmıyor , sanırım 1 mayıs'ta girecekler çünkü hd kampanyası o zaman bitiyor.

Ben bugün arayıp başvurdum başvurumu aldılar , kampanya aynen yukarıda yazan gibi elimde 50 liralık dandik bir uydu alıcısı vardı onu vericem.

Bir haftadır beni kanırtan tivibu'ya kapak olsun, üçübirarada paket almak için bir hafta kastırdım evime kadar gelip bağlayamadılar. Daire numarımı sisteme yanlış kaydetmişler. 8 saat boyunca henüz taşınmadığım buz gibi evde babamın bekleyip hasta olmasıda cabası. Bundan sonra bedava verseler almam. Bu kampanya tam isabet oldu şahsen artık pvr'sız bir cihaz kullanabileceğimi düşünemiyorum.

Aşağıdki linkte cihazla ilgili şu andaki maksmum detaya ulaşabilirsinizi

http://www.dsmart.com.tr/urunler-d-smart-hd-plus

• Bu arada hemen kurulursa ilk izlenimleri paylaşacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukersinkale -- 29 Nisan 2011; 11:25:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: agan111

Bugün Teknosa da gördüm.
    Goldmaster HD-1080 PVR Black Box yanında D-Smart modül + 1 yıllık Aile paketi+ HD kanallar +HDMI(Altın uçlu) kablo hediyeli
    Fiyatı 599 TL.

--------------------------------------------------------------------------------

Bunun d-smart plus ile pek bağlantısı yok ama :(

Bu kampanyada maxi paket ve 11 hd kanal var. star,hd-en,kanald, trt , bbc, hd4 men ,hd for women ,discovery ,animal planet ,universal ve eurosport var
  • atv hd a haber hd movie plus hd var.
  • konuştuğum bir bayi bu şartlarda kampanyanın pek başarılı olmayacagını belirtti bencede olmaz.
  • quote:

konuştuğum bir bayi bu şartlarda kampanyanın pek başarılı olmayacagını belirtti bencede olmaz.

Fta degistir tutar sade bence
  • quote:

quote:

konuştuğum bir bayi bu şartlarda kampanyanın pek başarılı olmayacagını belirtti bencede olmaz.

FTA değiştir tam olarak nedir, eski uydu alıcını değiştir kampanyasımı ?
  • dsmart giriş PVR paketinde hd olarak hangi kanallar mevcuttur bilgisi olan varmıdır arkadaşlar ve fiyatı nedir inceleyenler oldumu ve PVR cihaz 24 ay sonunda bizimmi olacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukersinkale

quote:

quote:

FTA değiştir tam olarak nedir, eski uydu alıcını değiştir kampanyasımı ?

evet.eskiyi getir 30 tlye hdye geç tarifesi.
  • bence kimse pvr için acele etmesin
  • quote:

bence kimse pvr için acele etmesin

sebep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: baki69

dsmart giriş PVR paketinde hd olarak hangi kanallar mevcuttur bilgisi olan varmıdır arkadaşlar ve fiyatı nedir inceleyenler oldumu ve PVR cihaz 24 ay sonunda bizimmi olacaktır

Arkadaşım elinde dandik bir uydu alıcısı varsa ve 24 ay taahhüt vereceksen bu kampanya kaçmaz derim.

Çünkü fiyat 40 TL , digiturk plus (pvr +hd ) kiralama bedelinin tek başına 20 TL olduğunu düşünürsen , ve bu kadar film kanalı avrupa maç kanalı ve geniş hd seçeneği olan bi seçime 20 tl fazla ödeyip sahip olmak bana son derce makul geliyor.

Ayrıca cihaz senin oluyor.

fakat PVR senin için önemli değilse başka alternatifleri değerlendirebilirsin yanlız hd kampanyalarında digide de iyi seçenekler var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ufukersinkale

quote:

bence kimse pvr için acele etmesin

sebep ?

gayet pahalı ve çihaz performansı meçhul en önemlisi sd iledeğiştir,iyorsan haklarından feragat ediyorsun hele iyce durum netleşsin sazan gibi atılmayalım.
  • Arkadaşlar eskiden internetle beraber kampanyalar yapardı d-smart ve cihaz çok ucuza gelirdi. Acaba bu cihaz için yapmayacak mı böyle bir şey?
  • elimdeki uydu alıcının görüntüsünden menunum vestelin çok eski bir modeli st işlemcili
    birde bu sd görüntüyü PVR li cihazda yakalayamazsam cihazda elden gider:))
  • Arkadaşlar alıp kullanan yok mudur bu cihaza acaba? Yorumları bekliyoruz
  • Benim elimde 24 ay taahütlü full HD paket var. neredeyse ilk 12 ay bitti. Diyelim ki elimdeki HD kutuyu verdim, buradaki full hd plus paketi seçtim.
    O farkla ilgili birşey göremedim...
  • Benim elimde 24 ay taahütlü full HD paket var. neredeyse ilk 12 ay bitti. Diyelim ki elimdeki HD kutuyu verdim, buradaki full hd plus paketi seçtim.
    O farkla ilgili birşey göremedim...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.