Şimdi Ara

D-smart Hangi Marka HD Cihaz Daha iyi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
69
Cevap
2
Favori
25.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: muzaffer07

quote:

Orijinalden alıntı: krauser

arkadaşlar d smart müşteri hizmetlerini aradım. cihazımda donma olduğunu ve servis yönlendirmesi yapılmasını istedim. Ertesi gün bayiye gittim , direk cihazı değiştirdiler. Tekrar Humax vereceklerdi istemedim daha yeni gelmiş olan Pace cihazdan verdi. Pace de o donma sorunu yok, dijital ekranı ve saati mevcut. Ayrıca smart cardın takıldığı yerde kapak var. Humax kadar biçimsiz bir cihaz görmedim. Arıza yapmasa tipinden değiştirecektim zaten.

ben de humax kullanıyorum.aynı sorun bende de var.değiştir kampanyası ile verdiler humaxı. eski sd uydu alıcımda saat vardı.bunda hiç birşey yok.pace marka cihazla ilgili görüşlerini yazarsan bende değiştiririm.sd ve hd kanalların kalitesi nasıl humaxa göre.kanal geçişi hızlı mı?Bir de pace marka cihazım tam olarak model ismi nedir.Teşekkürler...

hocam dediğim gibi pace cihaz hem şık hem kullanılışlı. kaçıncı kanalda olduğunuzu görebiliyorsunuz,akabinde dijital saate dönüyor. akşam film izlerken ışıkları kapadığımda humaxın o işe yaramaz yaşil ışıkları beni ayar ediyordu pacede led kırmızı ve çok kibar anlamıyorsunuz bile. görüntü ve seste bir fark göremedim, kanal geçişleri de hemen hemen aynı. ama dediğim gibi estetik açısından on basar ki . humax arızalı olmasa bile gidip tipten değiştirecektim

• Bu pace cihazın pip ozelligi varmi birde hatirlatici.calisiyomu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Page cihaz çok güzel ancak aboneliğin bitince çöp haline geliyor. Yani aboneliksiz olarak HD yayınları izleyen bir FTA alıcısı haline gelmiyor.
    Kapanıyor, ölüyor
  • arkadaşlar bugün dsmart sd kutudan hd kutuya yani hd üyeliğe geçtim servis elemanları gelip humax hdr-2002s cihazı getirip kurdular önünde herhangi bi gösterge paneli bile olmaması önce beni de rahatsız etti fakat ben hd kutu geleceğinden ayrıca 49 lira bayılıp philips altın uçlu 500 serisi hdmi kablo aldım we standart gelen kabloyu çıkarıp bu kabloyu bağladığımda sinyal yok uyarısını aldım.işin garip tarafı ise burda başladı kablo oynadığında görüntü bi gelip bi gitti dikkatli baktığımda cihazın arkasındaki hdmi çıkışının bariz bi şekilde oynadığını gördüm we çok şaşırdım.müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirttim bayii ile temasa geçmemi istediler herhangi bir ücret talep ederlerse ödemeyeceğimi çünkü cihazın daha birkaç saatlik olduğunu söledim adamda zaten talep edemezler ücretsiz işlem yapılır dedi.bu arada belirtmek isterim ki hdtv mi philips hdmi kablo ile pc ye bağladığımda sorunsuz bir şekilde çalıştı kabloda bi sıkıntı yok yani.umarım kutuyu sorunsuz değiştirebilirim.nextnextstar weya pace kasa almayı düşünüyorum siz ne önerirsiniz ??

• selamlar, cihaz degisiminde bir ucret talep edilmiyor. istediginiz cihazi alabilirsiniz. tavsiyem Pace TDS866NDGX almaniz, hem gorunus olarak hemde hiz olarak iyi bir cihaz.

Not: HDMI kabloya o kadar para vermeniz yazik olumus. Iletisim dijital oldugundan altin uclu olmasinin hicbir artisi yok, uzerinden cikan kabloyuda kullansaniz ayni kalitede goruntu elde edersiniz.
  • Humax Easy Digital HBR-2002S Uydu Alıcısı şu ana kadar D-SMART' ın yaptıgı en iyi iş olmuş süper bi cihaz kesinlikle tavsiye ederim tv görsel teması, HD yayın kalitesi kesinlikle mükemmel heleki AKILLI kumandası SÜPER ötesi kesinlikle, d-smart kedi olalı bi fare tutmuş :) ama şu kumandanın kullanımınıda koysaymış kullanma kitapcıgına bukadar zorlanmazdım... tv kumandasını bu kumandaya nasıl tanımlıycam hala bunu cözemedim :(
    yardımcı olacak arkdaşlardan tavsiyeler bekliyorum...
    [
  • quote:

Orijinalden alıntı: nmQ

Humax Easy Digital HBR-2002S Uydu Alıcısı şu ana kadar D-SMART' ın yaptıgı en iyi iş olmuş süper bi cihaz kesinlikle tavsiye ederim tv görsel teması, HD yayın kalitesi kesinlikle mükemmel heleki AKILLI kumandası SÜPER ötesi kesinlikle, d-smart kedi olalı bi fare tutmuş :) ama şu kumandanın kullanımınıda koysaymış kullanma kitapcıgına bukadar zorlanmazdım... tv kumandasını bu kumandaya nasıl tanımlıycam hala bunu cözemedim :(
    yardımcı olacak arkdaşlardan tavsiyeler bekliyorum...
    [

• çok teşekkürler..
  • İyi forumlar. HD değiştir kampanyasından Technicolor DSI729DST marka model bir cihaz verdiler. Kanal geçişleri hızlı, akıllı kumandalı HDMI var ama Tüplü TV ye bağlamak için çıkış yapmamışlar. Eski tüplü Tv'm ile de kullanmayı düşünüyordum. Değiştirme talebinde bulunsam mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: areslite

İyi forumlar. HD değiştir kampanyasından Technicolor DSI729DST marka model bir cihaz verdiler. Kanal geçişleri hızlı, akıllı kumandalı HDMI var ama Tüplü TV ye bağlamak için çıkış yapmamışlar. Eski tüplü Tv'm ile de kullanmayı düşünüyordum. Değiştirme talebinde bulunsam mı?

hocam modelini yanlış yazmış olabilir misin? Google'da arattım çıkmadı bir şey... Tekrar bakıp modelini yazabilir misin?

http://www.technicolor.com/en/solutions-services/connected-home/set-top-boxes/satellite-set-top-boxes/dsi729

şu var sanırım cihaz bu... ancak işlemci vs yazmıyor... nedir bunun özellikleri, cihazdan bulabilir misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 7 Mart 2015; 13:52:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metbey

quote:

İyi forumlar. HD değiştir kampanyasından Technicolor DSI729DST marka model bir cihaz verdiler. Kanal geçişleri hızlı, akıllı kumandalı HDMI var ama Tüplü TV ye bağlamak için çıkış yapmamışlar. Eski tüplü Tv'm ile de kullanmayı düşünüyordum. Değiştirme talebinde bulunsam mı?

hocam modelini yanlış yazmış olabilir misin? Google'da arattım çıkmadı bir şey... Tekrar bakıp modelini yazabilir misin?

http://www.technicolor.com/en/solutions-services/connected-home/set-top-boxes/satellite-set-top-boxes/dsi729

şu var sanırım cihaz bu... ancak işlemci vs yazmıyor... nedir bunun özellikleri, cihazdan bulabilir misin?

bendede aynı cihaz var .. anladığım kadarıyla dsmartın en son çıkardığı cihazlardan bu.. marka ve model numarası doğru sitesinde gözükmüyor bu model... özelliklerini bende tam olarak bilmiyorum nerden öğrenebilirizki...

• quote:

boşver sakın değişim isteme vericekleri cihaz elindekinden kötü olucak çünkü eski cihaz vericekler pişman olursun..
  • kesinlikle ve kesinlikle son cikan vestel cihaz hem hd hem de sd hepsini katlar. mutlaka isteyin.

• Bana da bugun Technicolor DSI729 cihaz geldi. Guzel cihaz ama benim uyeligim HD Plus olmadigi icin kayit ozelligi acik degil ama cihazin ozelliklerinde var. Nasil acabiliriz kendimiz?
  • Hayirli olsun Usb veya harici hard disk takmaniz lazim diye biliyorum.

• Yarın dsmart kurulumu için gelecekler internette okuduğuma göre bazılarına kullanılmış 2.el cihaz vermişler bu normal mi . Birde şuan hangi marka cihazlar var seçme şansımız olursa ne alalım.
  • Biraz hort olacak ama, dsmart'ın Yen'i model hd+ cihazları gelecekteki bayilere, benim hd+ kutu değişimi yapılacak ancak Yeni cihaz var mı? Geldi mi bayilere? Bilginiz var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Biraz hort olacak ama, dsmart'ın Yen'i model hd+ cihazları gelecekteki bayilere, benim hd+ kutu değişimi yapılacak ancak Yeni cihaz var mı? Geldi mi bayilere? Bilginiz var mı?

selamlar;

son mesajınızdan itibaren 1 aydan fazla süre geçmiş.

araştırma yapabildin mi ?

dsmartta en iyi kutu hangisi ( mega paket için )

saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufziya

quote:

Orijinalden alıntı: Extreme Victory

Biraz hort olacak ama, dsmart'ın Yen'i model hd+ cihazları gelecekteki bayilere, benim hd+ kutu değişimi yapılacak ancak Yeni cihaz var mı? Geldi mi bayilere? Bilginiz var mı?

selamlar;

son mesajınızdan itibaren 1 aydan fazla süre geçmiş.

araştırma yapabildin mi ?

dsmartta en iyi kutu hangisi ( mega paket için )

saygılarımla.

hayır malesef hiç bir gelişme yok.
  • Dsmartmı beyler sakın bulaşmayı pişman olursunuz

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.