Şimdi Ara

D-Smart Blu Android Uygulaması Google Kayıtsız Cihaz Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
7.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bir hafta önce sıfır General Mobile Discovery satın aldım. Evimde D-Smart Mega Paket HD+ kullanıyorum. Yani D-Smart Blu'yu da tüm kanallar açık olarak kullanabiliyorum. Neyse uygulamayı General Mobile Discovery telefonuma yükledim, kullanıcı adımı ve şifremi girdim. D-Smart Blu android uygulaması şu şekilde bir uyarı verdi: "Yayın haklarından dolayı Google'a kayıtsız yazılımlı cihazlarda içerik izlenememektedir." Enteresan, gmail hesabım cihazıma kayıtlı ve Google Play cihazımı General Mobile Discovery adıyla (Device ID olarak) tanıyor ve Google Play'dan istediğim her uygulamayı hiçbir kısıtlama olmadan indirebiliyorum, hatta cihazımla Google'a ait her türlü uygulamayı da sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum. İki farklı Root Checker programı ile telefonumu kontrol ettim ve her ikisi de telefonumun kesinlikle rootsuz olduğunu söylüyor ki zaten ben de biliyorum rootsuz olduğunu ama yine de hani fabrika çıkışı öyle olur falan diye bir kontrol edeyim demiştim. Google Play Store'daki yorumları okuyunca benim durumumda birçok kişinin olduğunu anladım. Hatanın sebebini ya da kaynağını bilsek, biz de ona göre bir çözüm yolu üretiriz. Ne bileyim, Device ID ya da fingerprint değiştiririz, ya da başka bir marka stabil bir stock ROM yükleriz ya da her neyse işte.

    Konuyla ilgili bilgisi ya da fikri olan arkadaşlar, lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. Teşekkürler.







  • quote:

    Orijinalden alıntı: abuluta

    Bir hafta önce sıfır General Mobile Discovery satın aldım. Evimde D-Smart Mega Paket HD+ kullanıyorum. Yani D-Smart Blu'yu da tüm kanallar açık olarak kullanabiliyorum. Neyse uygulamayı General Mobile Discovery telefonuma yükledim, kullanıcı adımı ve şifremi girdim. D-Smart Blu android uygulaması şu şekilde bir uyarı verdi: "Yayın haklarından dolayı Google'a kayıtsız yazılımlı cihazlarda içerik izlenememektedir." Enteresan, gmail hesabım cihazıma kayıtlı ve Google Play cihazımı General Mobile Discovery adıyla (Device ID olarak) tanıyor ve Google Play'dan istediğim her uygulamayı hiçbir kısıtlama olmadan indirebiliyorum, hatta cihazımla Google'a ait her türlü uygulamayı da sorunsuz bir şekilde kullanabiliyorum. İki farklı Root Checker programı ile telefonumu kontrol ettim ve her ikisi de telefonumun kesinlikle rootsuz olduğunu söylüyor ki zaten ben de biliyorum rootsuz olduğunu ama yine de hani fabrika çıkışı öyle olur falan diye bir kontrol edeyim demiştim. Google Play Store'daki yorumları okuyunca benim durumumda birçok kişinin olduğunu anladım. Hatanın sebebini ya da kaynağını bilsek, biz de ona göre bir çözüm yolu üretiriz. Ne bileyim, Device ID ya da fingerprint değiştiririz, ya da başka bir marka stabil bir stock ROM yükleriz ya da her neyse işte.

    Konuyla ilgili bilgisi ya da fikri olan arkadaşlar, lütfen yardımlarınızı esirgemeyin. Teşekkürler.

    çözüm bulabildinizmi




  • Arkadaşlar aynı sorun bende de var , yokmu yardımcı olabilecek bir arkadaşımız bu platformda ???
    Saygılar
  • Aynı dertten muzdaribim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende arkadaşın gm discovery telefonuna yükleyeyim dedim olmadı (cihaz root lu idi) sonra orginal image yükledik farklı bir hata verdi d2smartı aradım sss e bakın dediler.

    -Android telefonum rootlu olmamasına rağmen, neden D-Smart BLU’yu seyredemiyorum?

    Android isletim sistemi acik kaynaklıdır ve Google Sertifikalı olmayan cihazlardaki Android işletim sistemleri güvenilir olarak kabul edilmez. Bu nedenle Android cihazınız Google Sertifikalı özelliğine sahip değil ise D-Smart BLU aplikasyonu üzerinden izleme izleme işlemini gerçekleştiremezsiniz.

    Cihazınızın Google Sertifikalı olup olmadığını aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz:

    https://support.google.com/googleplay/answer/1727131?hl=en

    linkte gm discovery sertifikasız görünüyor. boot img değişimi gerekli




  • Sorunu çözen var mi acaba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guncell sorun devam ediyor..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarida adam cevaplamis, GM discovery sertifikasizmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evt cevaplamis,.. o kadarini bende ogrendim.. cozebilen varmi bu sorunu onu ogrenmek istiyorum.,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu güncel çözebilen varmı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef cozen yok.. D smart bu konu hakkinda bisey yapmiyor.. Digiturkplay ve diledigin yerde uygulamalari sorunsuz calisirken d smartin uygulamsina boyle bir kural getirmesi sacma..sertifika olsa ne olur olamasa ne olur.. Digiturk ne guzel sertifika falan istemiyor sen neden istiyorsnki..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kutay2455

    Maalesef cozen yok.. D smart bu konu hakkinda bisey yapmiyor.. Digiturkplay ve diledigin yerde uygulamalari sorunsuz calisirken d smartin uygulamsina boyle bir kural getirmesi sacma..sertifika olsa ne olur olamasa ne olur.. Digiturk ne guzel sertifika falan istemiyor sen neden istiyorsnki..

    aynen kardeş sertifika olsa nolur olmasa nolur.Bende şimdi müşteri hizmetlerini aradım arıza kaydı açtılar sözde ama halledebileceklerini sanmıyorum.
  • çözüm olduğunda benide bilgilendirin lütfen bendede bunu dio saçmalık..
  • General Mobile'a ulaşın.
  • Bu gün dsmart müşteri hizmetleri aradı. Sizin telefonun yazılımının değişmesi lazım dedi. Dedim bende programcıyım siz yazılımınızı tekrar programlayın dedim olmaz dedi. Ulan nerden bulaştım bu dsmarta

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çözüm bulabilen yok dimi
  • Konuyla ilgili bir gelişme var mı?
  • Meizu MX4 kullanicisiyim ayni sorun bende de var...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Discovery ekran kirildi, yeni telefon alinca duzeldi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazı mı kıralım :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.