Şimdi Ara

D-smart benden durduk yere 7 tane fatura aldı ss'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
1
Favori
919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba D-smart üyesiyim otomatik ödeme talimatım vardı d-smart benden durduk yere 7 tane 42 lira kesti(fatura tutarı) acaba ekstrede bir yalnışlık var mı diye bankama da sordum banka da bana bu parayı D-smartın kestiğini söyledi 3 haftadır bu sorunu gidermek için uğraşıyorum sayısız kere müşteri hizmetleri ile konuştum.müşteri hizmetleri bu ödenen tutarın kendi sistemlerinde görünmediğini söyledi. Hukuki yollara başvurmayı düşünüyorum. Bu konu hakkında ne yapmam lazım nereye başvurmam lazım yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Sorun çözüldü. Arkadaşlar herkese teşekkür ederim yardımlarınız için.
    ekstremi D-smart faxladım ve btkya başvurdum. Btk ya başvurmam süreci kesinlikle hızlandırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duzeni -- 14 Mayıs 2014; 17:00:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• btk şikayet..

Doğayı yıpratmayınız,
    Yeteneklerinizi hobi olarak harcamayın,
    İnsanlar kazandıkca kibarlaşırmış.
  • Sirf bu yuzden hayatta otomatik odeme talimati vermem. Bi kackere parayi aldiklari halde almadik dediler, sonra biraktim otomatik odemeyi. Sistem iyi calismiyor mesala bi bankaya vermistim en son talimat, odeme gunu gecmis hala yatirmamisti. Ne puan, para verirlerse versinler otomatik odeme sistemine karsiyim

Gecmis olsun kardes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 6 Mayıs 2014; 14:19:32 >
    Bu gibi durumlarda banka ile karşı taraf topu birbirlerine atarak mağdura zorluk çıkarıyorlar. Benzer bir olay başıma gelmişti, kayba uğradığım miktar ufak diye peşine düşmemiştim ama siz kesinlikle peşini bırakmayın.
    İlk aşamada en etkili yöntem BTK'ya şikayet olabilir diye düşünüyorum.https://tuketici.btk.gov.tr/giris/ D'Smartı bu adresten şikayet edebilirsiniz.
  • garantinin fatura ödeme sistemi sıkıntılı

• Reklam yapmak istemiyorum ama bi tur konularda akbanki tek gecerim. Sorun bende bile olsa itiraz ettigimde parayi hep geri yatirdilar. Hatta bikere dalginligima geldi arayan numaraya kredi karti bilgilerimi verdim baktim 200 lira cekmisler hemen akbanka harcama itirazi faxi fektim parayi geri iade ettiler. Garantiyi hic sevemedim nedense

• Hiç bir zaman kredi kartı bilgilerinizi vermeyin, ben hep sanal kart ile ödeme yapıyorum. Eğer benim bilgim dışında bir çekim olursa sanal kart limiti 0 olduğundan çekemiyorlar. Otomatik ödemeler de de sanal kart numaranızı verebilirsiniz.

Orijinalden alıntı: duzeni

Arkadaşlar merhaba D-smart üyesiyim otomatik ödeme talimatım vardı d-smart benden durduk yere 7 tane 42 lira kesti(fatura tutarı) acaba ekstrede bir yalnışlık var mı diye bankama da sordum banka da bana bu parayı D-smartın kestiğini söyledi 3 haftadır bu sorunu gidermek için uğraşıyorum sayısız kere müşteri hizmetleri ile konuştum.müşteri hizmetleri bu ödenen tutarın kendi sistemlerinde görünmediğini söyledi. Hukuki yollara başvurmayı düşünüyorum. Bu konu hakkında ne yapmam lazım nereye başvurmam lazım yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle geçmiş olsun, hocam yapman gereken şu, aşağıda vereceğim linkten önce BTK'YA kayıt olun daha sonra şikayetinizi bildirin en az 3 gün içinde D-smart size geri dönecek ve yanlışı düzeltecektir.

(https://tuketici.btk.gov.tr/)

• En güzeli günü gelince ATM'den yatırmak en son son ödeme talimatı verdiğimde, benim bilgim dışında üyeliği yenileyip 1 yıllık tutarı da çekmişler. Hemen arayıp bankamı otomatik ödemeyi ve kredi kartımı yeniden numarası değişmiş olarak istedim. 3 gün içinde yeni kartım geldi. D-smart MH ile görüştüm bilgim dahili olmadan 1 Yıl üyeliğimi uzatıp kredi kartımdan 1 Yıllık tutarı nasıl çekersiniz diye sordum. iptal talebi oluşturmak istediğimi söyledim. MH yanlışlığı düzeltip ücretinizi iade edelim dedi. Ben de kartımı iptal ettirdiğimi ve iadeyi eski kartıma yapamayacaklarını söyledim. Bunun üzerine üzerime kayıtlı hesap numaramı verdim 2 hafta sonra benden habersiz çektikleri ücreti iade ettiler. Paramı aldım fakat 5TL işlem ücreti kesti banka bununla kurtuldum.
  • bu d-smart ın sorunsuz şikayetsiz hiçbir tarafı olmıyacakmı ya....bi ara bende üye olacaktım arkadaşlarımın ve sağolsun burdaki arkadaşların uyarılarıyla vazgeçtim içine girmeden kurtuldum.....bu arada başlığı açan arkadaşa çook geçmiş olsun.

Orijinalden alıntı: krasavchik

Reklam yapmak istemiyorum ama bi tur konularda akbanki tek gecerim. Sorun bende bile olsa itiraz ettigimde parayi hep geri yatirdilar. Hatta bikere dalginligima geldi arayan numaraya kredi karti bilgilerimi verdim baktim 200 lira cekmisler hemen akbanka harcama itirazi faxi fektim parayi geri iade ettiler. Garantiyi hic sevemedim nedense

geçmiş olsun dalgınlığa gelip kart bilgileri verilir mi? fazla dalmayın bence

ve internette kredi kartı kullanırken kesinlikle sanal kredi kartı kullanın..

arkadaşlar banka ile alakalı bir durum değil çünkü talimatı ben bankaya değil d-smarta vermiştim btk şikayet ettim şimdi sonuçları bu konuda paylaşıcam herkese teşekkürler

BTK süreci noldu?

Orijinalden alıntı: eCHoTeCH

quote:

arkadaşlar banka ile alakalı bir durum değil çünkü talimatı ben bankaya değil d-smarta vermiştim btk şikayet ettim şimdi sonuçları bu konuda paylaşıcam herkese teşekkürler

BTK süreci noldu?

Hocam incelemede diyor henüz sonuçlanmadı ama BTK ya şikayetimden sonra hemen ilgilendiler sorunum çözüldü

quote:

Orijinalden alıntı: eCHoTeCH

quote:

BTK süreci noldu?

Hocam incelemede diyor henüz sonuçlanmadı ama BTK ya şikayetimden sonra hemen ilgilendiler sorunum çözüldü

Siz sonuçlanmadı diyorsunuz ama aslında BTK'ya yaptığınız şikayet üzerine size dönüyorlar. BTK sayfasına daha sonra cevap yazarlar sorun değil. Gözünüz aydın :)

• eCHoTeCH E kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim .haklısınız zaten arayan bayan BTK'ya şikayetiniz mevcut diyerek açtı telefonu şikayet etmesem daha uğraşıcaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duzeni -- 16 Mayıs 2014; 11:20:08 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.