Şimdi Ara

D-smart 2. Üyelik %50 indirimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben full+spor paket üyeliğim var 2008 kutuluyum. Tam da hd almak istiyordum süper oldu. Aktivasyonda ücretsiz. Fiyatlar hakkında bilgisi olan var mı?
    Maxi+hd alacağım.
    Ve 24 ay sonunda hd kutu ne oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 25 Mart 2010; 23:24:00 >

• Kimse yazmamış yorum ben yazim:) 27.99 a Aile +Hd paket aldım. 12 lirada kira ile.
    Hd+Maxi 34.99 onu alırdım ama. Zaten şuan devam eden diğer kutuda spor var gerek yok şimdilik. Bitince ekletirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi invisible -- 29 Mart 2010; 15:26:43 >
  • kutu için ne kadar ödemek gerekiyor onda da kampanya taksit v.s var mı ?
  • hd kutu kirası 12 lira 24 ay sonunda 175 lira daha verince kutu senin oluyor. Hesabını d-smart aydan aya sitesine gir. kutu kirasını farklı tut. İstediklerini seç yüzde elli indirim uygula.
  • kampanyayla ilgili link varmı ? ben arıyorum bulamadım.
  • Link yok ama bir bilgi istiyorsan sorman yeterli yardımcı olurum.
  • bende 2008 kutuluyum ayrıca HD reciverimda var onada modul ve HD paket almayı düşünüyorum. Müşteri hizmetleriyle görüştüm modul hediye yıllık 188 TL fiyat istediler. %50'den hiç bahsetmediler. Siz anladığım kadarıyla faydalandınız kampanyadan, bayi kanalıylamı müşteri hizmetlerindenmi kampanya bilgisini aldınız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv Plus Premium 3 Aylık 150 TL
    3 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangeraus

bende 2008 kutuluyum ayrıca HD reciverimda var onada modul ve HD paket almayı düşünüyorum. Müşteri hizmetleriyle görüştüm modul hediye yıllık 188 TL fiyat istediler. %50'den hiç bahsetmediler. Siz anladığım kadarıyla faydalandınız kampanyadan, bayi kanalıylamı müşteri hizmetlerindenmi kampanya bilgisini aldınız.

Mesaj geldi. Bugünde geldi son gün 18 nisanmış. Sanırım paket sahibi olanlara bu kampanya var. Ben 2008kutu full+spor paket üyesiyim ekime kadar.
  • şimdi aradım müşteri hizmetlerini paket satın almış abonelere özel kampanyaymış.
  • Bende Maxi Paket + HD Paket + HD Kutu Kirası toplam 33 TL'ye aldım. Önceden aboneliği olanlar için cidden avantajlı bir kampanya..
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakerman

Bende Maxi Paket + HD Paket + HD Kutu Kirası toplam 33 TL'ye aldım. Önceden aboneliği olanlar için cidden avantajlı bir kampanya..

Sen ne diyorsun breakerman yenide lcd almıştım 2.500 liraya ilaç gibi geldi. Bakalım bende ekim de geçicem maxi pakete maçlar için. Diğer kutuda var diye boşa altı ay niye 5 lira verim. Konuştum geçebilirsiniz dediler yani sıkıntı olmayacakmış. Son 3 gün aktivasyon ücretide yok kaçırmayın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

Orijinalden alıntı: breakerman

Bende Maxi Paket + HD Paket + HD Kutu Kirası toplam 33 TL'ye aldım. Önceden aboneliği olanlar için cidden avantajlı bir kampanya..

Sen ne diyorsun breakerman yenide lcd almıştım 2.500 liraya ilaç gibi geldi. Bakalım bende ekim de geçicem maxi pakete maçlar için. Diğer kutuda var diye boşa altı ay niye 5 lira verim. Konuştum geçebilirsiniz dediler yani sıkıntı olmayacakmış. Son 3 gün aktivasyon ücretide yok kaçırmayın...

Banada aynısı oldu valla Invisible,yeni TV ve müzik sistemi aldım bende,bu indirimşifa niyetine geldi.
  • Bende 2008 kutulu full paket abonesiyim, Full paketi kampanyadan indirimli almıştım. Kampanyadan yararlanmışsınız, aboneliğiniz devam ediyor onun için siz bu kampanyadan faydalanamazsınız gibi salakca bir cevap verdiler. Tamam güncel fiyatla HD paket alayım dedim 199 TL peşin olarak sadece HD paket alamazsınız en az smart paket 69 TL daha vermeniz lazım dedi. Aboneyim cartım curtum dedim olmaz dediler bende almıyorum dedim.

Dsmarta 1 kuruş daha vermem diyordum ama modullü üyelik cikti diye ( istediğim yerde seyredeceğimi düşünerek) hazır HD tv ve HD reciver varken HD paket almayı düşünüyordum sadece HD paket verirlerse alırım, vermezlerse kendileri bilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.