Şimdi Ara

D&R kargolama seklini mi degistirdi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 kere alisveris yaptin onceden. İci baloncuklu bir dosyaya koyuyordu. Her kitabin kendine ait ayraci ve ekstra 4-5 ayrac vardi.

En son alisverisimde ise kutuyla yollamislar, kutunun icine oldugu gibi atmislar kitaplari, ayrac falan da yok hic.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Artık eşyaları e posta ile yolluyolarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

3 kere alisveris yaptin onceden. İci baloncuklu bir dosyaya koyuyordu. Her kitabin kendine ait ayraci ve ekstra 4-5 ayrac vardi.

En son alisverisimde ise kutuyla yollamislar, kutunun icine oldugu gibi atmislar kitaplari, ayrac falan da yok hic.

Şimdiye kadar belki 20 kitap aldım hic birinde ayraç çıkmadı hep kutuda yolladılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet banada öyle geliyordu. Son siparişte -3 hafta önce- kartona atmışlar öylesine.
  • bende 4-5 sefer aldım,hiç ayraç çıkmadı,her seferinde de içi baloncuklu dosya ile geldi.
  • Ayrac cikti bende hep simdiye kadar. Hatta kitaplarin kendi ayraclarini koymuslardi. Ve hep baloncuklu dosyada geldi.

Simdi kutuda bastan savma ayracsiz falan gelince sogudum biraz

• Bende hiç ayraç çıkmadı.

Bi zarfın içinde gelmişti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 1 kaç kez aldım hepsinde değişik bir uygulama oldu birisinde kutunun içine komple atmıslardı yanında ayrac yoktu. birinde baloncukla kaplamıslardı yanında ayrac vardı. birinde baloncuklu posete koymuslardı ayrac yoktu. bir standart göremedim.
  • quote:

Ayrac cikti bende hep simdiye kadar. Hatta kitaplarin kendi ayraclarini koymuslardi. Ve hep baloncuklu dosyada geldi.

Simdi kutuda bastan savma ayracsiz falan gelince sogudum biraz

Evet mesela İpek Ongun'un kitabını almıştım kendi ayracı vardı. Her seferinde balonculu dosya+ en az 3 tane ayrac gönderiyorlardı. Geçen sefer ne ayraç ne bir şey kutu ve kitaplar geldi elime tek.
  • Kargo kutuda geliyor da bana hiçbir siparişimde ayraç vermediler.
  • Bir süredir alışveriş yapmasam da bana da dosyada ve birkaç ayraçla geliyordu.

• 4 tane kitap almıştım baloncuklu ambalaj ile yollamışlardı ama ayraç yoktu. Paketlemeye gösterdikleri özeni sevmiştim için kaynamıştı. Kartonda bükülür kitap:)
  • Kitaplarin da ikisi hasarli geldi. Bir tanesi ders kitabiydi Simdi gondermeye kalksam gitti geldi derken bi 4-5 gun daha beklicem.

Diger kitap ise az hasarli ama ben takintili ve titiz adamim kitaplarimi duzgunce okur, okuduktan sonra da kitapligima yerlestiririm.

Ah ulan DR indirimi iyi yapiyorsun da su kargolama sekli olmadi vallahi. Kutunun icine oylece atmislar kitaplarin ustune de essek kadar bi poset koymuslar ne alakaysa. Onceden iyiydi baloncuklu dosyada gelince hasar gormuyodu kitap

• ben iki sefer alışveriş yaptım ayraç geliyorda baloncuklu zımbırtıya sarmıyorlar kutuya koyup gönderiyorlar.
  • Bazen ayraç geliyor, bazen gelmiyor. Bazen paketler iyi paketlenmiş olarak geliyor, bazen de gelişi güzel.
    Kitapların hangi dükkandan çıktığına bağlı sanırım. Tahminimce tek depodan gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Bazen ayraç geliyor, bazen gelmiyor. Bazen paketler iyi paketlenmiş olarak geliyor, bazen de gelişi güzel.
    Kitapların hangi dükkandan çıktığına bağlı sanırım. Tahminimce tek depodan gelmiyor.

olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: albatrosshigh

Bazen ayraç geliyor, bazen gelmiyor. Bazen paketler iyi paketlenmiş olarak geliyor, bazen de gelişi güzel.

Şimdilik en mantıklı ihtimal bu gibi.
  • Ayraç geliyor her seferinde ama baloncuklu paket olayı bitti galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ikiodayediduvar

Ayraç geliyor her seferinde ama baloncuklu paket olayı bitti galiba.

D&R kendisi uretmiyordu herhalde o baloncuklu dosyayi. Sanirim gecici olarak araci firmayla sorun yasadi. Bir sonraki siparisimde arayip soracagim. Cunku kutunun icinde o sekilde hasar goruyor kitaplar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 1 Kasım 2012; 15:37:09 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ikiodayediduvar

Ayraç geliyor her seferinde ama baloncuklu paket olayı bitti galiba.

D&R kendisi uretmiyordu herhalde o baloncuklu dosyayi. Sanirim gecici olarak araci firmayla sorun yasadi. Bir sonraki siparisimde arayip soracagim. Cunku kutunun icinde o sekilde hasar goruyor kitaplar.

Kimin üretimidir bilemiyorum ama ben bugün bir mail attım konuyla ilgili, bakalım ne cevap verecekler.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.