Şimdi Ara

D-Smart 2012 yılından borç çıkardı, ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2010-2012 yılları arasında smileadsl (d-smart) internet kullanıcısıydım. 2012 de hem internetimi hem telefonumu kapattım. muğla da olduğum için kapatmak için bayağı sıkıntı yaşadım, dilekçe falan uğraştırdılar birkaç kere. bu yüzden bana ekstra fatura çıktı, ödemek istemedim. sonra avukat a vermişler beni. 60 tl için uğraşmadım hukuk bürosuna ödemeyi yapıp ibraname aldım. d-smart la tamamen ilişiğimi kesmiştim.

bugün bir mesaj geldi d-smarttan "sn abonemiz, xxx nolu aboneliğinize ait 17,12 tl ödenmemiş borcunuz bulunmaktadır. 3 haziran a kadar ödeme yapmanızı rica ederiz. "

ibraname
    https://store.donanimhaber.com/ba/6c/59/ba6c597526496dd956562d7818f1ea19.jpg

bu ibraname bir işe yarar mı? o tarihten sonra bana borç çıkarıp, 2-3 yıl gizliden faiz işletip şimdi bunu karşıma çıkarması yasal mı? 17 tl için avukatlık ücreti ödemek istemem, borcu ödemeyip hakkımı arasam mı bilemiyorum. acayip sinir oldum, daha yüksek rakam çıkarıp, daha geç bana bildirerek, sıradışı faturalarda çıkabilirdi. 2 yılda 17 tl nin faizsiz hali nedir ki, bunun için müşteri kaybetmeye değer mi. nasıl bir firmadır bu anlamadım gitti.

benzeri durum başından geçen var mı?

hukuken bilgi verebilecek arkadaşlar ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barbaros_48 -- 27 Mayıs 2015; 17:53:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.