Şimdi Ara

D-Smart CI+ modül vermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Elimde 3 Yıldır kullandığım cı modül var. TRT deki biss şifreleme ve hd kanalların dahili decoderde açılmama sorunu Yüzünden cı plus modül ile değiştirmek istedim. Ne D-Smart Mh ne de bayiler modül değilimini üstlenmedi. Ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ücret karşılığında değişim yapıyorlardı sanırım.Üstlenmedi derken siz ücretsiz değişim istediyseniz normal bir sonuç almışsınız.Bende aynı sorunları yaşadığım için harici decoderle kullanıyorum maalesef ve sorun yaşamıyorum.Uygun bir cihaz alıp o şekilde kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teufel

Ücret karşılığında değişim yapıyorlardı sanırım.Üstlenmedi derken siz ücretsiz değişim istediyseniz normal bir sonuç almışsınız.Bende aynı sorunları yaşadığım için harici decoderle kullanıyorum maalesef ve sorun yaşamıyorum.Uygun bir cihaz alıp o şekilde kullanabilirsiniz.

hocam nerden alabiliriz bu CI+ ı. ve fiyatları tahmini ne kadardır?
  • D-Smart şuan kendisi CI+ modülleri satıyor zaten. Fiyat olarak 800 TL Sinema Dizi paketi,1000 TL Sinema Dizi Spor paketi, 1200 TL de Mega paket olarak belirtilmiş sitelerinde.Ancak bu aylık abonelik ücreti altındaki fiyatlar.Peşin ödemeli olarak fiyat belirtilmemiş.Link i burada.İnternet üzerinden şuan baktım elinde var mı bilemem ama 299 TL Süper paket fiyatı belirtmiş GG satıcısı.Link i burada.

• quote:

D-Smart şuan kendisi CI+ modülleri satıyor zaten. Fiyat olarak 800 TL Sinema Dizi paketi,1000 TL Sinema Dizi Spor paketi, 1200 TL de Mega paket olarak belirtilmiş sitelerinde.Ancak bu aylık abonelik ücreti altındaki fiyatlar.Peşin ödemeli olarak fiyat belirtilmemiş.Link i burada.İnternet üzerinden şuan baktım elinde var mı bilemem ama 299 TL Süper paket fiyatı belirtmiş GG satıcısı.Link i burada.

bu tarz ürünü bilmiyordum teşekkürler güzelmiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: erc44

quote:

Ücret karşılığında değişim yapıyorlardı sanırım.Üstlenmedi derken siz ücretsiz değişim istediyseniz normal bir sonuç almışsınız.Bende aynı sorunları yaşadığım için harici decoderle kullanıyorum maalesef ve sorun yaşamıyorum.Uygun bir cihaz alıp o şekilde kullanabilirsiniz.

3 yıldır kullandığım CI malum 1.5 yıl önceki sorunlar yüzünden bugün değiştirdim daha doğrusu yenisini aldım, Spor+sinema+dizi CI+ cihaz ile 299 TL /9 taksit multivizyondan aldım perşembe aldım cumartesi geldi bursa ya. Zaten 270 tl idi geçen sene ödediğim bu paket fiyatı. Yarın artık TV me takıp kullanacağım lanet harici uydu alıcıdan kurtulacağım.

• cı+ modüle ücretsiz geçiş için telefon açmışlardı 4-5 ay önce ama fırsat olupda değiştiremedim.. artık paramı istiyorlar ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung smart tv ci+ hakkında
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben de gelecek ay aboneliğim bitince yenileme yapmayıp yeni kartla abonelik alacağım. evet dsmart ücretsiz ya da üstüne para vererek de eski kartı alıp yeni kart vermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

quote:

3 yıldır kullandığım CI malum 1.5 yıl önceki sorunlar yüzünden bugün değiştirdim daha doğrusu yenisini aldım, Spor+sinema+dizi CI+ cihaz ile 299 TL /9 taksit multivizyondan aldım perşembe aldım cumartesi geldi bursa ya. Zaten 270 tl idi geçen sene ödediğim bu paket fiyatı. Yarın artık TV me takıp kullanacağım lanet harici uydu alıcıdan kurtulacağım.

Hocam Ci+ tv ye taktınızmı. Bir sıkıntı falan varmı. Tüm Kanalları gösteriyor mu. Tp lerde sorun varmı? Bende almayı düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kaddafi

quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

quote:

quote:

Hocam Ci+ tv ye taktınızmı. Bir sıkıntı falan varmı. Tüm Kanalları gösteriyor mu. Tp lerde sorun varmı? Bende almayı düşünüyorum.

Taktım direkt çalıştı, eskisi gibi aktif etmedim bile, cart diye geldi kanallar, kaldırdım kenara uydu recieverı tek kumanda ve daha hızlı geçişler ile hasret gideriyorum :)
    Bu gün D-smart tan aradılar , eski modül üyeliğim bitti yenileyelim falan filan, neyse dedim yeni aldım CI+ otomatik çalıştı aktif etmedim dedim, normaldir dediler.

• Gittim bi tane CI+ modül aldım. Sinema+dizi+spor paketi toplam 284 tl tuttu. Zaten 1.5 ay sonra aboneliğim bitiyordu.
    Modüllü dsmart benim işimi görüyor kanal sayısı ve çeşidi benim için yeterli. Elimdekini de biradere hediye ederim seyretsin doya doya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.