Şimdi Ara

D-Smart D-Fix Ana Konu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
570
Cevap
18
Favori
84.422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • halil_tuyun48 kullanıcısına yanıt
    bu işlemi genelde bayiler yapıyor hocam bayiler ile görüşün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meeb

    bu işlemi genelde bayiler yapıyor hocam bayiler ile görüşün.

    Onuda denedim hocam,modül sıkıntılı satmıyoruz gibi konuşmalarla başından savdılar,şikayet var'a yazdım şimdi bir modüle ulaşmak bu kadar zor olmamalı bence.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu kadar rezil bir firma görmedim,uydu cihazım çok yavaş,kumandası sıkıntılı para ile d-fix almak istedim. Neymiş satışı yokmuş,teknosadan satın aldığım uydu cihazını verecekmişim,24 ay taahhüt verecekmişim 15lira ödeyecekmişim,paket teki bazı kanallar kapancakmış,birde sonra modülü geri verecekmişim,uydu cihazım onlarda kalacakmış.cihaz bozulsa ne olacak diyorum. Tamir ettirin yada biz öperiz demeye getiriyor. Birde kampanya bu demezmi. Birde telefonda sorun sizden kaynaklı demeye getiriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2013 model 42PFL6008k Philips TV dsmart modülü destekliyor mu acaba? MH desteklemiyor dedi. Fakat TVnin özelliklerinde CI+ ve DVB-T/C/S/S2 desteği var diyor. D-smarta göre kanalları arattığımda Movie Smart isimli kanallar görünmüyor. Bu desteklemiyor mu demek?
  • Arkadaşlar D-Smarta hiç bulaşmayın 2016 nisan ayında ben bir hata yaparak Dsmart Bayiine girdim D-Fix modül için üyelik formunu imzaladım. Ancak Benim kendi Skystar USB CI cihazım ile D-Fix modül uyumsuz çıktı. Bu yüzden aynı gün D-Fix modülü bayiden bile dışarı çıkarmadan iade ettim. Ama bir türlü D-smarttan kurtulamadım sürekli kurulum ücreti ve kullanım diye fatura yolladılar. Mesajlar ile taciz ettiler. Defalarca D-smart müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlatmama rağmen üyelikten ve Dsmarttan kurtulamadım. En son olarak Tüketici hakem heyetine giderek 6 ay içerisinde kurtulabildim. Bu firmaya parmağınız verirseniz kolunuzu alamazsınız. KESİNLİKLE UZAK DURUN. Ha bu arada 2008 de ömür boyu açık kanal numarasıyla sattıkları SD Dsmart cihazıda Yayınların HD olması bahanesiyle iptal ettiler. Parasıyla bile 2 yıl Taahhüt vermeden hiçbir şekilde HD cihaz veremiyorlarmış. Tam sağımlık inek arıyorlar kendilerine.




  • D-Fixe yazın TRT4K daki maçları izlemek için geçtim bu kadar rezil bir şey olamaz kanal listesi diye bir şey yok tek tek kendim yaptım saatlerce uğraştım türksat listesinden tek tek ayırdım. Philips dsmart koymuş menüye ona güvendim ama hiç alakası yok tamamen fiyasko. Şimdi cihaza dönmek ücretsizmiş ama taahhüt yenilenmesi gerekiyor dediler alsam mı almasam mı çok kararsızım. Yeni kanalları bile elle manuel ekleyip sıralamaktan bıktım. Dsmartın yavaş cihazından da bıkmıştım sizce ne yapmalıyım ?
  • arkadaşlar d fix kullanıyorum. yayınları orijinal dilde altyazılı veya türkçe izleme seçeneği varmı televizyonum LG cevaplar için şimdiden tşk.
  • Altyazi secenegi var. Tv menusunde vardir. Ben samsung kullandigim icin lg menusunu tam bilmiyorum.


     D-Smart D-Fix Ana Konu


    Saygilarimla.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eiskent -- 5 Şubat 2017; 20:44:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu gün benim bazı kanallar gitti örnek 14 de geri tuşuna bastığımda 13 çe gelmesi gerekirken direk 677 ye atlıyor aradaki 13 kanal yok ilerideki belgesel kanallarıda yok 48 den 63 ce atlıyor müşteri hizmetlerini aradım yarın servis çağırın sinyal gelmiyor dedi sizce başka bir çözümü varmı tşk.
  • Merhaba

    D Smart D-Fix almak istiyorum. Mega Paket: 77'si HD olan 280 den fazla kanal, 24 aylık sözleşmede aylık 45 TL imiş.

    1- Balkondaki çanağa bağlı next uydu alıcısı var. Ben bu D-Fix modülünü Samsung 55 KS8500 Tv'nin dahili uydu alıcısı kısmına takabilirmiyim?

    2- Mega paket içinde diğer tüm paketlerdeki ( film dizi paketi, aile spor paketi ) kanallarda çıkıyormu acaba?

    3- 45 TL ye ek olarak 5 TL daha verirsem şu belgesel kanalları da izleyebilecekmisim bu kanallar hakkında bilgim yok. Bu kanalları izleyebilmek için aylık 5 TL daha verilimi sizce? (Outdoor chanel HD + BBC Earth HD + Vıasat History HD + Docubox HD)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GÖKHANK -- 11 Şubat 2017; 11:16:2 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÖKHANK kullanıcısına yanıt
    Uydu anteni kablosunu tv'ye takip, modulu de tv'ye taktiktan sonra tv menusunden kanal kurulumu yapacaksiniz. Kurulum esnasinda d smarti sececeksiniz. Yoksa normal uydu alicisi olarak turksat kanallarini kurar ve kanal siralamsi d smarttan farkli olur.



    Mega paket en genis paketti. Sonra'dan geldi bazi kanallar. Eger 5tl'lik paketteki kanallara ozel bir ilginiz yoksa mevcut paketteki belgesel ve film kanallari yeterlidir.



    Ben 60ks8000'de kullaniyorum. Eski evimde 55ju7000'de kullandim. Gayet stabil calisiyor Samsung tv'de.



    Saygilarimla.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim ilginize. Saygılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar Dsmart kullanıcısıyım eski tv de dahili uydu alıcısı olmadığından hd kutu üzerinden izliyordum. Yeni tv de receiver var diyerek dfix almak yada değiştirmek için irtibata geçtim Dsmart la. değişim kampanyasını bitirmişler sadece Yen'i üyeliğe veriyorlar dfix i. Taahhüdümüz bitene kadar bekleyip yeni kullanıcı olarak kabul edecekler sisteme sanırım. Eski değişim kampanyasından faydalananlar bilgi paylaşırlarsa sevinirim. Kuyuyu verdiğimizde kutu mülkiyetimiz sona eriyor dfix için ayrı ücret yansıyormu faturaya vs. Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı konuyu bende merak ediyorum. Üyeliğimi bitirmeden dfix alıcısı istiyorum. Kartım var zaten. Sadece modül lazım. Mümkün değil mi?
  • d-fix modül üyeliği almaya karar verdim fakat elimde next pandora hd modeli var sanırım modül değil smart kart girişi varmış. sorun çıkarmayacak uygun fiyatlı hangi uydu alıcısını önerirsiniz
  • arkadaşlar...d-smart d-fix modül aboneliğinizden bazılarınızın memnun olduğunuzu tahmin ederim...
  • samsung 40es6340 d fix destekliyormu.sorunsuz kullanabilir miyim
  • D smart dfix modül aldım çok memnunum kanalları istedigim gibi sıralıyom sorunsuz problemsiz goldmaster 1050 de kullanıyorum d smartın hd kalitesi harika ayna gibi kullanıyorum bbc earth bayıldim harika bir kanal iyi d smarta geçmişim bunu 3 yıllık digitürk üyeligini bitirmiş biri olarak söylüyorum anlamadıgım aylık 15 tl ye bu platformu kullanıpta hala mız mız lananları anlamıyom digitürkte 15 tl ye ulusal kanalları bile izletmiyolar o ulusal kanalların da çogu sd yayın yapıyor sadece ingiltere premier ligi bile d smartın parasını hak ettigini gösterir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar d-fix modul aldım. Tv samsung 65js9000. Ürünü kurdum ama kanalların çok büyük bir çoğunluğu sinyal zayıf yada yok hatası veriyor. Show-star-atv-animal planet-net geo vs çoğu bu hatayı veriyor. Net geo wild ve film kanallarının çoğu açılıyor. Modül değilde tv nin kendisind star show atv vs sıkıntısız izleyebiliyorum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş herkes şikayetçi olmuş zamanında bende burayı okuyup almıştım.. 5 ay oldu kullanalı ve ben çok memnunum.. Fazla memnunum!



    Ayrıca D smart Fix ı Samsung KU7000 de kullanıyorum donma takılma herhangi bir sinyal gitmesi yaşamadım. Bence biraz da donanımı kontrol etmeli.. burada sizlerin yazdıkları çok önemli insanlar okuyup yargı sahibi oluyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.