Şimdi Ara

D-Smart HD PVR | Genel Konu | Kampanyalar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
98
Cevap
1
Favori
24.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sevimlican

normal dsmart hd uydu alıcısı olanlar için PVR ile değiştirme kampanyası var mı?

yakında olacak ama şuan yok.

Senin Açtığın Yerde OnYedi Yürek Karanlığa Gömülür
  • cok guzel kucuk kıbar bı cıhaz ama benım anlamadıgım bu cıhaz hd plus pvr degılmı ıcını acmıslar ama hard dısk nerde pekı ben onu goreemedım

Orijinalden alıntı: atlantıc

cok guzel kucuk kıbar bı cıhaz ama benım anlamadıgım bu cıhaz hd plus pvr degılmı ıcını acmıslar ama hard dısk nerde pekı ben onu goreemedım

Cihazın altındaki ince tabaka harddisk dostum, bi nevi sehpa görevi görüyor.. :)
  • daha dün akşam dsmart müşteri hizmetlerini aradım. bayinize gittim, internetten araştırdım fakat halihazırda dsmart hd uydu alıcısı kullananlar için PVR özellikli hd+ cihazına uygun bir geçiş kampanyası göremediğimi söyledim. bu konu hakkında yakında bir kampanya geleceğini beklememiz gerektiğini, başka bir açıklama yapamayacaklarını söylediler. bende kapatmadan önce söylediklerimi talep olarak kayda geçirilmesini istedim

bende hd+ cihazı kullanmak istiyorum ama neredeyse yeni bir cihaz parası da ödemek istemiyorum. zaten goldmaster 20000 cihazım 2008 de 600 küsürken almıştım.
  • 39.90 a Hd plus ve maxi paket kampanyası var şuanda d-smart da, HD plus kutuyu maxi paketle almak için daha uygun bir yol varmı yada biraz daha beklemelimi, fiyatlar düşer yada çıkar diye bir bilgisi olan arkadaş varsa yazarsa sevinirim.

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa
  • teknosada aile paketi ilk ay tüm kanalar pvr hd 599 tl 12 taksit

Orijinalden alıntı: samsungx

teknosada aile paketi ilk ay tüm kanalar pvr hd 599 tl 12 taksit

cevap için teşekkürler, yanız ben maçlarıda izlemek istiyorum, aile paketiyle uefa ve şampiyonlar ligi maçları izlenilmiyor sanırım,

Fenerbahçe S.K

Mantıklı cevap verenlere aynı niyet ile cevap verilecektir, alıntına cevap alamıyorsan boşa harcayacak vaktim olmadığındandır...

yyusa
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

quote:

Orijinalden alıntı: samsungx

teknosada aile paketi ilk ay tüm kanalar pvr hd 599 tl 12 taksit

cevap için teşekkürler, yanız ben maçlarıda izlemek istiyorum, aile paketiyle uefa ve şampiyonlar ligi maçları izlenilmiyor sanırım,

beli bir fark vererek izleyebilirsiniz ilk ayda zaten bedeva
  • Mevcut D-smart hd abonelerine Hd+ cihazla değiştirme kampanyası hala başlamıyacakmı? Eğer elimizdeki cihazları cazip bir şekilde değiştirmeyeceklerse taahhütlü aboneliğim bittiğinde kesinlikle eski cihazla devam etmeyeceğim.
    Mi 9T
  • Elimde bu cihazdan var. fakat aboneliğim hd+ değil HD maxi , harici bir e-sata bağlasam kanal kaydı yapabiliyormuyum?
    Ayrıca izlediğim kanalı seyretmek için illaki ikinci bir kablo bağlamak şartmı?
  • Bugun bizede bu cihazdan geldi ama hardisk yoktu bizde müşteri hizmetlerini aradık cihazın kaydetme özelliğinin olmadığını ancak pvr cihazla üstüne fark vererek değiştirebiliceğimizi söylediler ama cihazın arkasında esata girişi var bunu boşuna mı koymuş adamlar:D bu konu hakkında görüşlerinizi alabilir miyim?

PSN: Gkhan93
  • yeni abone oldum. pvr cihazdan verdiler hardisksiz. bendeki hardiski esatadan bağladım tanımadı diski. cihazı veren bayii aradım. kendi hardiskinden başkasını tanımıyormuş, cihazdan tanımlamam lazım dedi. şimdi hardisk parası verip cihazda kullanmak istemiyorum. yazılımla halledilebilirmi bu acaba?

Kayıt için burdada okudum çift giriş olması lazım. ama apartmanda merkezi yayın var ve tek kablo giriyor.

Orijinalden alıntı: koc000

yeni abone oldum. pvr cihazdan verdiler hardisksiz. bendeki hardiski esatadan bağladım tanımadı diski. cihazı veren bayii aradım. kendi hardiskinden başkasını tanımıyormuş, cihazdan tanımlamam lazım dedi. şimdi hardisk parası verip cihazda kullanmak istemiyorum. yazılımla halledilebilirmi bu acaba?

Kayıt için burdada okudum çift giriş olması lazım. ama apartmanda merkezi yayın var ve tek kablo giriyor.

cihazın kayıt özelliğini kullanabilmek için lnbden receivere çift kablo gelmeli.kablonun biriyle yayınlar izleniyor diğeri kayıt ediyor.
    ben haziranda pvr cihaz aldım.yanında ücretsiz olarak 320 gblık hdd verdiler.bence mhyi arayın durumu bildirin.hakkınızı arayın.dsmart bu cihazı satıyorsa kayıt özelliğini kullanabilmek için size gerekli ekipmanı sağlamakla mükelleftir.

• ben normal hd cihaz aboneliğine başvurmuştum ama kayıt özellikli cihaz verildi, ellerinde yoktu sanırım.

Orijinalden alıntı: koc000

ben normal hd cihaz aboneliğine başvurmuştum ama kayıt özellikli cihaz verildi, ellerinde yoktu sanırım.

o zaman sorun yok.zaten pvr özellikli cihaz paketleri fiyatı daha fazla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: yclycl

arkadaslar bende pvr detsekli HD+ receiver var ama harddiski yok, acaba bu harddiski ne kadara ve nerden temin edebilirim?

Hdd olması için pvr paketi satın almanız gerekir.mh ile görüşüp paketinize ek +10 tl vereceğinizi söylerseniz size hdd temin ederler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.