Şimdi Ara

D&R YAZ KAMPANYASI %70e VARAN İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.dr.com.tr/Catalog/Categories/FilterProducts/?Id=4645&type=2

internetten degılde kendımızın alacagı kıtaplardada fıyat aynımıdır arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xhordata -- 21 Haziran 2013; 20:50:52 >

• D&R'dan 20 tane kitap alacaktım çok iyi oldu .
  • Romanov Komplosu alınabilir benim listeme parelel.
  • Ben de aynisini merak ediyorum, kendi magazalarinda da gecerli mi acaba yoksa bu indirim sadece internet alisverisi icin mi gecerli

Edit : Twitterdan mention attim d&r a ve kampanya sadece internet alisverisleri icin gecerliymis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertyilmazz -- 20 Haziran 2013; 19:52:10 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 adet kitap siparişini verdim.Kitaplar tüm İstanbul'u dolaşıp bana gelecek inşallah :D
  • haber veren arkadaşa tşkler geçen hafta Romanov Komplosunu alacaktım iyiki almamışım
  • Romanov kaçmaz başka varmı 25e tamamlayalım kargoda beleşe gelsin listemde epey kitap var ama hepsiburadada daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kampanya süresiyle ilgili bilgisi olan var mı?
  • İyide bi terslik var galiba :S Adamlar %70 indirim yazmışlar. George R.R. Martin serisi hala aynı hatta %30 indirimle idefiz fiyatları daha aşağıda D&R fiyatlarından. Gerçi İdefixte onların ama böyle bir kampanya yaparken kendi kendilerini avlamamış olurlardı bence :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: azuredragon

İyide bi terslik var galiba :S Adamlar %70 indirim yazmışlar. George R.R. Martin serisi hala aynı hatta %30 indirimle idefiz fiyatları daha aşağıda D&R fiyatlarından. Gerçi İdefixte onların ama böyle bir kampanya yaparken kendi kendilerini avlamamış olurlardı bence :D

Dostum bu en bilindik indirim hilesidir. İndirim %70 değil; %70'e varan indirim. Yani arada %70 indirim olan ürünler var bir kaç tane. Geri kalan 50-40-30-20-10 oranlarında değişir. Bu kurnazlığı bilmeyen insanlar da hepsinin %70 olduğunu sanır. Bu olay bütün mağazalarda yapılır. "70" kocaman yazılırken "e varan" küçücük puntolarla eklenir ilana. Dikkat etmek lazım.
  • Kar kurdu
    Romanov Komplosu
    Hayvan çitliği
    Yabancı
    Cerrah

Almayı düşünüyorum bakalım gold parayı iade etsinde
  • Böyle indirimleri gördükçe canım sıkılıyor. 20 liraya aldığım kitaplar 8 lira

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle %35 ve %60 indirim arası listemde olan kitapları bulup üstüne BKM 25 tl indirimi ekledim mis mis.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Ozan

Özellikle %35 ve %60 indirim arası listemde olan kitapları bulup üstüne BKM 25 tl indirimi ekledim mis mis.

Bu bkm indiirmine oluyor hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: biohard35

quote:

Özellikle %35 ve %60 indirim arası listemde olan kitapları bulup üstüne BKM 25 tl indirimi ekledim mis mis.

Bu bkm indiirmine oluyor hocam?

http://www.dr.com.tr/Main/Home/PageContent/bkmexpress

• quote:

%60 indirim olan kaliteli kitaplardan gözünüze çarpan var mı? Ben Romanov Komplosu dışında göremedim de.
  • DR pahalı, istediğim kitap 20 TL miş indirimli hali 13. Ama zaten kitapyurdu. Com da 13 ten satıyordu. Bu siteyi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kilinctugba

DR pahalı, istediğim kitap 20 TL miş indirimli hali 13. Ama zaten kitapyurdu. Com da 13 ten satıyordu. Bu siteyi tavsiye ederim.

d&r en ucuz sitelerden biri idefix ile beraber. Kitapyurdundan 1-2 Lira daha ucuz oluyor genelde kitapları.

DR'de 61 Lira tutuyor alacağım kitaplar

Kitapyurdunda ise 73 Lira

• Sepeti 75'e tamamlayıp BKm express aracılığı ile 50 tl'ye getirebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UniJaa_61

quote:

Orijinalden alıntı: kilinctugba

DR pahalı, istediğim kitap 20 TL miş indirimli hali 13. Ama zaten kitapyurdu. Com da 13 ten satıyordu. Bu siteyi tavsiye ederim.

d&r en ucuz sitelerden biri idefix ile beraber. Kitapyurdundan 1-2 Lira daha ucuz oluyor genelde kitapları.

DR'de 61 Lira tutuyor alacağım kitaplar

Kitapyurdunda ise 73 Lira

ama dr da indirimli hali bu. Normal fiyatlarından bahsetmiştim. Kitap yurdu her zaman ucuz satıyor. idefixten de ucuz.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.